Bimcell (250 Dakika, 5000 SMS Ve Cepten 500 MB) 19Tl
-
Bonibon bunu yazdı
peki sağdan soldan avea kontrü şeklinde kontör yükleyebiliyor muyuz buna bi de bim mağazasına mı gidecez sürekli kontör için
bimcell'in kendi sitesi üzerinden veya aveanın online işlemlerine girip işlem yapabiliyorsun. kredi kartı ile istediğin zaman kontur yüklersin.5-10-15-20tl diye gidiyordu sanırım.
kadirozdemir,
iki paket farklı ama üçlü paket diğerini kapsadığı için muhtemeldir ki aldırmaz. aldırmasa bile bimcell'in tl leri diğerleri gibi bitmiyor hemen. -
Ben oneririm. Bimcell in kendisi tarife gibi bir sey zaten. Ben kolay kolay avea dan tarife almis degilim aldigim zamanda bitiremezdim zaten. Biri mesaj atardi ona cevap vermek 50 krs oldugu icin kolay kolay geri donmezdim. ve zaten onun muhtemelen sms paketi oldugu icin konusma daha cok uzayacakti. Arama yapmak da oyle dakka si 40 krs.
Ama simdi bimcell de arayana arayarak mesaj atana mesaj atarak cok rahat donebiliyorum. 6 sn her yone 1krs. Mesaj her yone 10 krs.cekmeme sikintisi yok denecek kadar az. Hatta tarifeleri aveaninkinden ucuz. Kaldi ki begenmediginiz anada hic bir ek masraf odemeden geri donus yapabiliyorsunuz eski hattiniza.
Ben denemek amacli gecmistim cok sevdim kaldim. Kesinlikle oneririm.
Not. Bimcell de calismiyorum para almiyorum :-)
-
hoca on numara olmuş bu paket valla avea bal tarife var 250dk,sms,internet 20 tl idi internet yetmiyodu bu ondan daha fazla içeriği var ve 19 tl durmam hata fakat ben iphone kullanıyorum ve iphone un sim girişi micro sim şimdi bu bimcellde mirco sim bulabilirmiyim bide onun için sıkıntı çekmeyeyim sonra..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hoca on numara olmuş bu paket valla avea bal tarife var 250dk,sms,internet 20 tl idi internet yetmiyodu bu ondan daha fazla içeriği var ve 19 tl durmam hata fakat ben iphone kullanıyorum ve iphone un sim girişi micro sim şimdi bu bimcellde mirco sim bulabilirmiyim bide onun için sıkıntı çekmeyeyim sonra..
Micro sim icin zaten simcart i kesmiyorlar mi? Ben oyle biliyorum
-
vallahi çok güzel duruyor. geçsem mı napsam diye düşünmeye başladım.
ama mübarek isimden kaybediyor :D
edit: avea bal da iyiymiş. heryone 250dk+heryone 250sms+250mb internet 20tl. heryone 500dk-sms-mb olan paket ise 30tl
http://www.avea.com.tr/web/Destek/Tarife_Paket_ve_Kampanyalar/Paket?filter={4D70CE1C-7248-483D-B390-0537E70F7CD0}&type=2
SyspioniC tarafından 06/Oca/13 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
SyspioniC bunu yazdı
vallahi çok güzel duruyor. geçsem mı napsam diye düşünmeye başladım.
ama mübarek isimden kaybediyor :D
1 aydır falan bimcelliyim kontör yüklerken kahkaha atıyom ya. gülmemek için kontör alcam diyom BİMde, hattınız ne diyo zar zor Bİm diyebiliyom kasiyer de her seferinde soruyo "BİMCell mi kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?" hı diyebiliyom anca.
çok komik lan ahahhahah.
geçen gün bankaya gittim sim değişince güncelleme yapmak lazımmış internet şubesi için, banko görevlisi bimcell diyince gülmeye başladı, ben yere düştüm baya bi tepilendim asdfghj.
10 tlye 250dk alıyorum memnunumç bu tarifesi de iyiymiş bi de 2000 sms aldıydım yetiyodu.
ek olarak aynı telefonla aynı yerde avea çekmezken bimcell çekiyo. onu daha çözebilmiş değilim :)
-
Bende bimcell'e geçiyorum karar verdim hacılar :D
-
avea 500 dakka 25 tl tahaütsüz
+
10 tl her yöne sms paketi ?,
OR
bimcell
hangisi kararsızım
-
zeybekustasi bunu yazdı
+
OR
bimcell
hangisi kararsızım
250 Dakika, 5000 SMS Ve Cepten 500 MB: 19tl
500 Dakika-Sms: 35 TL
Bimcell paket bitse bile dakikası 6 kuruş birde internet paketi de var. Tüm bunlar göz önüne alındığında Bimcell denemeye değer.
kadirozdemir tarafından 06/Oca/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
+
OR
bimcell
hangisi kararsızım
3 mü büyük 5 mi büyük gibi bi soru hocam :D
alt yapı aynı, seçmen gereken şey fiyat ve isim (BİMcell güldürür cabası bu da :P)