Bios Tan Bir Kare Yollarmısınız
-
aşağıda bulunan bios 'un h/w monitor sekmesidir ve şuan kullanıdğın pc ye aittir.herkes yollarsa bir karşılaştırma olabilir
-
h/w monitor yerine main olsa daha mantıklı olur :)
-
BarisYigit bunu yazdı
h/w monitor yerine main olsa daha mantıklı olur :)
senin için de onu yollarlar:D
-
Sanırım böyle birşey istiyorsun
-
Paylaşımdaki amacı anlayamadım. BIOS'un neyini karşılaştıracaksınız anlayamadım ki :P
-
RaNGeR bunu yazdı
Paylaşımdaki amacı anlayamadım. BIOS'un neyini karşılaştıracaksınız anlayamadım ki :P
aslında fan speed+ cpu temp. de yeterli
-
Hocam iş yükü altında değil iken bu bilgiler bir işe yaramaz ki. Yük altında bakmak lazım diye düşünüyorum :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam iş yükü altında değil iken bu bilgiler bir işe yaramaz ki. Yük altında bakmak lazım diye düşünüyorum :)
celeron 2.4 GHz değişiklik yok yük altında bazen daha soğuk oluyor
-
Bios'ta (CPU kullanımı ~0 iken) 69 derece normal mi hocam? Yoksa pc harlı harlı çalışıyoken konuyu görüp bi hışımla restart attın da daha CPU soğuyamadığından mı o sıcaklık?
-
oldwolf bunu yazdı
Bios'ta (CPU kullanımı ~0 iken) 69 derece normal mi hocam? Yoksa pc harlı harlı çalışıyoken konuyu görüp bi hışımla restart attın da daha CPU soğuyamadığından mı o sıcaklık?
yok hocam arkadaşın fanlar duvara dayalı hava atamıyor yük altında 86 derece :D oluyormuş
-
O yine iyiymiş. Ben ilk dizüstü bilgisayarımda 97°C işlemci sıcaklığı görmüştüm :P Sonuç: Daha garantisi dolmadan sıcaktan dış kasa çatladı. O model artık üretilmediği için ASUS benim tercih ettiğim özelliklerde bir model bilgisayar ile değişim yaptı :)