Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler
-
ArduouS bunu yazdı
peki soruyorum sizlere ;
Neden ismi unutulmayan dehalar vejeteryan? Örnek: Hitler, Einstein
ünlüler
eflatun
sokrates
ovid
seneca
clement of alexandria
plutarch, pisagor
leonardo da vinci
alexander pope
ısaac newton
jean jacques rousseau
voltaire
john milton
charles darwin
percy bysshe shelley
ralph waldo emerson
henry david thoreau
richard wagner
benjamin franklin
leo tolstoy
louisa may alcott
h. g. wells
mahatma gandi
rabindranath tagore
george bernard shaw
albert schweitzer
dalai lama
albert einsteinhitler örneği çok iyi :O
-
10 dakika dayanabildim.
-
ArduouS bunu yazdı
peki soruyorum sizlere ;
Neden ismi unutulmayan dehalar vejeteryan? Örnek: Hitler, Einstein
ünlüler
eflatun
sokrates
ovid
seneca
clement of alexandria
plutarch, pisagor
leonardo da vinci
alexander pope
ısaac newton
jean jacques rousseau
voltaire
john milton
charles darwin
percy bysshe shelley
ralph waldo emerson
henry david thoreau
richard wagner
benjamin franklin
leo tolstoy
louisa may alcott
h. g. wells
mahatma gandi
rabindranath tagore
george bernard shaw
albert schweitzer
dalai lama
albert einsteinAraştırsan bunlardan daha zeki bir çok ünlü et manyagı çıkabilir
-
zeki adamların vejetaryanlığından zeka çıkarmak doğru değil. zekilik vejetaryanlığı getiriyor olabilir, vejetaryanlık zekiliği değil. ki arada alaka varsa muhtemelen böyledi. tabi önce arada bağlantının sağlanması gerek. onun da çok mümkün olduğunu sanmıyorum.
herhangi bir çıkarım için daha somut bilgilere dayanabiliriz. lisede biyoloji öğretmenim sadece ot yiyenlerin daha uzun yaşama şansının arttığını fakat DNAlarının düzgün kopyalanmasını sağlayacak proteinleri alamadıklarından yerlerine gelen nesillerin DNAlarında sorunlar birikebileceğini söylemişti. otlarda da protein var muhabetti yapmayalım. çünkü otlardaki proteinle etlerdeki aynı değere sahip değil. bunlar üzerine makaleler var.
-
Etin kilosu olmuş 50 tl biz burda neyi tartışıyoruz.
Neyse zaten kimsenin et yiyebildiği filan yok :)
Ki zaten dinizmizde bile hayvana eziyet etmek yasaklanmıştır.Eziyet ederek öldürdüğün hayvanın eti bile yenmez helal değil.
Ama bide et yemeyelim diyip hayvanlara acıyanlara soruyorum...
Gelde bunu yeme..
-
swordfish bunu yazdı
Ki zaten dinizmizde bile hayvana eziyet etmek yasaklanmıştır.Eziyet ederek öldürdüğün hayvanın eti bile yenmez helal değil.
Gelde bunu yeme..
usta ne ettin ya öğrenci evinde 2 poğaça ile duruyorum kyk ocakta yatırmadı parayı şubata attı.
-
GusFring bunu yazdıswordfish bunu yazdı
Gelde bunu yeme..
usta ne ettin ya öğrenci evinde 2 poğaça ile duruyorum kyk ocakta yatırmadı parayı şubata attı.
sen naptın hocam ya bu saatte yukarda yazdım yarın gidiyim yiyim diye karta bakınca ekranda nah yersin ibaresi çıktı öğrencilik zor iş amk :D
-
Lotus bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Beyler kusura bakmayın ama et yemeyen insan geri zekalıdır, sevmiyor olabilir ona sözüm yok ama hayvanlara acıyıp yemeyen kerizdir :)
bence tam tersi hayvanlara acıyıp yemeyebilir ama et sevilmez mi lan, ve bunu madem yazdın açıklamada yazmalısın bence sence niye kerizdir bu hayvanlara acıyan vatandaşlar
eti yesin yine acısın acımasın diyen yok ki :) et bu ya sudan geçilir etten geçilmez
-
et yenmez mi lan
-
Mcdonals'da işe başladım. Mutfak arkasını görmeniz lazım :) .. Ama yorumlara bakıyorum görüpte yiyen insan da olur. İnsan olduğumu yıllardır utanıyorum, insanlar kadar pis bir mahluk tanımadım. Adam yıllardır uğraşmış hala uğraşıyor. Kimileride sikimsonik espiriler yapmış. Bu tarz videolar sürekli izliyorum bulabildiğim kadar bilgi edinmek istiyorum. Geçenlerde bi arkadaş konu açtı. Burger king yeni ürün üretmişte yemişte beğenmemişte, ulan arkadaş yeni ürün denesinler yeni hayvan kessinler yeterki sen ye yavrum ye.. Ulan ne insanlar var ya. Bu barınaklara onları atacaksın oh miss :) can çekişsin şerefsizler.