folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bluray Filmlerde Yavaşlama Sorunu...

Bluray Filmlerde Yavaşlama Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------

codec'leriniz ile ilgili bi problem var bence.niye çünkü,

geçen seneki laptopum da (core duo 1.66,1gb ram,paylaşımlı 224 ekran kartı) çatır çatır 1080p ile 720p izliyodum.kaldıki link'te verdiğin  laptop'un ve G-turk'ün bilgisayarları geçen seneki laptopumun hayli hayli üstü. :) farklı codec yükleyin mesela k-lite codec pack yükle ama full olarak yükle normal yüklersen eksik şeyler kurar.üstüne bi de matroska codec'ini kur. tamam. şimdi ki laptop'umda 20 gb'lık HD'lerde bile takılma yok. :) (centrino2 P8300,3 gb ram,ati 256 ekran kartı.)

codec önemlidir. k-lite yüklemessen AVC pro kur. onla da olmassa bakarız bi daha :) çünkü o özellikler kötü bi bilgisayar değil

eyv. hocam her haltı denedim birazdan xp kuracam bi de onda deneyeyim sonucu yazarım yardımlar için tşkrler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxsimgr
    mxsimgr's avatar
    Erkek

720p filmleri izlemek icin 2 ghz CPU gerekiyor -minimum

1080p filmler icin 3ghz - minimum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Bi de farklı playerlarda dene. benim bilgisayar core2duo 2.2 ,bs playerda ses geriden geliyo ama media player classic te gayet düzgün oynatıyo hiçbi sorun olmadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Km player dene..Çok kaliteli bir program.Bs player'e nazaran görüntüyğ daha kaliteli işleyebiliyorsun..Yine de programında güzelliklerinden yararlanmak için iyi bir işlemci şart..1080p izleyeceksen de illaki 4 çekirdek şart değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    müridler şimdi xp kurdum klcodec ile hiç kasmadan 720p filmleri izleyebiliyorum hepinizin ağzına sağlık...vistanın amk...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    HD dünyasına hoşgeldin :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yapmaz öyle şey (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Cpu + Ekran karti.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

abi bu tee ne zamanın konusuydu yau :D niye hortlattınız böle :S

neyse sorun çözülmüştü zaten xp kurdum ayna gibi izliyom :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:
    Km player dene..Çok kaliteli bir program.Bs player'e nazaran görüntüyğ daha kaliteli işleyebiliyorsun..Yine de programında güzelliklerinden yararlanmak için iyi bir işlemci şart..1080p izleyeceksen de illaki 4 çekirdek şart değil.

bencede guzel ozellikleri var şu Km Playerin ancak acikta kalan kisimlari var. Neden bir tuürlü anlam veremedim, ayni videoyu  Gomplayerde actigimda daha canli iken Km Playerde nedense biraz daha soluk ki bu arada isik kontrast ve bu hue denilen ayarla oynadigim haldede bu halde.

ikincisi su altyazi ileri geri almada laptop klavyesinde sorun yasiyorum :/ kısayolu shift - ve + 'iydi sanrim ama islemiyor nedense. :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3127 Toplam Mesaj: 22