folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birşeylerin Değişmesi Gerek Demek Suçmudur?



Birşeylerin Değişmesi Gerek Demek Suçmudur?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2005
    Erkek
    aslinda cikarmasini bilen sesini gayet iyi cikariyor.. kimse terorist diye falan da bakmiyor.. hatta mantikli arkasi olan bir dusunce ise kendine taraftar da buluyor.. cumhuriyet mitingleri gibi... ayrica turkiyenin en buyuk medya orgutu hukumete karsi.. hem de her turlu yoldan bunu yapiyorlar.. susturabiliyorlarmi hayir.. basin ozgurlugu diye bisey var sonucta.. haa bu organizasyonlara girmiyorsan, medyayla alakan yoksa, halk olarak ses cikarmak da sandikta oy vermek demektir.. onun adi da demokraaasi oluyor.. tabi yersen..

    Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    katılıyorum hocam,

    demokrasi bir yalandır. insanlar kendilerini yönetecekleri seçemezler ve toplumlar ikna ederek değil güç ve irade ile yönetilir. akp ve halefi olduğu , alt yapısını oluşturan tüm partiler demokrat partiden, anap a , dyp ye  hatta shp & chp  - sermayenin gücüyle kurulmuş ve buna hizmet etmiştir. Sermaye ulusal sermaye değildir çünkü Türk ulusunun zaten bir sermaye birikimi yoktur , tarihsel olarak bir kaç round geç başladığımız sanayii devrimi ve akabindeki atılımlarda insanlığın bayaa gerisinde kaldık çünkü artık senin kendini yönetecek  gücü+sermayeyi toplamana artık izin vermeyeceklerdir.

    Ancak savaşta herzaman yol vardır, Atatürk sermaye ve bağlı emperyalizm karşısında var olma savaşını milletin gücüne kendine olan inancına  ve zekasına,dayanarak kısmen kazandı. Bu savaş aynı yolu ve aynı gücü kullarak sürdürülebilir ve düşman karşısında direnmeye devam edilebilir.

    Milleti "hizmet" adı altında besleyerek yani açlıktan kurtararark - kısmen - yapılanlara , devletin ve ülkenin tasviyesine bölünmesine ses çıkarmamaları sağlanıyor ki verdikleri hizmet çaldıkları hazinenin çok ufak bir kısmı ancak göbeğini kaşıyan dedikleri insan tipinin bunu görmesini bekleyemeyiz , 10 yıllardır cemaatleştirerek eğitimsizleştirerek, kendine ve toplumuna güvenini inancını yıkarak bu kitleyi yarattılar ve bugün kendisine bir paket süt bir somun ekmek vereni kendine hizmet ediyor sanacak kadar şuursuzlaştırdılar. 

    Milleti yine kendi azim ve iradesi kurtaracaktır. Bu parti yada siyasi bir mesele değil varoluş meselesidir. Ben bağımsız ve onurlu yaşamak Atalarımın topraklarının hakimi olmak , çocuklarımın geleceğini kurmak istiyormuyum yoksa yahudinin - amerikalının hizmetinde çalışıp bir paket sütle mutlu olmayımı öğreneceğim diye kendine sormak zorundadır. Anlaşılan şu ki bu toplumun %47 si zaten yanıtını amerikadan yana kullandı bile , kalanın içindeki etnik döküntüleri , komonistleri fln hiç saymıyorum . Milliyetçilerin, vatanseverlerin , olayın vahametine kafası basan ve buna razı olamayan herkesin tek bir irade tek bir ses olarak , halka ve düşmana seslenmesi gerekiyor ancak bu toplanmanın sağlanmasına asla izin vermeyecekler. Hatta bu satırları yazanı bulsalar ya "kaybettirirler"  ya da ergenekon tetikçisi diye zindanın dibine gönderirler. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    diyorlar ki akp den başka parti yok , yani ülkeyi yönetebilecek kadar örgütlenebilmiş ve icraatlarını sosyal + ekonomik olarak destekleyip siyasi olarak savunacak başka bir örgüt yok . Kesinlikle doğru , zaten muhalefet sandığımız diğer partilerin varoluş nedeni de bunu kanıtlamak ve Türk milletinin acizliğini yüzüne vurmak . Ne chp ne mhp iktidara oynamıyor , tribünlere oynuyor ve onlarda psikolojik savaşın birer parçası haline geldi.

    hepar , yani sayın pamukoğlunun partisi - gerçekleri olması gerektiği gibi dile getiren bu ulusun sorununa karşı ne yapılması gerektiğini açıkça dile getiren yegane unsur. Ancak iktidara gelemez, sadece işte bir grup marjinal "ırkçı"  diye damgalanmaktan başka icraatıda olamaz. Çünkü siyaset dönene ekonomik çarkın bir tezgahıdır. Kimin haklı kimin doğru olduğu değil , sermayenin çıkarının kimin icraatlarını desteklediğine göre hükümetler atanır. pamukoğlu kendini parçalasa dahi - büyük bir kayıp olacaktır kanımca  -  akp gibi , israil ve amerikanın tüm imkanlarına sahip bir örgüt kadar sesi çıkamaz , propagandası yapılamaz ve sesi çıkmayanı halk iktidar yarışından uzak algılayacak ve oy vermeyecektir. Oyum boşa gitmesin şeklinde düşünecek , akp karşıtı ise yine chp / mhp arasında tercih yapacaktır. Oysa chp+mhp akp nin iktidarını basiretsizlik ve icraatsızlıkları ile daimi yapan , akplilerden çok akp ye hizmet eden iki piyon örgüttür. 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2934 Toplam Mesaj: 14