Blackberry Nasıldır?
-
Bende 2. hattım için telefon bakıyodum ya 3310 alıcam yada blackberry 9220
2. telefonda asıl amacım arasın şarjı bitmesin o kadar
bu 9220 nin bekleme süresine 18 gün diyor doğru mu o ?? ne kadar gider ortalama
-
Blackberry'nin nasıl olması değildir önemli olan.....önemli olan telefonu ilk aldığında aşk duygusunun verdiği hazzın doruklara çıkmasını sağlayacak hissine kapılıp gidebilecek kıvamda olabilmendir.
-
DevilRullz bunu yazdı
Blackberry'nin nasıl olması değildir önemli olan.....önemli olan telefonu ilk aldığında aşk duygusunun verdiği hazzın doruklara çıkmasını sağlayacak hissine kapılıp gidebilecek kıvamda olabilmendir.
Benım 9900 Bold a oldugu gıbı :D
Heeheh :P -
DevilRullz bunu yazdı
en uzun pili giden hangisi şimdi ? :d
-
yav bakıyom cihaza hakkaten istiyom güzel alet ama iyileri pahalı. sırf o yaptıkları için de o paralara kıyamıyom. o parayı verirsem çok iyi resim çekmesi lazım bi kere. resim ve videosu dandik geldi. 600e lumnia alırım daha iyi ki optimus black var kreyzide onu almayı düşünüyom maaşı alınca :S ikinci el bi tel de o resim kaliteisin verir. ekranı da büyük olur tam dokumatik. bbler daha ucuz olsa alıcam da. daha ucuz modelleri de iyi değil. sonuç olarak fiyat performans olarak tatmin etmiyor beni. üstelik çok şey beklemememe rağmen.
-
Prometheus bunu yazdı
yav bakıyom cihaza hakkaten istiyom güzel alet ama iyileri pahalı. sırf o yaptıkları için de o paralara kıyamıyom. o parayı verirsem çok iyi resim çekmesi lazım bi kere. resim ve videosu dandik geldi. 600e lumnia alırım daha iyi ki optimus black var kreyzide onu almayı düşünüyom maaşı alınca :S ikinci el bi tel de o resim kaliteisin verir. ekranı da büyük olur tam dokumatik. bbler daha ucuz olsa alıcam da. daha ucuz modelleri de iyi değil. sonuç olarak fiyat performans olarak tatmin etmiyor beni. üstelik çok şey beklemememe rağmen.
600 liraya sifir General mobile discovery al bence. -
sadece klavyesi ve whatsapp ı için 100 liraya 2. el bb aldı arkadaş. başka hiçbişiye yaramıyo app desteği yok
-
Blackberry curve kullanan biri olarak son derece memnunum hocam, istediğim bütün özellikler mevcut sonuçta.
Hea çeşitlilik istiyorsan, oyun olsun uygulama olsun vs. sana pek uygun olduğunu söyleyemem ama standart bir telefon kullanıcısıysan, mesaj yazmadır watsupp falan kullanmadır çok çok iyidir.
-
İlk postlarda okadar laf ettim bb ye ama gidip 8520 aldım :D bis pakedi yapmadan 3 gün şarj gidiyo 2.el bu arada
-
wordros bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Hiç bulaşma aldığın güne lanet edersin.Bi kere telefonun açılması rahat 5 dakika sürüyor.Düşün yani.Bbm desen o da yakında iphone ve android'e gelecek.Eğer klavyeli ve rahat bir telefon istiyorsan Nokia e72 bak derim hem şarjı uzun gidiyor hemde klavyesi rahat.
bbm in iphone yada android e gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz :) Bbm Blackberry nin kendine özel bir mesajlaşma uygulamasıdır ve anlaşmaları doğrultusunda bilgi paylaşımı yapmaz esprisi arkadaşlar arasında daha rahat konuşabiliyoruz bi terettüt söz konusu bile olmuyor + olarak blackberry uygulama kullanmak yada telefonu pc gibi kullanmak isteyenler için değilde daha çok sosyal ağlar ve özel mesajlaşma servisi bbm i kullanmak için idealdir açılması geç sürüyor diye telefonu almamak aptallıktır. :) şarjıda güzel gidiyor dediğim gibi sosyal ağlar - ve özel güzel özellikler için blackberry idealdir oyun oynayamaz diğer internet işlerini yapamazsın fazla ama :)
Ahaha hocam sen çok yanlış yerden girmişsin.
http://tr.blackberry.com/bbm.html
Çatıur çatır bbm ios ve android platformuna geliyor. Adamların zaten bi elle tutulur bbm platformu kaldı, batmamak için onu da genele açıyorlar :)