Bir Hayat Kadınıyla Aşk Yaşamak..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek



    http://www.itusozluk.com/m/goster.php?t=@6624026

    203. baştan edit: hayatımın hikayesidir. 

    11 yıl önce ilk evliliğimi yaptım, o zamanlar her türk erkeği gibi ben de bekareti önemsiyordum. bakire bir kızla evlendim. bakire bir bayan ''aldığım'' için alnım aktı, ne de olsa o namusluydu ama onun bekareti ne beni ne de onu mutlu edebildi. evliliğimiz ancak 8 ay sürdü.

    o gün, o soğuk salı günü adliyeden çıkarken hayattan edindiğim derslerden bazıları şunlardı;

    ''bir daha toplumsal baskıların ahlaki meta haline getirdiği değerlere takılmayacağım.''  ''bundan sonra bir kızın ne bekaretini ne de geçmişini sorgulayacağım. beni sadece benden sonrası ilgilendirecek'' ''bir daha bakire bir kızın günahını girmeyeceğim.''

    ayrılığımızdan 3 hafta sonra bir kafede şimdiki eşimle tanıştım. aynı gün gece beraber bir bara gittik ve sabahın ilk ışıklarında gayet sarhoş bir haldeyken seviştik. gençliğimdeki o eski gecelerden birisi gibiydi. yarın öbür gün, o an kollarımda olan kadının adını bile hatırlamayacağımı düşünüyordum ama öyle olmadı.

    sabah yatağımdan sessizce kalkmış, bana bir kahvaltı ve not hazırlayıp evden çıkmıştı. hazırladığı kahvaltıyı alkol sonrasının getirdiği açlıkla büyük bir keyifle yedim. duşa girmeden önce ona bir teşekkür mesajı atmak istedim ama telefonunu bulamadım.

    halbuki telefonunu daha kafedeyken aldığıma emindim. o anda anladım ki ben hala uyuyorken o rehberden, arama kaydından kendi numarasını silmişti. bundan daha onurlu bir kadın davranışı görmemiştim o ana kadar. düşünebiliyor musunuz o gecenin tüm sorumluluğunu üstüne alıp bir de bana kahvaltı hazırlayıp çekip gitmişti. o gün bana bıraktığı not hala aklımdadır;

    ''gece çok güzeldi, her şeyin daha da güzel olması için ben elimden geleni yaptım. hoşçakal...''

    hikaye ve o gece böyle sonlanacağı için gayet mutluydum. demek ki onunda istediği sadece cinsel bir şeylerdi, istediğini aldı ve gitti diye düşünüyordum. daha sonra onu bulmaya da çalışmadım ta ki bir gün yine aynı kafede onunla karşılaşana kadar. sanırım bu tesadüf boşanmamın 4. ayı gibi bir tarihe denk geliyordu. havalar ısınmış o da üstündeki bir sürü gereksiz elbiseyi atmıştı. belki de biraz da bu yüzden ilk karşılaşmamıza nazaran bana daha çekici gelmişti.

    gerek depresyonun verdiği sıkıntı, gerekse işten ayrılmam hatta kovulmam sebebiyle kendime güvenimi çoktan yitirmiştim. en son dokunduğum kadın o, en son sevişmem aylar önceki o garip geceydi. öyle güzel bir geceyi yeniden istediğimi anlamam gecikmedi. o geceyi yeniden sağlamak için onun masasına yanaşma kararı almışken kafeye başka bir adam girdi. 

    doğruca şimdiki karımın masasına gitti. öpüştüler, yanlış anlaşılmasın gerçekten herkesin içinde birbirlerini dudaklarından öptüler. hevesim kursağımda kalmıştı ve belki de bu hayal kırıklığının getirdiği sinir ile o anda şöyle bir küfür ettim; 

    ''vay orospu''

    onların yanından geçerek kasaya ulaştım hesabı ödedim ve eve doğru hızla adımlarla ilerledim. o sıcakta; ne kadar şansız, ne kadar kötü bir durumda olduğumu düşünüp durdum. hayatım boşanmamdan sonra bir cehenneme dönmüştü. bir kız bile bulamıyordum. maalesef bir bara kendimi kapağı atıp birkaç içki ısmarlayacak kadar da param yoktu. evde tek başıma oturup televizyon izledim gün boyu.

