Bir Balığın Puluna 2 Milyon Kereden Fazla Anlık Zoom
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
1.siz değilmiydiniz 2-3 sene önce evrim tartışmalarında bana açıklayın deyince böyle açıklayan? :))
2. si 1 sene sonra böyle haber çıkmayacağını sende bende biliyoruz ;) bana insanı bırak 0 dan bi canlı yaratsınlar :)
-----------------------------1) hayır
2) ben bilmiyorum senin geleceği öğrendiğin ilahi bi kaynak varsa söyle biz de faydalanalım
-
geçen sene yazılmış sonuç:? 1 senede? yapamazlar hocam kasmayın :)
hojucuk adamlar kaç yıldır çalışıyor yapabilmek için demekki bir sidik kadar kolay değilmiş :Pp
hocam evrim hiç bir zaman 1-2 senede olmuştur demedi.milyonlarca yıl gerekli bu süreç için.bu oluşum olasıklar bütünü zaten.milyarda-trilyonda 1 deseniz de bir ihtimal var. -
Yaw bi kerede konuyu saptırmayın.
herşey en sonda nieyse din, var olmak, ruh, Allah(c.c), Kuran, Peygamber e dönüyor
Nasıl bir forum olduk çıktık -
neyle yapıyolar bunları la :W
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------elektron mikroskobu
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Yanlız anlamadığım olay şudur. Elektron mikroskopuyla mesela karşınızdaki insanın koluna odaklanıpta bakamazsınız.
Burada adamlar balık görüntüsünü durduruyor ve başlıyor. Bu şekilde birşey yok. Bunlar daha önceden odaklandığı bölgeyi incelemişler üst üste ekleyip videosunu yapmışlar.
Evrim yalandır diye halen konuşan arkadaşlara sözüm yok cehalet kötüdür. Evrim hakkında en ufak bilgisi olmayan adam evrim yalandır diyor maymun değiliz diyor. Evrim zaten maymunuz falan demiyor. BİLGİ SAHİBİ OLUNMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYA KALKMAYINIZ.
-
İnsan maymundan değil maymun insandan evrilmiştir bu 1 :D 2. side bu 1 milyon bilmem kaç kat zoom yapıpta bu şekilde nasıl odaklayabiliyor onu anlayamadım 3d olaylar mı var acaba 3d ci müritler bi açıklık getirin şu işe :))
-
Prometheus bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
1.siz değilmiydiniz 2-3 sene önce evrim tartışmalarında bana açıklayın deyince böyle açıklayan? :))
2. si 1 sene sonra böyle haber çıkmayacağını sende bende biliyoruz ;) bana insanı bırak 0 dan bi canlı yaratsınlar :)
-----------------------------1) hayır
2) ben bilmiyorum senin geleceği öğrendiğin ilahi bi kaynak varsa söyle biz de faydalanalım
-----------------------------solucanın gen haritasını çözdülerdi galiba yarın bugün yaparlar salarlar bağa bahçeye :D
-
ExpirE bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Yanlız anlamadığım olay şudur. Elektron mikroskopuyla mesela karşınızdaki insanın koluna odaklanıpta bakamazsınız.
Burada adamlar balık görüntüsünü durduruyor ve başlıyor. Bu şekilde birşey yok. Bunlar daha önceden odaklandığı bölgeyi incelemişler üst üste ekleyip videosunu yapmışlar.
Evrim yalandır diye halen konuşan arkadaşlara sözüm yok cehalet kötüdür. Evrim hakkında en ufak bilgisi olmayan adam evrim yalandır diyor maymun değiliz diyor. Evrim zaten maymunuz falan demiyor. BİLGİ SAHİBİ OLUNMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYA KALKMAYINIZ.
-----------------------------evet bencede montaj tekniği kullanmışlar. ayrıca evrim teorisinide araştırmış okumuş biri olarak söylüyorum gülmekten karnım ağırmaya başlayınca ishal olurum endişesine kapılıp devamını getirmedim. bkz:
-
Neyse.