Blog Tanıtımı Ve Hit Arttırımı
-
yeni blog açtım kişisel.
doğal olarak acemilğimden bilemiyorum nasıl hit arttırırım, nasıl tanıtırım. fazla kasmayacak yöntelerle, hiç bilmeyen birinin anlayacağı şekilde biraz bahseder misiniz? neler yapabilirim?
-
hocam blog neyle ilgili yani kişisel ama atıyorum çektiğin resimlerimi koyuyorsun yoksa kısa kısa öykü gibi yazılar mı paylaşıyorsun
önce bir içeriğin dolsun sonra paylaştıkların ne ile alakalıysa buna uygun sitelerde konular açabilirsin , merak edip gelenlerden illaki takipçi edineceksin.
-
kişisel düşüncelerim var mizah var ilginç resimler resimlerim var. yani kısaca ben varım.
şimdi içerik ne diyince komple kendimi anlatamı istedin gibi geldi :D reklam olmasın diye link vermedim ama imzamda var hocam
-
hazır konusu varken mesela bende kendi çektiğim fotoğrafları blog da paylaşıyorum nasıl hit arttırabilirim :)
-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------
hazır konusu varken mesela bende kendi çektiğim fotoğrafları blog da paylaşıyorum nasıl hit arttırabilirim :)
-----------------------------çektiğin fotolar orjinal olucak, bekle azıcık zaman geçsin, ama resimlerine isimlerini güzel ver, kelebek çektiysen.kelebekresmi.jpg yada kelebek-resmi.jpg olarak isimlendir, sonra link kas dicem resimlerine bilmem anlar mısın :)
-
syklops bunu yazdı:
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------çektiğin fotolar orjinal olucak, bekle azıcık zaman geçsin, ama resimlerine isimlerini güzel ver, kelebek çektiysen.kelebekresmi.jpg yada kelebek-resmi.jpg olarak isimlendir, sonra link kas dicem resimlerine bilmem anlar mısın :)
-----------------------------peki hocam anladım, sağol :)
-
up
-
hiç bilmeyen birinin anlayacağı şekilde biraz bahseder misiniz? neler yapabilirim?
hocam yanlış anlama fakat o kadar geniş bi soru sormuşssun ki yaz yaz bitmez..
o yüzden sen öncelikle r10 gibi sitelerden makaleleri oku yeni başlayanlar bölümünden yararlan daha sonra takıldığın konularda gel..
hem senin için daha hızlı ve daha anlaşılır pratik olur bu yöntem..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------hocam o kadar da değil biraz abartmışım :S
mesela seo ayarlarını yap, şu şekilde yaparsan daha iyi olur derseniz ben anlarım =D
o derece de cahil değilim :-/
-
imzandaki siteye baktımda tasarım pek hoş degil sahsen ben bir daha girmezdim :)) gorsellik onemlidir sonra içerik :))
-
up :S