Biri Bana Bir Açıklama Yapsın Kafayı Yicem
-
gazman bunu yazdı
sen nasil varsan cinler de var.
yabanci bilim adamlari uzayli var kiyamet kopacak diyince onlara inaniyorsunuz amk
bizim insanlara yabancilarin siki tatli geliyor ne istir anlamadim sanki adamlarin sikinden bal damliyor
lafin kisasi illa her seyi olunce anlayanlardan olmayin
biseyi merak ediyosan ac kuran a bak
kuranda olmayan hicbir seyi yaratmadi Allah
bunu builmis olsaydiniz ne uzayliya ne de mayalara inanirdiniz zaten
hepsi de fos cikti zaten
Hocam açıklamanı mantıklı buldum, aklıma da yattı ama ufak bir soru işareti kaldı aklımda
http://www.youtube.com/watch?v=3ichQOqbewA
peki bu video yu nasıl açıklıyorsun, günlerdir düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum, bu yorumunu gördükten sonra derdimin dermanının sende olabileceğini düşündüm
-
öff her zaman anlattığım olayı bir daha yazacam amk :) Bundan sonra c/p yaparım artık.Açıklama yapın demişsinde arkadaşlar mantıklı şeyler yazmışlar.Şimdi ben sana başımdan geçen olayı anlatim da sıkıysa açıklayın uleynnn :D
Şimdi 15 yaşlarındayken yani 12 sene önce falan benim biraz asabi ve saldırgan olduğumu ve çözümün hacı hocada olduğunu düşünen ailem beni ak sakkallı bir dedenin :D şaka lan beni bir hocaya götürüyorlar.Bu hoca Türkçe bilmiyor.O yüzden babaannem yanımda arapça olarak tercüme ediyor.Bir sedirde oturuyorum önümde bir masa var bahçedeyiz ve diğer sedirde babaannem yani sağımda hoca da solumda okuyor arapça.Babaannem tercümesinde "Şimdi senin ayağını kaldıracakmış korkma" dedi.Tabi bunu diyen birinden tutup ayağınızı kaldırmanızı beklersiniz.Ben hoca bana okurken bunları bile pek düşünmeden bu adam ne zaman susacak diyorken bir baktım ki sol ayağım tamamen istem dışı sanki biri kaldırıyormuşçasına kalkmaya başladı.Tabi bunu yaşayan babam olsa inanmazdım.Ben yaşadığım için inkar edemiyorum amk.Neyse tabi ben ayağım kalkınca bir panik oldum arkaya atttım ama ayağım uyuşmuş olduğu için yine kıbırtadamadım.Babaannem, babam ve annem şaşkın şaşkın bakarken adam bir şey daha söyledi babaannem tercüme etti."Korkma, bir şey olmayacak" dedi hoca.Her neyse.
Adam okudu okudu ayağım sürekli kalktı dimdik oldu.Daha sonra hala düşürken güldüğüm ama o anın verdiği korku ile o zaman hiç gülmediğim bir şey söyledi ve bana tercüme edildi."Senin içinde 3 tane cin var.İkisini üfleyip yaktım biride içinde rahat duracak" dedi.
