Birlikte Aç Çalışmıyor
-
beyler örnek olarak mp3 dosyaları windows media player dosyası olarak görünüyor sağ tıklayıp özellikler birlikte aç seçeneğini değiştirip winamp yapıyorum ( ya da başka bir program ) tamam diyorum . ama kapattığımda hala windows media player simgesi görünüyor. dosyaya tıkladığımda winamp ile açıyor fakat dosyaları topluca seçip winampla yürüt diyemiyorum . veya klasöre tıklayıp winampla aç diyemiyorum
nerden düzelir bu ?
-
Sağ tıkla, birlikte aç de, varsayılan program seç e tıkla, winamp ı seç, bu tür dosyaları seçmek için... yazan yazıyı işaretle, tamam de
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Sağ tıkla, birlikte aç de, varsayılan program seç e tıkla, winamp ı seç, bu tür dosyaları seçmek için... yazan yazıyı işaretle, tamam de
-----------------------------aynen dediğini yapıyorum . bu tür dosyaları... bölümü zaten tikli (seçili) . ama o bölüm deaktif edilmiyor . default seçili geliyor .
sorun devam ediyor
-
-
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------http://support.microsoft.com/kb/332003/tr
-----------------------------olmuyor dostum
-
hocam direk sağ tıkla birlikte aç de diğer programlar gibi birşey var ona tıkla
winampı seç herzaman bu program kullanılsın de tamam de. ayrıca klasörün özelliklerinden türünü müzik klasörü yaparsan sağ tıklayınca tümünü yürüt vs. çıkmalı.
-
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------hocam direk sağ tıkla birlikte aç de diğer programlar gibi birşey var ona tıkla
winampı seç herzaman bu program kullanılsın de tamam de. ayrıca klasörün özelliklerinden türünü müzik klasörü yaparsan sağ tıklayınca tümünü yürüt vs. çıkmalı.
-----------------------------dostum dediklerini aynen yapıorum . bak üstte fotosunu da ekledim . ama olmuyor .
-
media player ı kaldırmayı dene hocam :)
şimdiye kadar hiç yapmadım ama ilk aklıma gelen bu oldu :)
-
Winamp'i ac
CTRL+P tuşuna bas, "Genel Tercihler"in altında dosya türleri var, Winamp'ın açmasını istemediğiniz uzantıları seçili halden çıkarınsonra tekrar birlikte ac yap oyle dene
-
winamp revouninstaller veya youruninstaller gibi programla kaldır
ve daha işlevi olan AIMP'i kur kurulurkende tüm dosya türlerini seç
geçmiş olsun