Biri Şu Kurbağaya Yardım Etsin
-
-
benim kurba tekneye bindi gitti :)
haber alınamıyo sela kapıldı sanırsam :)
-
Hazır konu açılmışken sorayım;
Bir oyun vardı büyük bir topu, geometrik şekiller çizerek hedefe ulaştırıyorduk. Güzel bir şey di hatta Tbt de paylaşılmıştı. Aklına gelen varsa bir link verebilir mi?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Bir oyun vardı büyük bir topu, geometrik şekiller çizerek hedefe ulaştırıyorduk. Güzel bir şey di hatta Tbt de paylaşılmıştı. Aklına gelen varsa bir link verebilir mi?
-----------------------------magic pen o onemorelevel.com da bulursunda o sitedeki bütün oyunlar bağımlılık yapar söliyim
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------magıc pen mı
bitirmek için çok uğraşmıştım
-
bu oyunun orjinal olanı vardı
kurbağayla çöp arabasının üstüne atlıyodun yıldız topluyodun falan o daha güzeldi ama şimdi aklıma gelmiyor ismi :) -
http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_hs_getfile_v1_16100005.html?t=1278018949&v=3600&s=c1cc8ca6675b66f41a0cf8031fd99596
AHAnda buldum size asıl bunu oynayın :) -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Hazır konu açılmışken sorayım;
----------------------------- -
ordan azumi bile geçemez aslında. (: ama dördünüde geçirdim.. score 1350
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Hazır konu açılmışken sorayım;
http://www.onemorelevel.com/game/magic_pen
-----------------------------Bu nasıl bi oyundur ya bayıldım bittim aynı zamanda fıttırdım :)))
-
Bandit bunu yazdı:
bu oyunun orjinal olanı vardı
kurbağayla çöp arabasının üstüne atlıyodun yıldız topluyodun falan o daha güzeldi ama şimdi aklıma gelmiyor ismi :)
-----------------------------frogger mı