folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Trafik Kazası - Otomobil Markaları

Bir Trafik Kazası - Otomobil Markaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

İzmirde bir trafik kazası olmuş. Araçların markalarını merak ediyorum. Çarpılan aracın Citroen olduğu belli c-elyyse olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. Eğer o modelse euroncap testine neden girmediği anlaşılmış olacak. Çarpan aracın markası ne? http://webtv.hurriyet.com.tr/2/61094/0/1/izmir-de-2-arkadasin-aci-sonu.aspx

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Saçma bir varsayıma varmışsın hocam.Kazanın oluş şeklini bilmeden bir şey diyemeyiz.Mesala Ford arkadan vurup Citroen'e takla attırmış vs olabilir.Citroen fanboyu değilim.Kaldı ki arabanın benzin deposunun patlamasından da arkadan vurulduğu sonucu çıkıyor.

mkyb tarafından 22/Şub/14 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

35 EZS 14

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Plaka No35EZS14MarkaCITROENModel Yılı2013Ruhsat Tarihi24/12/2013Tescil BirimiİZMİRCinsiAA SedanRenk 1BEYAZRenk 2BİLİNMİYORÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Saçma bir varsayıma varmışsın hocam.Kazanın oluş şeklini bilmeden bir şey diyemeyiz.Mesala Ford arkadan vurup Citroen'e takla attırmış vs olabilir.Citroen fanboyu değilim.Kaldı ki arabanın benzin deposunun patlamasından da arkadan vurulduğu sonucu çıkıyor.

dikkatini çekti mi bilmiyorum ama çarpan araca çok bişey olmamışken çarpılan araç pert olmuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dediğim gibi takla attırmış olabilir bilemezsin.Sonuçta otomobil dediğimiz şeyin altından rüzgar geçiyor.Tank değiller.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

dikkatini çekti mi bilmiyorum ama çarpan araca çok bişey olmamışken çarpılan araç pert olmuş.

Pert olmus cunku arabanin benzin deposu patlamis.. Bildigin havaya ucmus araba sonrada alev alev yanmis Anladin?

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Donanımhaber'in Motorlu araçlar bölümüne döndü burası.Volkswagen Golf'lerin kapıları tok sesle kapanıyor sağlam araba diye kalite kontrolü yapanlar var orada.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Edit: konuyu dağıtmamak adına mesajımı sildim.

Kazadaki araçların markası önemli çünkü araba almayı düşünüyorum ve nerdeyse citroen c-elyyse alacaktım.Bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

turkz tarafından 22/Şub/14 12:03 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Tırstım yauw benim araba da c elysée 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

e tamam işte adamın dediğini destekliosun zaten :)

elinin altında internet var yaz kaza videolarını utuba 

bazı kazalrda bir araç diğerine sadece dokunuyor diğeri taklaya gelebiliyor dengesini kaybedip

vuran aracın sadece tamponu gidiyor mesela...

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 1889 Toplam Mesaj: 14