Bitcoin 2,415,75₺ Oldu Artıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkeles84
    mkeles84's avatar
    Erkek

BTCturk sitesinde hesap açmanız gerekiyor. Sonra Kıbrıstaki Asyabank IBAN hesabına sitelerinde anlatıldığı şekilde eft yapıyorsunuz. Hesabınıza para geçince dolar alır gibi alış yapabiliyorsunuz. Yalnız hesabınızı tc ekran görüntüsü ve su-elektirk faturası göndererek aktif hale getirmeniz gerekiyor yoksa günlük en fazla 500 TL gönderebiliyorsunuz. Yabancı sitelerden hiç yapmadım, bilmiyorum. Ama önce https://markets.blockchain.info/ sitesindeki yükseliş-düşüşe göre alım-satım için karar veriyorum. Önce orada belli oluyor aşağı mı yukarı mı sonra bizim btc'ye de aksediyor oradaki olay.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 ayda ne olmuşta böyle bir patlama olmuş acaba, bence daha artmaz.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

para yatırsak hesaba ne zaman geçer ,

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkeles84
    mkeles84's avatar
    Erkek

Hesap aktifleştirme 1 gün, para aktarması 2 saat içinde gerçekleşiyor. (1 ay önce böyleydi)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    sancaks bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    sancaks bunu yazdı

ewet arkadaşlar saat şu an gece 4 e gelior..bitcoin 740 ıgördü..ben otomatik ödeme talimatı girmiştim yazmıştım hatta  735 te şimdi baktım satılmış...böylece 715 ten alıp 735 e satmış oldum 63 BTC'yi..ve şu an 721 lerde..yani otomatik girmesen bu karı elde edemezdim.. ve riske girip hemen şimdi 721 den tekrar satın aldım (talimatlarım =708 görürsen sat,735 görürsen sat) ben yatıyorum bakalım uyandığımda ne görcem :D

hocam sistemi anlatmaya niyetin yok mu acaba?

sistemi anlatacağımı söylemedim ki. ama al/sat konusuna gelince ,nasıl para kazanılır kısmına gelince 2 sayfadır ben ne anlatıyorum hocam.bitcoin nedir,nedir bu sanal para ,nasıl kazılır yada  başlangıç düzeyinde kafandaki soru işaretleri için en azından mantığını anlaman için  https://www.youtube.com/watch?v=F7GRmks2FdI  bunu incele.videodaki arkadaş Alp,türkiyede BTC denince akla gelen ilk adam,zaten kendisi daha sonra btctürk'te işe alınmıştır

hocam nasıl para kazanılır, ne zaman alınır ne zaman satılırı sormuyorum.

sistem ne şekilde.

mesela ben enpara hesabında döviz hesabı açtırdım, telefondaki uygulamadan 5 saniye içinde döviz alıp satabiliyorum.

btc de olay nası oluyor onu sormuştum sadece.

çünkü anladığım kadarıyla önce bi yerlere para yatırmak sonra o parayı çevirmek vs gerekiyormuş.

tamam şimdi anladım seni.ewet elinde TL  var ilk olarak BTC alman lazım.bunu nasıl yaparsın

1.cisi btcturk ile yaparsın şimdi gödüm(http://www.tahribat.com/forum/bitcoin-alis-veris---btcturkcom-219708) arkadaş ayrıntılı yazmış.limitleri,süreleri ben bilmiyorum çünkü bendeki miktar yüksek olduğu için başka kanallardan yaptım.

