Bill Gates'in Kızı
-
kızı ilk gördüğümde ii lan hiç havalı değil dedim bizim kıçıkırık ünlüler gibi üstübaşı gayet sade ama 14 yaşındaysa feriştahını yea.
-
işte hallerimde kadın hem güzel hemde zengin :|
fake değil ayrıca çokda güzel değil o resimde öyle çıkmış sokakta büssürü var böyle :)
edit: ne 14ü lan eşşek kadar baksanıza resimlerine google görsellerden
-
her türlü gideri var :| worm olup bulaşmak isterdim ya neyse:D
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
billi gates işte. adam neler başarıyo...
önce windows sonra bu...
--
==EDİT==
işin aslını öğrendim: windows 8'i ilk orjinal satın alan kişiye bu kızın orjinalini gönderiyomuş.
-----------------------------aman çakma olmasın dıkkat et:D
-
Free_Mans bunu yazdı:
yalnız kızın her yerde aynı fotosu var :| gates kızı klonladımı lan yoksa :) var bi puştluk bu işte ama... abicim bu fotodaki kız 14 yaşında olamaz.. kemik testi kan testi hamilelik testi falan istiyorum yok yok olamaz :|||
-----------------------------hea evet hacım copy/paste yapmıştır kesin xD ama güzel kız hea valla böle sevgilim olsun gerisi paris hilton xD
-
ats30 bunu yazdı:
hiç boşuna merak etmeyin erkenden büyüyolar diye asıl önemli olan erkenden çöküyorlar.
Türk kızları vs büyüdükçe güzelleşirken ecnebiler büyüdükçe çirkinleşiyor.bunlar 12-20 arası güzel olabilirler ama emin olun 30 dan sonra çoğu çöküyor.
bakınız ajda pekkan :D :D :D
şakası yok.
-----------------------------doğru tespit bir çok kez antalya bodrum gibi yerlere gitmişliğim kalmışlığım var ve orada ki izlenimim şu ; bunlar 20-25 yaşına kadar bebek gibi ondan sonra her ne hikmetse tipsizleşiyorlar her tarafları yağ ve selülit oluyor.
-
ats30 bunu yazdı:
hiç boşuna merak etmeyin erkenden büyüyolar diye asıl önemli olan erkenden çöküyorlar.
Türk kızları vs büyüdükçe güzelleşirken ecnebiler büyüdükçe çirkinleşiyor.bunlar 12-20 arası güzel olabilirler ama emin olun 30 dan sonra çoğu çöküyor.
bakınız ajda pekkan :D :D :D
şakası yok.
-----------------------------bizde 20 sini geçirmeden gömeriz :) toprağa tabi :D
-
cracki elinde olan var mı :D:D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
cracki elinde olan var mı :D:D
-----------------------------bill amcanın yaptığı tek cracklenemez şey :))
-
boşverin m.k Sarısınlar aptal olur bukadar üstüne düsmeyin :)