Bloğumu Adı İle Birlikte Kopyalamışlar
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ahasdasd :D bide google sıralamsından düşürüyormuş :D :D
-----------------------------Ben öyle birşey demedim, element uydurmayalım :) Hocam abartıyorsunuz bence.. Benim yerimde kim olsa spam olarak gönderirdi.Çünkü .in uzantısı hindistan uzantısı oluyor.Diğer hiçbir uzantıda site açılmıyor sadece bunda açılıyor.Böyle bir durum olduğunu bilmeyen herkes benim gibi düşünürdü...
-----------------------------Tamam herkesin başına gelebilir ama olay çok komik bir şekilde bitiyor
Bence sen de çok ciddiye alma artık.
Talih kuşu senin başına konmuş, eğlenmene bak ( Hay Allah Benim Siteymiş, ben de sizi denemiştim bilecekler mi vs. gibisinden ), hep beraber gülelim :)))
+ Öneri: Sık Kullanılanlara Ekle ( Arada Bir Gülmek için :P )
-
olm kendini google'a şikayet etmişsin, siteni spam site kategorisine sokturup googledan banlatacaksın, insan kendisini şikayet eder mi hiç :D
-
:D ahahaha noluyor arkadaş
-
2012nin efsane konusu erken geldi :P
-
o site senin site hocam :D
-
haha konuyu daha yeni okudum. ilk sayfada adsense ayni lafini gorunce senin siten olmasin dedim. son mesajlara baktim site seninmis sanirim :)
-
yorumları okumadan önce hemen siteyi inceledim bi baktım altta copyright by cyber yazıyo ikisinde de :D hocam şuan ki durumun çok vahim :) pskolojin fena bozuldu bence bi doktora görün :)
-
konuya bak :D arsivvvvvvv
-
cosmic uyarmasaydı bu konu savcılığa şikayete kadar giderdi :))
-
Bence çok komik bir durum yok.Abartıyorsunuz dostlar..O arkadaş bilgilendirmeden önce kaçınız bu .in mevzuyu biliyordu merak ettim ?