Haydi açıklayın bakalım sıkıyorsa :)
-
CyberAngel bunu yazdı
öff her zaman anlattığım olayı bir daha yazacam amk :) Bundan sonra c/p yaparım artık.Açıklama yapın demişsinde arkadaşlar mantıklı şeyler yazmışlar.Şimdi ben sana başımdan geçen olayı anlatim da sıkıysa açıklayın uleynnn :D
Şimdi 15 yaşlarındayken yani 12 sene önce falan benim biraz asabi ve saldırgan olduğumu ve çözümün hacı hocada olduğunu düşünen ailem beni ak sakkallı bir dedenin :D şaka lan beni bir hocaya götürüyorlar.Bu hoca Türkçe bilmiyor.O yüzden babaannem yanımda arapça olarak tercüme ediyor.Bir sedirde oturuyorum önümde bir masa var bahçedeyiz ve diğer sedirde babaannem yani sağımda hoca da solumda okuyor arapça.Babaannem tercümesinde "Şimdi senin ayağını kaldıracakmış korkma" dedi.Tabi bunu diyen birinden tutup ayağınızı kaldırmanızı beklersiniz.Ben hoca bana okurken bunları bile pek düşünmeden bu adam ne zaman susacak diyorken bir baktım ki sol ayağım tamamen istem dışı sanki biri kaldırıyormuşçasına kalkmaya başladı.Tabi bunu yaşayan babam olsa inanmazdım.Ben yaşadığım için inkar edemiyorum amk.Neyse tabi ben ayağım kalkınca bir panik oldum arkaya atttım ama ayağım uyuşmuş olduğu için yine kıbırtadamadım.Babaannem, babam ve annem şaşkın şaşkın bakarken adam bir şey daha söyledi babaannem tercüme etti."Korkma, bir şey olmayacak" dedi hoca.Her neyse.
Adam okudu okudu ayağım sürekli kalktı dimdik oldu.Daha sonra hala düşürken güldüğüm ama o anın verdiği korku ile o zaman hiç gülmediğim bir şey söyledi ve bana tercüme edildi."Senin içinde 3 tane cin var.İkisini üfleyip yaktım biride içinde rahat duracak" dedi.
Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; "Ulan adam uçuyor olsa peygamberliğini ilan eder.".
Cinlerle ilgili bütün bu çıkmazlar size de garip gelmiyor mu? Mesela ben kime sorsam cinler neden benle münasebet kurmuyor diye inanmayan adama gelmezler diyorlar. Bak sen! Neden hiç bir görüntüsü yok desem, fotoğraflara, vidyolara çıkmazlar diyorlar. Fotojenik değiller ondan mı çekiniyorlar acaba? Senin bahsettiğin türden hacıların hocaların, cinlerine emirler veren insanların varlığından bahsediyorlar. Ulan adam sefalet içinde yaşıyor. Madem o kadar yetenekli kendine fayda etsin önce. Ama yok çıkar amaçlı kullanamıyormuşsun, çarparlarmış. Vay be!
Bu bilgiler ışığında benim cinleri görmem için önce olara inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor...
Kimse kusura bakmasın. Yemezler.
krypt tarafından 03/Oca/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bokunu çıkarmayın la. seçilmiş kişi olabilirsin ya da hiç kimse.
aynen dediğin gibi vücut elektriği birikmiş, patlamışsın.
bazıları başka yollarla patlarlar (:P) bazıları da böyle :)
-
KrypT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; "Ulan adam uçuyor olsa peygamberliğini ilan eder.".
Cinlerle ilgili bütün bu çıkmazlar size de garip gelmiyor mu? Mesela ben kime sorsam cinler neden benle münasebet kurmuyor diye inanmayan adama gelmezler diyorlar. Bak sen! Neden hiç bir görüntüsü yok desem, fotoğraflara, vidyolara çıkmazlar diyorlar. Fotojenik değiller ondan mı çekiniyorlar acaba? Senin bahsettiğin türden hacıların hocaların, cinlerine emirler veren insanların varlığından bahsediyorlar. Ulan adam sefalet içinde yaşıyor. Madem o kadar yetenekli kendine fayda etsin önce. Ama yok çıkar amaçlı kullanamıyormuşsun, çarparlarmış. Vay be!
Bu bilgiler ışığında benim cinleri görmem için önce olara inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor, lakin mantığım gereğince de onlara inanmam için önce varlıklarına dair SOMUT bir kanıta ihtiyacım var, ama o kanıtı elde etmem için önce cinlere inanmam gerekiyor...
Kimse kusura bakmasın. Yemezler.
