Bir Adet Resim Arıyorum (Bulundu)
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşla o var bu var niye atatürk tartışmasını yapalı çok oldu bu resim için. kendinizi tribe sokmayın amk niye yok diye. yok işte yapmamış adamlar ne yapcaksın yani :S resim genel olarak çok güzel. nefret ettiklerin takdir ettiklerim var. ama sadece kendi sevdiğiniz insanları görmek istiyorsanız elinize kimse vurmuyor yapında görelim yani. yapamıyosanızda saçma eleştiriler yapmayın.
-----------------------------işte bu iyidi.
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bir resim vardı dünyadaki önemli insanlar hepsi bir aradaydı.
paylaşılan konuyu bulamıyorum. Evde hdd de var ama şimdi ofisteyim ve bana lazım.
Şöyle en büyük çözünürlükte olanı lazım. Baskı için.
Bilenler hemen resmi hatırlayacaktır.
-----------------------------bico bunu yazdı:
-----------------------------hocam böyle o neydi bu neydi konuları yasaktı sanırım.
isminiunuttum.com'a yazabilirsin.
-----------------------------
isminiunuttum myblackworldweb 'in projesi diye biliyorum
-----------------------------erotikpandanın sitesi deilmiydi :/
-
güzel resimmis :)
Ataturk yok cunku Ataturk yurt disinda tanilan birisi degil.
yalniz orada bize ait hic kimsenin olmamasi kotu bir durum. dunya da hic bir ise yaramamışız gibi gözüküyor.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------güzel resimmis :)
yalniz orada bize ait hic kimsenin olmamasi kotu bir durum. dunya da hic bir ise yaramamışız gibi gözüküyor.
Atatürk tüm dünyaca tanınan bir liderdir ayrıca orada Cengiz Han var bizden biri. -
benim arşivde de vardı
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşla o var bu var niye atatürk tartışmasını yapalı çok oldu bu resim için. kendinizi tribe sokmayın amk niye yok diye. yok işte yapmamış adamlar ne yapcaksın yani :S resim genel olarak çok güzel. nefret ettiklerin takdir ettiklerim var. ama sadece kendi sevdiğiniz insanları görmek istiyorsanız elinize kimse vurmuyor yapında görelim yani. yapamıyosanızda saçma eleştiriler yapmayın.
-----------------------------Hoca efendi detected. Biz orda sevdiğimiz insanları görmek istemiyoruz. Biz orda baş sırada olmayı hakaden ulu insanı görmeyi istiyoruz. Dünyaya gelmiş en yüce insanı görmek istiyoruz.
Resime gelirsek gayet güzel bir resim eğer Atatürk olsaydı daha da güzel olurdu. Hatta çıktı yapıp odama bile asardım.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------Hoca efendi detected. Biz orda sevdiğimiz insanları görmek istemiyoruz. Biz orda baş sırada olmayı hakaden ulu insanı görmeyi istiyoruz. Dünyaya gelmiş en yüce insanı görmek istiyoruz.
Resime gelirsek gayet güzel bir resim eğer Atatürk olsaydı daha da güzel olurdu. Hatta çıktı yapıp odama bile asardım.
-----------------------------dediğine göre orayı Türkler doldurması lazım :D tüm padişahlar tüm o eski hükümranlar kağanlar .. güzel bir resim olabilir çizersen asarız
-
edit.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bu resimde atatürkün yerini tartışmıyorum bak. olan biten bir resim üzerine gereksiz eleştiri yapılmasın dedim dakka bir gol bir oluyor. yap resimi bende duvarıma asayım. buyur gel sakaryaya odamda ve evimin salonunda Atatürk posterlerini görebilirsin. resimde kimin olup olmadığıyla değil genel olarak eleştiri yaparsanız daha mantıklı olur. bence bu resimde bende olmalıyım çünkü kendimce önemli bir insanım ? resimdekilerin genel özelliğinin dünyada bazı dengeleri değiştirmesi veya genel olarak tüm dünya tarafından tanınan insalar olduğunu unutmayın.. pele futbolda en büyük insani mike tyson boksta bşr numara vs uzar gider bu tartışma. benzer bi resim yapmayı düşünüyorum en başa da Atamızı koymayı düşünüyorum ama resimdeki diğer insanların değeri ikimiz içinde aynı olmayacaktır :)
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------güzel resimmis :)
Atatürk tüm dünyaca tanınan bir liderdir ayrıca orada Cengiz Han var bizden biri.
-----------------------------ne sacmaliyorsun la kac defa yurt disina ciktin. git turk olmayan yurt disindan birisine sor bilmez. biliyorsada senin gibi birisi cikip saatlerce anlatmistir ondandir. adamlara turk tarihimi ogretiliyor. ayrica cengiz han icin diyecek bir sey bulamiyorum sana. http://tr.wikipedia.org/wiki/Cengiz_Han iki dakika otur arastir? adam turk bile degil.
edit: tartismaya devam edecegim diyorsan pm at. konuyu saptirma amacindan.