2.cisi https://localbitcoins.com/   bu site..burda btc alıp satan adamlar var ..döviz bürosu gibi düşün.bu fiyattan şu limite kadar alırım yada satarım diye başlık açıyor.konuşuyor anlaşıyorsunuz.uğraştırıcu bişi ama ben işim gereği almanyaya gitmiştim ve kuzenimle birlikte localbitcoins'te bayağı işlem yapmış bir kişiyle(sitede username basınca feedbackleri çıkıyor) anlaştık,telefonlaştık hatta hiç unutmam allianz arena stadının önünde buluştuk adam laptobu ile benim verdiğim BTC hesabına 14.000 dolarlık anlaştığımız kurdan BTC yolladı bende o saniye eline nakit verdim.aynı zamanda btctürk'te 5-6 hesabım var hepsi onaylı benim,eşimin,annemin,babamın ismine limitleri o şekilde aşabilirsin.dediğim gibi ben ilk etapta btclerimi bu şekilde aldım daha sonrası bütün olay btc-e de geçiyor o yüzden btctürk'teki  limitleri,onaylanma süresi,ne kadar sürede hesapta gözüküor,kredi kartı faslı bilmiyorum güncel değilim o konuda  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

sabah 500 lira attım denemek için,

takip ediyorum nasıl bi dalgalanmadır bu :)

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

en başından beri bitcoinin bu kadar değer kazanmasının nedeni %90 ışid. geri kalan %10u spekülatörlerin işin. ışidin besleyip büyüttüğü bir ekonomi, sonra farklı enstrumanlarla(deep web, denetimsizlik, kaçakçılık vs.) globalleşip webin para birimi oldu. yakın zamanda düşmeyecek, trendlere bakarsanız kırılmaları görürsünüz zaten, ama şunu bilmekte fayda var bitcoini altın, dolar, gayrimenkul gibi yatırım şekli olarak düşünmeyin trend olarak genellikle kazandırsa da sermayeye ihtiyacınız olduğu rastgele bir anda satışınızdan gelen miktar yatırımınızdan düşük olabilir, hatta satışınızdan saatler sonra değeri bir haftada %50 de artabilir çünkü volatilesi yüksek bir borsa. tavsiyem saatlik, günlük veya bir kaç günlük olarak al/sat yapmanız borsada yatırımınızı hareketli tutmanız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    SUPERBICO bunu yazdı

en başından beri bitcoinin bu kadar değer kazanmasının nedeni %90 ışid. geri kalan %10u spekülatörlerin işin. ışidin besleyip büyüttüğü bir ekonomi, sonra farklı enstrumanlarla(deep web, denetimsizlik, kaçakçılık vs.) globalleşip webin para birimi oldu. yakın zamanda düşmeyecek, trendlere bakarsanız kırılmaları görürsünüz zaten, ama şunu bilmekte fayda var bitcoini altın, dolar, gayrimenkul gibi yatırım şekli olarak düşünmeyin trend olarak genellikle kazandırsa da sermayeye ihtiyacınız olduğu rastgele bir anda satışınızdan gelen miktar yatırımınızdan düşük olabilir, hatta satışınızdan saatler sonra değeri bir haftada %50 de artabilir çünkü volatilesi yüksek bir borsa. tavsiyem saatlik, günlük veya bir kaç günlük olarak al/sat yapmanız borsada yatırımınızı hareketli tutmanız.

Ne isidi hocam 8 sene once isid mi vardi :'D

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Ne isidi hocam 8 sene once isid mi vardi :'D

8 yıl önce bitcoin de yoktu zaten :) hatırladığım kadarıyla 2009 sonu 2010 başı çıktı ortaya bitcoini dünya yaklaşık 4 yıldır tanıyor ilk peaklerini de 2013 sonlarında yapmış bir borsa. tam ışidin ekonomik olarak zirveye geçtiği zamanlar. bu bilgi bana da ait değil aslında daha önce bi çok haber sitesinde de yer aldı yabancı basında. net olarak hiç bir ışidle tanımadığım için bilemem ama çokça ışidin bitcoinle ticaret yaptığı bilgisi mevcut kaynaklarda, bulabilirsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

715'ten alıp otomatik ödeme 735 girmiştim,şanslıyım ki 735.13 olmuş maximum sonra 680 lere düşmüş..yani kıl payı güzel para kazandırdı :D 0.13 olmasa..705 ten satış olacaktı :D zarar

sancaks tarafından 17/Haz/16 16:53 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 26228 Toplam Mesaj: 175
bitcoin