Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemler 455,000
-
Bu Bolum Hakkında Bilgisi Olan Varmı Bir Ay Sonra Ygs Ye Çalışıp Bu Bolumu Kazanmak İstiyorummmmm
-
bilgisayar mühendisliğinin süslenmiş bölümü olması lazım :S ben de heves etmiştim zamanında olmadı
iyi olduğunu düşünüyorum bilgim olmasa da tavsiye ederim
-
evet zamanında benimde isteyip olduramadığım bölüm.
çok taşaklı bölüm diyorlardı. iyi derece ile bitirirsen yurt dışına çok rahat çıkabilirsin.
-
abi yurt dışına istesem şimdi de çıkarım zaten peder de dışarda gelirse fırça atacak neyse de abi ya bu bolum sivas ve burdurda da var ama boğaz içinde sanırım dersler ingilizce mi veriliooo
-
gowand bunu yazdı:
-----------------------------
abi yurt dışına istesem şimdi de çıkarım zaten peder de dışarda gelirse fırça atacak neyse de abi ya bu bolum sivas ve burdurda da var ama boğaz içinde sanırım dersler ingilizce mi veriliooo
Odtü de dersler ingilizce ama -
gowand bunu yazdı:
Bu Bolum Hakkında Bilgisi Olan Varmı Bir Ay Sonra Ygs Ye Çalışıp Bu Bolumu Kazanmak İstiyorummmmm
-----------------------------kucuk daglari bu bolumu okuyan arkadaslar yaratmistir!!
-
çok güzel bölüm ama okursan boğaziçinde oku senin için çok hoş olur...
-
boğaz ici ii ama su varrr en az 450 istioo
-
2010 ygs sadece ygs calıssaydın 400 yaparidn en az okuldan 60 geliyo rahat girerdin 2011 ygs sicti 2012 ins girersin..
-
harbi o kadar iyi bölümmü 510 puanım var ygs 1 gidilirmi iyi bölüm mü sizce, lys de battık zaten :S
-
o kdr puanın varsa gitme :d