folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnsan Neden Bunu Yapar ?

Bir İnsan Neden Bunu Yapar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

bu sene ünv başladım hocalar.. notlarımın hepsi 70 ve üstü matematiği saymazsak..

bir edebiyat hocamız var su ürünleri mezunu gelmiş edebiyat öğretmenliği yapıyor.. 

"danalar" felan diye hitap şekli insanları aşağılamalar felan.. alttan alıyoruz.. 

defalarca dövmüşler, arabasını yakmaya kadar gitmiş olay.. adam problemli..

ygs de 40 türkçede 40 çeken bi kız edebiyat dersnden kalıp duruyormuş

geçen ders herkesin vizesi 40.. imla kuralları , nok. işaretlerine çalışın 60 ve üstü alanı geçireceğim diyor.

ya benim vize kağıdım 45 likse ? 

adama dava mı açmamışlar, soruşturma mı açmamışlar..adam imla kuralları ve nok. işaretleri final yada bütlerde çıkacak diyor..

1000 kişiden yanlızca 840 kişi kalmış edebiyattan. kız ve erkek öğrenci yurdu var burada.. geçenlerde hep kendi yurdunda kalanlar ( bunun tam tersini de yapıyormuş bazen.. bırakıp uzatıyormuş yurdumda kalsın diye )

beni ayrıca rahatsız eden şey.. sınıf içersinde derecede olmam..(şimdilik)  2. öğretimim ve harç param düşebilir finallerim iyi geçerse şuan ki durumumla..

ne yapılır bu adama şikayet etsen adam zaten problemli.. yüzü dönmüş haritaya amk döve döve bi hal etmişler.. 

yapmadığını bırakmayan kalmamış aklı hala yerinde değil ?

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

demekki dövmüyceksin bel altı 4 yerine sokucaksın bıçagı 6 ay ayaga kalkamaz dayakdan anlamıyorsa deliceksin

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eğer derece ile bu seneyi bitirirsen ileriki senelerde gündüzcüler gibi harç ödersin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

eğer derece ile bu seneyi bitirirsen ileriki senelerde gündüzcüler gibi harç ödersin

valla bi matematiğim 45. oda kurtarılmayacak bi not değil bu notla matematikte sınıfta 3. yüksek not alanım..

edebiyattan korkuyorum matematiği düzeltirim bi şekilde.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

üniversitede tuhaf hoca çoktur :) adamına göre davranacaksın. hoca şikayetleri pek sonuç doğurmuyor aksine olumsuz oluyor, bir hocayı şikayet

ettik adam inadına yine bizim sınıfı istemişti 1 yıl çektirmişti sınıfa. edebiyat sanırım 1 dönem olacak. o yüzden şikayet etsende çabuk sonuç

alamazsın, hocayı ancak diğer seneler vermezler sizin bölüme olur biter ama dönem ortası hoca değiştirilmesi imkansıza yakın bir şey.. 

sınfın hepsini bırakan hocalar 70 yaşlarına kadar hala çalışıyorsa senin hoca da çalışır, sonuçta adam istediğini sorar. yapacağın iş iyi şekilde çalışıp

geçmek. adalet sistemi iyi işleseydi o adamın ipini çekerlerdi ama demek ki böyle olmuyor. sen bi an önce okulunu bitirmeye çalış. şerefsiz hoca ve

öğrenciden bol bir şey yok üniversitede, hepsini böyle takacaksan ilerleyemezsin..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

madem bu kadar sorunlu biri gerekirse eğitim bakanına kadar çıkacaksın. böyle bir insan nasıl akademisyen olur diye propaganda yapacaksın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

madem bu kadar sorunlu biri gerekirse eğitim bakanına kadar çıkacaksın. böyle bir insan nasıl akademisyen olur diye propaganda yapacaksın.

Triumph hocamında yazdığı gibi sana devrimin ışığı gözükmüş yoldaş. o adamı yerinden etmen lazım, yeni bir devrim ateşi yakman lazım. ya okula gelmesini sabote edin kalkamayacak biçimde dövün, deşin. ya da üniversitede propaganda yapın öğrenciler olarak örgütlenip dilekçe yazın. 

devrimin ışığı seninle olsun yoldaş.

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

Triumph hocamında yazdığı gibi sana devrimin ışığı gözükmüş yoldaş. o adamı yerinden etmen lazım, yeni bir devrim ateşi yakman lazım. ya okula gelmesini sabote edin kalkamayacak biçimde dövün, deşin. ya da üniversitede propaganda yapın öğrenciler olarak örgütlenip dilekçe yazın. 

devrimin ışığı seninle olsun yoldaş.

:d sesli güldüm öğütlere bak amk :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Hocam gözünüzü karartıp BİMER'e başvurun. Alttan yerel basına haber yaptırın vs vs... 

Artık onlar düşünüsün... :p Allah kolaylık versin, şu üniversiteler kadar boş-beleş yer görmedim ömrümde... 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam o kalan 840 kişiyi organize etsen çok rahat sallandırırsınız o adamı gibi geliyor bana. Dövmeyin tabi de dfdfs. Dekana çıkın, gerekirse rektöre çıkın ama 840 kişi birlikte çıkın. Öyle temsilci falan göndermeyin.

krypt tarafından 17/Ara/12 22:42 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hicbisey yapamiyorsun, mal gibi 3 sene kalacaksin o dersten, tecrubeyle sabittir.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 3228 Toplam Mesaj: 29