folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Biyolojik Olarak 3 Ebeveynli Çocuk?



Biyolojik Olarak 3 Ebeveynli Çocuk?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    acaba dedim, kahramanlar dizisindeki karakterler gerçek olacak mı.. saylır gibi. :/
    neyseki şifereci son noktayı koymus.

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    3 kişi biraraya gelip bunumu yapmış 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

    Şimdi iki tip DNA var hocam. Birisi genomik DNA (bildiğiniz DNA diyeyim özetle) diğeri de mitokondriyel DNA (mtDNA). Hücrelerdeki mitokondriler bildiğiniz gibi ayrı bir DNA taşır. Bu DNA ilginçtir ki sarmal yapıda değil, bakterilerinki gibi sirküler yapıdadır (ilgili yan başlık: endosimbiyoz hipotezi). mtDNA, genomik dna'nın aksine rekombinasyondan geçmez ve her zaman anneden gelir. Yani hepinizin mitokondrilerindeki DNA tek bir atadan gelmektedir ki bu ata tüm modern insanların en yakın ortak annesi olup genetikte Mitokondriyal Havva olarak adlandırılır.

    Konuya gelirsek. mtDNA'da bulunan hasarların sebep olduğu bazı hastalıklar var. Özetle; ilgili çocuğu böyle bir hastalıktan korumak için annesinin yumurtasına bir donörden gelen mitokondri enjekte etmişler. Yani çocukta kendi genomik DNA'sı + annesinden gelen mtDNA + donörden gelen mtDNA var. Çok ahım şahım , çok ilginç bir olay değil yani.

    Anladım hocam. Ne bileyim başlığı gördüm, bir de metnin içeriği tam anlamayınca kafamda soru işaretleri oluştu. 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    biri şu nu trasnlate plss :)


    Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 15