Bölge51 Uzayli Videosu.
-
hocam bana cok sacma geldı uzayluya makyaj fln yapıyorlar kalbnıne fln bakıyorlar cok sacma bır iş hic inanasım gelmedii ama emegine saglık teşekkurler
-
herkez makyaj diyip duruyor gözbebeklerine ışıkla bakıyor ya ne makyajı kafanızmı iyi sizin :D:D
-
ya bu bizim levent. abartmayın uzaylı filan değil :D böbrek hastası sadece:/
-
oha aq doktor el feneri mi kullanır la gözbebeklerine bakmak için utanmasa spot vereceklermiş adamların eline :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
MeTiN_7 bunu yazdı:
hocam barız fake yaniii
hocam kanit gosetr, FAKE demekle olmuyo oyle. dikakt ettiyse FAKE sifati almamis nadir videolardan diyorum. arastirabilirsin...
-----------------------------bunların fake olup olmadığı değil gerçek olup olmadığı kanıtlanmalı
bu gerçek diyip inanmayana hadi kanıtla demek olmaz ki.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
hocam barız fake yaniii
hocam kanit gosetr, FAKE demekle olmuyo oyle. dikakt ettiyse FAKE sifati almamis nadir videolardan diyorum. arastirabilirsin...
-----------------------------bunların fake olup olmadığı değil gerçek olup olmadığı kanıtlanmalı
bu gerçek diyip inanmayana hadi kanıtla demek olmaz ki.
Dostum, FAKE Damgasi yememis videolar arasinda bu video kaydi. Bunun nedeni de kasetin uzerinde oynama yapilmamasidir. Ayrica vucudu da gorunuyo el fenerlerini tutarken vucuduna da geliyo. arti neden karanlikta cekildigi hakkinda bir bilgim yok. rahatsiz oluyor olabilir... -
bu kocakafaya 02:58 den sonra birşeyler olmaya başlyıo sonra zaten elemanlar geliyo bakıyolar sanki ağlıyomuş gibi . :I
Edit : bide sanki giysileri var elemanlar geldiğinda ışığı vicuduna tutuo sanki üstünde giysi var t-shirt gibi kollara bakarsanız görebilirsiniz :D -
hocam fake... bu kadar basit olamaz. o bölgeden o videoyu sızdırmazlar.
-
fake oldugunu 5 yasindaki cocuga seyrettirsen o bile anlar hala kanit istiyosun:) ufo uzayli salakca seyler hicbirisinin kaniti yok ..kasmayin bosuna:)
-
Martech bunu yazdı:
fake oldugunu 5 yasindaki cocuga seyrettirsen o bile anlar hala kanit istiyosun:) ufo uzayli salakca seyler hicbirisinin kaniti yok ..kasmayin bosuna:)
kanit ver hocam. Neye gore fake. kanit isterim