Valla bende yemedim hocam.Ama gel gelelim yaşayan benim.Yani kendini benim yerime koy ne yaparsın ? Şimdi bu olayı burada açıklayacak babayiği yok bir kere.Ama devamını anatim ben siz.Bu olay olduktan sonra hoca babamıda yanına çağrıyor ve aynı işlemi yapıyor.Tabi babam önce gitmek istemiyor.Ben 5 vakit namazlı adamım diyor vesaile derken onunda ayağı istem dışı kalkıyor.Buradan sonrasına dikkat. :) Bu adam bu işten para alıyor.İstedi ve bizimkiler verdi..
Aradan yıllar geçti ve bu hadise beni çok feci etkiledi.Tabi ergenlik bittikten sonra ne zaman böyle cindi mindi konu görsem bu gelirdi aklıma.Bende bunun nasıl olduğunu çözmek için adamı bulmaya karar verdim.Önce bizimkilerden kim olduğunu nerede bulacağımı öğrendim.Gitmeden önce babama danışim dedim.Hacı hoca o da inanmaz pek ama bana en mantıklı açıklamayı yapabilen insan babam oldu.Ben sordum."Bu iş nasıl oluyor.Hadi diyelim duaların falan gücü, bu adam bu işten para aldı" dedim.O da bana Allah bazı insanlara özel yetenekler verir.Onlar iyiye ya da kötüye kullanır.Kendi seçimleridir.Tabi bu cevap en mantıklı açıklamada olsa düştüm ben bu muhteremin peşine ki rahmetli olmuş.Oğlu babasının işini yani böyle muskaydı falan filan devam ettiriyormuş ama ayak kaldırma falan yokmuş oğlunda.Meselede böyle açıkta kaldı hocam.
Yani sen diyorsun ya inanmam.Ben hiç inanmıyorum.Ha Allah'a inanıyorum ama böylesine cahip ve bu işi para için yapan insanların böyle yetenekeleri olacağına da inanmıyorum.Gel gelelim baştada dediğim gibi yaşayan bizzat ben olduğum için inkar da edemiyorum.
Haydi ateistler bunuda açıklayın :D
edit // Hoca içimdeki 2 cini yaktı ama biri hala içimde duruyor.Valla salarım üstünüze kafamı bozmayın :D
CyberAngel tarafından 03/Oca/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Peki hocam tam olarak sana belirtilen bir yere, sana söylenen bir şekilde mi oturtun? Yoksa odada kafana göre bir yere mi oturdun?
-
Hocam ben çok kafa patlatmışım sende de soru işareti kalmasın diye ayrıntıları söyleyim sana.
Evet kafama göre oturdum hatta yer değiştirdim.
Dediğim gibi bana ayağımın kaldıırlacağı tercüme edildi.Ama gel gelelim telkin edilmedim.Yani ayağımın istem dışı kaldırılacağını kesinlikle bilmiyordum.
Sedirde oturdum, sedirin altı boştu.Ayağım gözüküyordu.Ayağım uyuştuğu için ip var misine var gibi durumlar olamayacağı gibi elim ayağımın her yerinde dolaştı ki beni bir ara tuttular.
Bir şey içmedim, hocanın pis nefes kokusu dışında bir rahatsızlığım da yoktu.
Aynı şeyi babamda yaşadı, o da aynı şeyleri söylüyor bu olay hakkında doğal olarak bu kadar sene geçtiği için pek konuşmuyoruzda.
Olaya şahit 4 kişi var.
Hoca bu işten sonra muska yazı ve para istedi.
Gidip bulup bu olayı çözmek istedim ama rahmetli olmuş.
CyberAngel tarafından 03/Oca/13 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
böyle ilginç patlayan nesneler hep cam olması da ilginç burda camın amorf katı olma özelliği de dikkatte almak gerekebilir
-
kalın camın ısı değişimlerinde kırılma olasılığı daha yüksektir, dahası birsürü açıklama yapmışlar zaten...
işi parapsikolojiye çevirenlere:
noel babanın karısıyla sevişiyorum birazdan kocaayak gelince spagetti canavarına misafirliğe gideceğiz hadi bunuda açıklayın...
-
bardak havalı camdanmı yapılmış senin elinde buji görevi görmüş sonuç patlama