Bir Adet 100'Lük Rakı Ve Absolut Votka
-
selam beyler elimde bu resimde gördüğünüz içkiler var. Şans eseri elime geçti alkolde kullanmıyorum tekel bayine filanda satmak istemedim alacak varsa fiyat versin kargoyla göndereyim veya Konyadaysanız elden veririm.
-
sen ne fiyat diyon ?
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------sen ne fiyat diyon ?
-----------------------------açık söylim dışarda kaça satıldıklarını bile bilmem bilen varsa söylesin.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------sen ne fiyat diyon ?
-----------------------------açık söylim dışarda kaça satıldıklarını bile bilmem bilen varsa söylesin.
-----------------------------dışarda 2 sini 15 TL ye satıyorlar.
-
hoca orda izmir yazıyo ve içkinin fiyatını bile bilmiyosun izmirde fiyatını bilmeyen 10 kişiden biri olmalısın :) sen kafana göre bişeyler soyle alan olur belki :)
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------hoca orda izmir yazıyo ve içkinin fiyatını bile bilmiyosun izmirde fiyatını bilmeyen 10 kişiden biri olmalısın :) sen kafana göre bişeyler soyle alan olur belki :)
-----------------------------işim olmaz hacım kullanmıyorum yani napam :)
-
izmirdeyim. 40 tl vereyim ikisine. dışardaki fiyatlara bakma sen....40 lira güzel rakam tamam dersen elemanlarımdan birini yollayayım ama şehir merkezinden de uzak olmaman gerek.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------izmirdeyim. 40 tl vereyim ikisine. dışardaki fiyatlara bakma sen....40 lira güzel rakam tamam dersen elemanlarımdan birini yollayayım ama şehir merkezinden de uzak olmaman gerek.
-----------------------------arkadaş yazılan mesajı bir okuyun ya KONYADAYIM diyorum.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------izmirdeyim. 40 tl vereyim ikisine. dışardaki fiyatlara bakma sen....40 lira güzel rakam tamam dersen elemanlarımdan birini yollayayım ama şehir merkezinden de uzak olmaman gerek.
-----------------------------adam konyada la
-
kargo ile gönderebilecek olsan absolta 40 lira verirdim hocam :/
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------kargo ile gönderebilecek olsan absolta 40 lira verirdim hocam :/
-----------------------------gitmez mi hacım kargoyla sen nerdesiN?