    iki ay sonra yeniden iş buldum, hem de iyi maaşlı bir iş. o günlerin kriz ortamında böyle bir işi bulmak gerçekten mucizeydi ama aylardır gülmeyen talih bana güldü ve ulusal bir şirkette iyi bir pozisyonda iş buldum. maaşım gerçekten iyiydi. önce oturduğum evi değiştirdim. daha iyi bir semte ve daha lüks bir eve taşındım. en azından artık 5 katı yürüyerek çıkmak zorunda değildim. 

    maaşımı alır almaz yaptığım ikinci iş ise bir eskort firmadan kaliteli, güzel iki bayan çağırmak oldu. aylardır yalnızdım ve bu paslanmışlıkla ''parasız'' birilerini bulmam çok zordu. eve biraz içki ve meze yığıp kapının çalınmasını bekledim.

    saat gece 10 gibi iki kız geldi, gelenlerden birini tanımıyordum ama diğerini tanıyordum. adını hatırlamıyordum ama siması aklımdaki ile birebir örtüşüyordu. evet, tahmin ettiğiniz gibi kapıya o yani şimdiki karım gelmişti. geçen aylarda; ''vay orospu'' deyip kızdığım kadın kapıdaydı. ikisini de içeri buyur ettim. kızlar bir iki dakika içinde üzerindekileri atıp olması gerektiği gibi oldular. televizyonun karşısındaki üçlü koltuğa bir yanımda kızıl kafa diğer yanımda sibel oturduk.

    emin değilim ama iki saat boyunca sadece bira içip televizyon seyrettik. sanırım kızıl kafa benim fonksiyonsuz olduğumu düşündü ki sibel'e kaş göz işareti yapmaya başladı. sibel durumun farkındaydı ama kızıl kafaya bir şey diyemiyordu. neden sonra ayağa kalktım ve cüzdanımı sakladığım yerden çıkarıp kızıl kafaya parasını verdim. kız; ''daha iş yapmadık ki'' ama dedi ben de; ''gitmen kafi'' dedim.

    büyük bir şaşkınlıkla ve sibel'den bir şeyler öğrenmeye çalışarak giyindi ve evden o büyük şaşkınlıkla çıktı. gece boyu sibel'le konuştuk. belki de ömrü hayatımda en çok o gün konuşmuşumdur. çok eğlendik, çok içtik ama inanır mısınız sevişmedik hatta birbirimize dokunmadık bile. yine tanıştığımız ilk geceki gibi sabah ezanından sonra yatağa girdik.

    yüz yüze uzanıyorduk. kollarımda bir hayat kadını tüm insanlığı ile bana bakıyordu. beni sevmişti, sanırım ben de onu sevmiştim. gece boyu birbirimize sarılarak uyuduk. evet öyle bir kadınla, sadece sarılarak uyuma becerisini gösterebildim. aslında uyumamam mümkün değildi. kendimi o an kadar huzurlu hissettiğim bir an yoktu. hiç olmamıştı.

    yine ondan geç kalktım ve yine yanımda onu bulamadım. bu sefer yokluğundan memnun değil tam tersine kötü olmuştum. bir umutla sibel diye bağırdım. tuhaf bir sessizliğin ardından mutfaktan önce sesi sonra yaptığı omletin kokusu geldi. yorganı üzerimden fırlatarak mutfağa koştum. mutfak kapısının eşiğinde durdum ve ona baktım. ben baktım, o utandı ama ben bakmaktan vazgeçmedim. dakikalarca o kapı eşiğinden onu izledim.

    kahvaltı sırasında ilk tanıştığımız günü ve neden benden öyle ayrıldığını sordum. cevabı hala aklımdadır;

    ''çünkü o gün izindeydim.''

    boynu sola yatmıştı. herkesin hor görüp aşağılayacağı o kadın aslında gerçekten masumdu. ondan etkilenmiştim ve hatta ona aşıktım. elimle yanağına dokundum ve çok düşünmeden o an ona evlenme teklifi ettim. şaştı, güldü, inanmadı ve en son dayanamayıp ağladı.

    ben, ben buck, itü'de okumuş, ingiltere'de master yapmış ve o zamanlar çok saygın bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışan ben, hafif deyimi ile bir hayat kadınına tam manasıyla ise bir orospuya aşık olmuştum.

    ama ben, ben buck, hayatımda kendimi hiç bu kadar tam hissetmemiştim.

