Birikmiş Parayı Değerlendirmek İstiyorum Nelere Yönelmeliyim Ticaret Yapalım
-
gözümü kırpmadan forex'e yatırırdım.
-
ne işine girersen gir ama bilmediğin işe girme. he bu arada Türkiye artık 10 binle 20 binle iş yapılacak memleket değil.
-
Başlangıçta para almam.
Sermayeni karşıladıktan sonra kar üzerinden yüzde 50 alırım.
Uygunsa detayalar için pm
-
edit.
bilenyok tarafından 09/Şub/13 03:30 tarihinde düzenlenmiştir -
WALLACEs bunu yazdı
Hocam aydınlatırmısın bizi biraz, gözün kapalı yatırıyosunda parayı katlama ihtimali düşük diye biliyorum. Gerçi herşey analize bağlı.
-
Pc-ErrOr bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
Hocam aydınlatırmısın bizi biraz, gözün kapalı yatırıyosunda parayı katlama ihtimali düşük diye biliyorum. Gerçi herşey analize bağlı.
ben 2,5 aydır forexle ilgileniyorum profesyonel değilim. %48 ana paramın üstüne koydum. bu aralar bununla geçiniyorum. altından şaşmıyorum fazla riske girmeden kıyıdan kıyıdan kazanıyorum. batanlar nası batıyo dersen arkadaşım iki kere battı. daha çok para kazanma hırsıyla bütün parayı atıyor ortaya sonuç hüsran. arkadaş gibi birikmiş 10.000 tl olsa bende her ay 2.000 tl atarım bi köşeye diye düşünürüm.
-
hocam geçen sene parayı jack daniels 1lt ye yatırsaydın 12 şişe kardaydın şimdiden içki fiyatlarında devamlı olarak zam varken bunu yatırıma dönüştürmek karlı gibi geldi açıkçası bu durumdan yakınsam da
slanger tarafından 09/Şub/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
ISCTR diye bir kağıt var 6.40'ta 7 olunca satacak biçimde kendine bir tavan belirle ve 7 de sat.
%10 verir , kar'ın %15'i devlete gidiyor 0.01 gibi bir rakam'da bankaya kalıyor.
Yıllık faizden falan kat ve kat kat daha fazla kazandırır. -
İcra portalı işini bi araştır
-
bir daha up luyorum daha güzel biir fikir gelmedi veya bir teklif