Bir Kızla Bir Erkek Kanka Olur Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Soru ap açık belli Bir kızla bir erkek kanka olabilir mi ?

yani kızın veya erkeğinde bir ilişkisi var ken kankasıyla tutup gezmesi nasıl bir davranıştır hem kızla erkek kanka olurmu ? hiç yaa  erkekde kadınla birbirine çok yakınlaşırsa elbet duygusal birşeyler dönmez mi ? benim çok kız arkadaşım var ama berberliği olan bir kızla kesinlikle teketek görüşmedim görüşmem de bana ters geliyor bilmiyorum geri kafalımıyım keza benim sevgilim olsaydı onuda görüştürmezdim kankasıyla filan

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam yakın dostarımın çoğu erkektir en bariz örneğini wereyim sana 6 yıldır tanıdığım kişi ailemle de tanıştırmışlığım war ewimize gelip gidebilen artık dostluğuda aşıp kardeşliğe wurduğum kişi erkek 

tamamen içindeki nietle ilgili biz çok düştük birbirimizi kaldırdık ama hiç duygusal çöküntülerimizde bunu kullanalım demedik 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bir ilişkin var mı ? ilişkin varken kankanla çok rahat dışarıda gezebiliyor musun varsa ilişkin sevgilinini buna yaklaşımı nasıl oluyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

kızdan arkadaş olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birine kanka demek üslubuma aykırı :) kızlara demediğim gibi erkeklere de demiyorum :F

konuya dönersek ise dediğin gibi kızla aşırı samimi olmam. konuştuğun konular farklı, etkinliklerin farklı. yarın öbür gün kızın sevgilisi kıllık çıkartacak. benim sevgilimin öyle bir durumu olsa bende çıkartırım. konuşursun takılırsın da yok kanka dostum falan filan hikaye. Alın buda benden size gelsin:

http://4.bp.blogspot.com/_ZmKHJUXDje4/TBdL_C6KdoI/AAAAAAAAAEs/5IQAQ_Ch09I/s1600/04.03.2010.PNG

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Valla benim diyeceğim şudur; Kızdan arkadaş olur, ama öyle kanka ayağı göt ayağı derlerya işte öyle.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

25 yıllık hayatımda sadece 1 kişiyle bölye bir dostluk yaşadım, yaşıyorum. Muhabbetimiz lise hazırlıktan başlıyor, dile kolay 11 yıl geçmiş.
    İyisiyle kötüsüyle güzel anılarımız oldu.

İyi dost olabilirsiniz; bu fuckbuddy, kanka, panpa vs. olabilir. Olay sizde bitiyor.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

benım bitane kanka var kız .. kendisi şuan nişanlı, yediğimiz içtiğimiz  ayrı gitmez. tabi ne onda ne bende götlük olmadığı için 8 yıldır samimi bi dostlugumuz kardeşliğimiz mevcut.

Yani bi kızla kanka olmak , senle o kızın sağlamlığına bakar. ikinizden birinin içinde bi puştluk varsa bu iş olmaz.

ha ben kendi nişanlımın böyle bi kankasının olmasını istemem..

Mesela kankamında nişanlısı , benden için onla konuşma dediğinide biliyorum. kankada yok olmaz diyor . bende yok kızım senin mutlulugun için konuşmamamız lazım diyorum.

kıskançlık ayrı , dostluk ayrı .

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Erkek adamda olur yaa kız yaklaşınca ister istemez bayanları bilememde erkek adamın düşüncesinde olur kanka muhabeti işin içine girince yemeyin beni

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Erkek adamda olur yaa kız yaklaşınca ister istemez bayanları bilememde erkek adamın düşüncesinde olur kanka muhabeti işin içine girince yemeyin beni

-----------------------------

O konuda haklısın insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor ama önemli olan senin düşünceleri benimsemen veya men etmen.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

zor ama oldu mu çok sağlam olur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5975 Toplam Mesaj: 24