folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Böcek Öldürme Yöntemleri

Böcek Öldürme Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

böcek için en iyi silah deodorant+çakmakdır ama zamanla daha güzel yöntemlerde üretebilirsiniz...

böceği deodorantıü yakıp sonra ateşle flamethrower altında bırakmakdansa böceğin üzerine önce deodorantı sıkın bolca sonra yakın etrafda ölene kadar alev topu olarak dolaşsın pek bi sadistce..

yada böcüü alın bi bardağa kapatın oksijeni bitene kadar bekletin olmadı içeriye yanan bi sigara sokun dumanından gebersin it oğlu it

yada üzerlerine dikkatlice uhu dökün ayaklarına falanda deysin zamanla yavaşlar en son ölür

sineklere yumruk atın sarhoş gibi yalpalıolar hatta sert vurusanız 2-3 yalpadan sorna yere düşüp ölüo :)))

yada saw filminin serilerini izleyenler kendilerini jigsaw yapabilir ne bilim ortam hazırlayın  etrafını suyla doldurun ince bi sopanın üzerinden geçerek kurtulacan deyin soğanın çeşitli yerlerini uhulayın eğer kurtlursa hayatını bağışlamış olursunuz oda hayata 4 elle sarılır :)

favori yöntem:

böcük önce şırıngaya yerleştirilir sonra şırınganın tıpası yle en sonuna kadar itilir ama böceği ezmeyin şırınganın dier ucunu parmağınızla kapatın sonra tıpayi ani bir hareketle çekin... böcek hava basıncınını düşmesiyle patlar :) (denenmişdir süperdir)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

böcük önce şırıngaya yerleştirilir sonra şırınganın tıpası yle en sonuna kadar itilir ama böceği ezmeyin şırınganın dier ucunu parmağınızla kapatın sonra tıpayi ani bir hareketle çekin... böcek hava basıncınını düşmesiyle patlar :) (denenmişdir süperdir)

bu süper diğerleri dandik ama bunu yapmak lazım hangi hayfalanla denedin buınu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Allahın böcügü ez ölsün :)

Hem bak allahın böcügü öldürülürmü hiç sonra öbür dünyada onlar aynısını yaparlar sana Hehe

(Sırınga almaya gidiyom away...)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    şırınga yöntemi güzelmiş. Benimde favori yontemim sineklerle ilgili. Bir sineği yakalayın elinizle. Sonra avucunuzu aşağı yukarı hareket ettirin hızlıca sinek avucunuzun içinde sersem olsun. onu masanın üzerine bırakın zaten belli bi süre kıpırdamaz daha sonra yürümeye baslar o esnada kanatlarını koparın ve seyredin. Tercihen çakmakla yakmak,üzerine mum dökmek vs. yapılabilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    hahaha :D cok guzel a4tech in dedigi yontem bilinen yontem ama şu şırınga olayına koptum hemen denicem

ID no su 19140 olan mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    alev topu olayını tuttum. ama benim böceklere yani kanlarına felan tikim var şırınga midemi kaldırır. boktan midem bulanmaz ama büyük böcekten bulanır :D

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

siz bi kedilerin üstüne benzin dökün delleniyo hayvancağız.

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    walla şahsen sizin elinize düşmüş  bi böcek olmak istemezdim düşenlerin allah yardımcısı olsun

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

Ben kedi yakmıstım Bende Kedileri Sevmem...

Arkadaslarla Sokakta Oynuyoruz Benim Aklıma Geldi Birden Kolonyayla kedi yanarmı diye hemen evden kolonyayı asırttım arkadasım kediyi tuttu once sonra ben doktum gerci arkadasımı baya bi tırmaladı  Sonra arkadasım yaktı cok güzel bi goruntu oldu ama kısa surmustu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ne uğraşıyonuz ya dökün kolonyayı bide çakmak tamam işte uğraştığınıza deymez
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

ya ben sırınga olayını anlamadım biraz daha carmısınız??

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 9562 Toplam Mesaj: 31