    önce ona teklifimin gerçek olduğuna sonra bu işi başarabileceğimize inandırdım. kabul etti en nihayetinde. o kendi işlerini halletti ben kendi işlerimi. artık istanbul'da kalmamız uygun olmazdı. işimden ayrıldım, karadeniz'de bir ilimizde gayet sıradan bir şirkette iş buldum ve orada yeni bir hayata başladık. allah bozmasın 9 yıldır çok ama çok mutluyum.

    *

    *

    *



    bir kadın bir erkeğe hayat verebilir ve siz bunun farkında olmak yerine kılla, yünle, tüyle uğraşıyorsunuz.

    lütfen, mutlu edin, mutlu olun.

    ben bunu bakire bir kadınla başaramadım ama bir hayat kadını ile başardım.

    inanın çok mutluyum.

    seçim sizin.

    not: kızıl kafa ile en ufak aşağılama amacım yoktur. bu yönde tepkiler aldım da. belirteyim dedim. (buck mulligan, 17.03.2011 00:29 ~ 01:21) ? · @6624026


    ...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberteinstein
    alberteinstein's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2011
    Homo
    biri özet geçsin :/

    eski sevgilisi yüzünden çalışmadığım ingilizce hazırlık sınıfının yaz okulu parasını sevgilinden isteyen. yine eski sevgilisinin gönderdiği kontörü aynı gün başka kızlarla konuşarak yiyen kinci insan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    akıcı yazmış okuttu kendini.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    İnsan insana aşık olur, orospu da insan olduğuna göre yadırgamanı gençliğine veriyorum.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Seven orospudan sevgilide olur eş de eğer arada aşk olursa...ama sevmeyen sevgiliden orospudan başka bişey olmaz...adam haklı yani.

    Benim anlamadığım; konu niye vukuatlarda amk?


    :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

    Seven orospudan sevgilide olur eş de eğer arada aşk olursa...ama sevmeyen sevgiliden orospudan başka bişey olmaz...adam haklı yani.

    Benim anlamadığım; konu niye vukuatlarda amk?


    -----------------------------

    Ekstrem bir durum olarak görmüş olabilir, ben kadının kadına aşık olduğunu da gördüm lan. Duygusal aşk yaşıyorlarmış ikisi de evliydi üstelik.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek

    alberteinstein bunu yazdı:
    -----------------------------
    biri özet geçsin :/
    -----------------------------

    açtığın bi konu da "İçinde bulunduğum çıkmakta zorlandığım durumumu samimiyetle sizlere anlatacağım. Lütfen sıkılmadan okuyun." yazmıştın demi? 
    Garip.


    değişik bi hikayeymiş tabi :D ne diyelim Allah mesut etsin :) 


    .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickmenza
    nickmenza's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Aralık/2007
    Erkek

    Başarılı..

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2010
    Erkek

    Güzel hacı da lafım meclisten dışarı bizim oraların bi sözü var o.. nun tövbesi kerhaneye kadardır diye işin bide o kısmı var


    THE BeYaZ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

    İnsan insana aşık olur, orospu da insan olduğuna göre yadırgamanı gençliğine veriyorum.


    -----------------------------
    Yadırgadığımı da nereden çıkarttın?

    ...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2011
    Erkek

    Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------
    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

    İnsan insana aşık olur, orospu da insan olduğuna göre yadırgamanı gençliğine veriyorum.


    -----------------------------
    Yadırgadığımı da nereden çıkarttın?

    -----------------------------

    hikaye gercek mi ?

Toplam Hit: 5592 Toplam Mesaj: 35