Bluetoohtla Adsl E Bağlanma (Ama Java) ??
-
javaya has program veya döküman bulamadım s60 serisi .sis dosyaları var .jar yoku bilgisi olan varmıdır?
-
:) ilk defa duyuyorum oyle bir yazilim :) bir ara sd kart yuvasina bir dalga takip wireless a baglanti saglayacak diye atip tutuyorlardi zaten bluetooht ile wireless a baglanana kadar git bilgisayar bul daha iyi: vss uzaklik problemi + heryerde sifre korumaksizin erisim bulmak biraz zor:) en kolay i turkcell ve vodafone de internet icin cesitli kampanyalar var eger care bulamazsan ve cok istiyorsan bir bak derim
-
Sony Ericsson'larda dediğini yapan Java yazılımı var Sony Ericsson'un. Ama her telefonda çalışacak genel birşey yapmak istiyorsan sanırım kendin Cep Tel için basit bir tarayıcı yazmalısın.
-
ole biyontem var ama cok zahmetliydi istersen upluod ederim:)
-
öyle birşey mümkün değil bildiğim kadarıyla.
-
Telefon JSR-82 (Java Bluetooth API diyebilirz) destekliyorsa mümkündür. Serial bağlantı desteklerse daha iyi olur ama serial'sız da olur kanımca.
-
kabuCe bunu yazdı:
-----------------------------
Telefon JSR-82 (Java Bluetooth API diyebilirz) destekliyorsa mümkündür. Serial bağlantı desteklerse daha iyi olur ama serial'sız da olur kanımca.
-----------------------------
UPLOAD ETSENE birde kısa bir açıklama pc ile nasıl bağlantıyı sağlayacam felan :) ericson dökümanı okudum hep nokianın javasını bulamadım :)
bilgisayarla bağlantıda sorun yok ama pc üzerinden adnsl e bağlandı lazım?
-
Hocam kod yazmak lazım, benim de aklımda bu proje uzun zamandır ama vakit bulamadım.
PC tarafında server olacak, cep telden gelecek web sayfası baglantı isteklerini alacak, cep tel uyumlu hale getirip, bluetooth üzerinden cep tele aktaracak.
Pc tarafında Java Bluetooth kasıyor, evet bunu denedim, bedava Java Bluetooth API'leri (yada tanımı herneyse ) bulmak zor, Atinav vardı, onu cracklemek fln zorunda kalmıstım.. Atinav'in cracklenmiş halini atabilirm, crack'in kaynak kodunu fln. Ama PC tarafı bağlantısı işin küçük bi kısmı. Cep tel istemcisi, PC tarafından web sitelerini modifiye edip cebe yollayacak kısmı fln da var. Pc tarafı için .Net daha uygun ve kolay olur sanırım.
Şu anda elimde yol haritasından ve bir kaç bağlantı denemesi yapan koddan başka bir şey yok. Araştırmalar tmm gibi, ama başlangıç gelmedi bi türlü.
TBT olarak böle bi proce başlatalım yazalım derseniz, vaktim olduğunca varım.
-
kodumun nokia nın standar yazılımı bağlanmıyo e serisi felan bağlanıyo bir çok yabancı siteleride dolaştım anlatmışlart yöntemleri v.s
ericsonda eskiden beri yapıyolar mesela nokialarda ip giriş yerini dns ayar yerini bulamadım nokia bağlantıda kesmiş hep bazı özellikleri kasti olarak
samsung benim telefonun içine girip dolaşabilir ama nokiada böyle özellişk yok ancak korsan java yazılımıyla o işi yapabiliyorum :(..
akşam okadar kusacaladım telefon 2 sefer göçtü :)
-
Bunu yapmak için de aynı şekilde korsan Java lazım :D
-
s60 için olanı paylaşsana alper hoca :Ç