folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Saat Aldım

Bir Saat Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Evet beyler yeni bir saat aldım seyyar bi satıcıdan gümrükden alıyomuş kaçak yani. Fakat full orjinal çizilmez cam vs. adam baya övdü çiz kır parçala camnı hediye dedi penseyle koydum abandım vurdum çizdim çizilmedi çatlamadı 25 liradan aldım. Fakat bunun gerçek fiyatı nedir merak ettim internette tek bir sitede buldum sitedekinin aynısı ürün.

Saat bu:

http://urun.gittigidiyor.com/MUTHIS-BIR-ZERAFET-VE-SADELIK-SAAT-DON-CORLEONE_W0QQidZZ24336363

Bu saati bilen veya internet fiyatını araştırabilecek biri varmı yorumunuz nedir merak ettim

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

başlığa bakınca ileri mi geri mi dedim kendi kendime :S

edit:

Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

sayfayı aşağıya çek abi özellikler gözüküo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Kendi çektiğin fotoğraflara baksak? Belki biz de aldırtırız sana :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Aynısı abi %100 paylaştığım resimlerle şu anda kolumda inceliyorum aradaki 1 fark bile yok yani ama alabileceğimi sanmıyorum çünkü adam yol üstü sattı geziyomuş tüm türkiyeyi :B

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

bi saatçiye git hacı emin ol çakmadır dış görünüşüne aldanma sen içine baktır net cevabı duy ona göre satış yap senin benim anlayabileceği şeyler değil bunlar adamlar istese gerçeğinden iyi yapar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

sana diyorumki saati koydum masanın üzerine penseyle vurdum anahtarla camını altındaki malzemeyi çizmeye çalıştım vs. ki adam mağdur kalmış daha önce saatçiymiş iflas etmiş çay ısmarladım oturduk konuştuk öyle eli yüzü düzgün bi tip yani köprü altı satıcılrı gibi değil adam anlattı ben dinledim sonra deneyeyim dedim 30 lira dedi 25 e verdi ki ayrıca sadece çizilmemesi ve kırılmaması 15 lira eder abi görüntüde hoşuma gitti sadece kaç liralık bi saat bu onu merak ediyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

hocam eğer orjinalse turnayı gözünden vurmuşun biliom ben bu saati abime hediye gelmişti baya kullandı sonra kaybetti fiyatını bilmiom tam ama 80 euro civarında olabilir...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

G.G. da 26 dan gitmiş hocam :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Dostum adam gümrükten filan soktum diyorsa % 90 ebay dan alışveriş yapmış. Ebayda güvenilir bir satıcı ayarlayabilir sağlamda pazarlık edersen türkiye fiyatı 190 lira olan bir saati 50 60 liraya alabilirsin toplu alırsan belki daha ucuza.  Taklit olup olmaması konusuna gelince genelde çok pahalı saatlerin taklitleri olur. Bu saatin fiyatı çok değil taklit yapmaya değmez. 1000 2000 dolarlık ürünlerin taklidi olur. 80 100 dolarlık ürünlerin değil. Çünkü taklidini yaptığın ürüne çok benzetmek zorundasın buda maliyetin artması demek. Zaten 80 dolarlık bir saatin taklidini 1 km öteden anlarsın. Elindeki saat birebir benziyorsa orjinaldir.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Hocam hem birebir aynı hem de dediğim gibi penseyle vurdum sertçe adam hediye edicem dediği için anahtarla da çizmek için uğraştım hoşuma gitti saat gayet zarif ve ağır bi saat :)

Toplam Hit: 1473 Toplam Mesaj: 12