Bir Grup O. Ç.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

imam cemaat ilişkisi ,

bu ülkenin cumhurbaşkanı 29ekimden kaçar , hükümet milli bayramları, illerin kurtuluşunu yasaklar , andımız bile batar ipnelere 

bayrak asmak , çelenk koymak bile "suç" olursa böylelerini kınayamazsın 

ülkenin topraklarını yabancıya satacaksan önce buna destur diyecek askerleri içeri atacaksın değil mi ? topla tüfekle yapamadıklarını "demokrasi" bokuna yaptılar 

iktidar dahilindekiler açıkça "milli kimliğe" ve "milli egemenliğe" savaş açmış durumdayken , çıkıp bi kaç tane salak solcu , kürtçü mü artık anarşit mi ne boksa şuursuz veledi kınamak gereksiz 

Birebir katılıyorum..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı

İstiklal marşında ayağa kalkmamışlarmış.... 30bin TL ödeyip bu ülkenin askeri olmayı reddetmeyi biliyorsunuz ama ?

2012'deyiz halen şekil milliyetçiliği yapıyorsunuz. Bırakın bu geri kafalılığı. İstiklal Marşına sadakat ayağa kalkmakla amuda kalkmakla gösterilmez. Bu sözleri şimdi söylemek tepki çekecektir çünkü halen "şekil milliyetçiliği"ni savunanlar azınlıkta. İp gibi durup kendi vatandaşlık vazifesini tamamlamış gibi hisseden çoğu kişilerin aslında ne kendisine ne de halkına zerre kadar fayda sağlamamıştır.

10 kıta 41 dizeden oluşan o metnin anlamı hepimiz için anlam yüklüdür. O sözleri yazıya döken M. Akif o zamanın yaşanmış azmi, dürüstlüğü ve inancı en kaliteli biçimde yeni nesillere aktarmaya çalışmıştır. Bunu herkes benliğinde hissetmelidir. Bu ülkeye yarar sağlamış herkesi bu istiklal metnine saygısını göstermiş sayarım.

kusurabakma ama seninkide laf ebeliği olmuş.. bunun adı istiklal marşı. Marş niçin söylenir neden söylenir önce onu öğren. her ülkenin milli marşı neden vardır onuda öğren. tayyip amcan gibi olmuş senin anlattıkların,  sap gibi ayakta durmaya gerek yok diyenlerin milliyetçiliğinide gördük biz sen canını sıkma...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Ata'sini tanimayan , it pesinde gezer .

murathan tarafından 12/Eki/12 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydr
    hydr's avatar
    Erkek

bu atarınız kime amk  sanki hiç biriniz lise okumamış gibi yorum yapıyosunuz....  liseyi ankarada okudum 4 senede içerisinde birinin gülmediği tören olmadı her törende biri şaklabanlık yapardı... törenden kaçanlar arkada arkadaşıyla konuşanlar  okuyomuş numarası yapanlar okulun içinde saklananlar sakız çiğneyenler... vs

ensesine vur ekmeğini al  elinden tipindeki bi kaç kişi hariç 4 senede okuldaki bütün öğrenciler en az bi defada olsa  yaptı bunları...  her pazartesi cuma müdür birilerini azarladı... resmi bayramlarda durum daha kötüydü anlatmaya gerek bile yok...  peki kimdi bunları yapanlar ? büyük lokma ye ama düşünmeden  büyük konuşma  küfrettiğin adamların yaptıklarını sen seneler önce yaptın sen yapmadıysan kardeşin akraban bi tanıdığın kankan  yaptı ... neyse hadi geçmiş olsun

oturduğunuuz semtin yakınlarında illaki lise vardır bi ara gidin hatırlayın eski günleri...  

herneyse....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    cecenya bunu yazdı

beyler şimdi ne diyeyim bilmemki bazılarının zoruna gidecek ama yinede söylüyeyim..

1.şekil milliyetciliği hat safhada 

2.istiklal marşı bir islami akidedir

3.ataist olan hergele o kadar kendini kaptırmışki bir anda koyu müslüman olmuş

4.daha manasına bile vakıf olamayanlar var

5.istiklal marşı bir islami türkiye milliyetçiligidir

6.her mümin türkiye vatandaşının sahip cıkması gereken bir destan saklıdır içerisinde

7.en çok sevindiğim ise şuki ataist vb veya gayrimüslimlerin bu 10 kıtalık şiirin okunuşunda sas duruşta durmaları beni gururlandırıyor

Senin tarih bilgini...Bi bak bakayım Türk ırkı kaç zamandır var,kaç zamandır müslüman. Daha adını bile doğru yazamadığın ateistler karına kızına bacına yada sana birşey mi yaptılar da böyle konuşuyorsun? Belki Türksün ama böyle aptalca şeyler yazman cehaletini gösteriyor... Dediğin gibi İslami unsurlar içeriyor olabilir İstiklal Marşımız ancak bu marş İslam Marşı değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli marşıdır! Lütfen yorum yaparken biraz daha saygılı yorumlar yapalım ve yorumları götümüzü kullanarak değil beynimizi kullanarak yazalım.

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hangi ulk eolurs aolsun yasadigi ulkenin ekmegini yigen nimetlerinden faydalanipda o ulkenin milli degerlerine saygi gostermeyen bole bi srfsizlik icinde bulun kisiler tam bir O.C DUR baska bi aciklamsi yok birakin bilmem ne ayaklarini bu milli degerleri burda basitlestirmeye calisan yorumlari atanlarda o.c dan baska bisi deildir !

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

başlıkta belirtmişsin fazlasına gerek yok.

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı

Abi memlekette orospu çocuğu kat sayısı git gide artıyor.

Analarını bacılarını siktiklerim.

Al bitanede bana denk geldi.

http://c1210.hizliresim.com/12/d/dvry2.jpg

Grupta bu.

https://www.facebook.com/TekYolHakYolu

abi tüm müslümanları kötülemek istemiyorum, arada düşünen zeki müslümanlarda var. Ama merak ediyorum ateist bir ülke olsaydık halimiz nasıl olurdu. Bu ülke şuan sırf din yüzünden durmadan geriliyor. Bu mallar dini kullanarak kendilerini üstün çıkarıyorlar. Dur konu açıcam bununla ilgili.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

siktirsin gitsin ülke mi yok amk

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

işin kötü yanı ise bu ayağa kalkmayan tipler üniversitelerde çatır çatır güzel türk kızlarını nese 

kötü birşey bazen ülkü ocaklarına hak vermiyor degilim 

yada aman banane ya onlara veren kızların salaklıgı zaten

"
Toplam Hit: 10984 Toplam Mesaj: 108