folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bomba Etkisi Yapan Reklam!

Bomba Etkisi Yapan Reklam!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

avea nın reklamı niye yasaklatılmışki :| sizden duydum şimdi :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

avea bs gitsin...

Sarı jiple olmaz bu işler.HAngi selim ? Türk Selim (Turkcell'im) yada sarı jipli avea'lı olmayan çocukla olmaz..

Turkcell her yerde koyar. 34 milyon kullanıcı var Turkcell'de ve Türkiye'nin en sağlam argelerinden biri.

Avea'nın sarı jipinin yayınlandığı dönemde, Turkcell van için kumbara yapıp içine 5 milyon koydu ve para 10 milyona yaklaşıyordu en son.

Şehir içinde çekmeyen avea, Turkcell'ide çekemiyor.Fıtık etti o reklam beni fıtık. Kendi boklarıyla oynasınlar. Ergen operatörü.

Adam zengin adam turkcelli :)

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ne olmuş aveaya ?

edit : http://www.avea.com.tr/testsurusu/ 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

avea bs gitsin...

Sarı jiple olmaz bu işler.HAngi selim ? Türk Selim (Turkcell'im) yada sarı jipli avea'lı olmayan çocukla olmaz..

Turkcell her yerde koyar. 34 milyon kullanıcı var Turkcell'de ve Türkiye'nin en sağlam argelerinden biri.

Avea'nın sarı jipinin yayınlandığı dönemde, Turkcell van için kumbara yapıp içine 5 milyon koydu ve para 10 milyona yaklaşıyordu en son.

Şehir içinde çekmeyen avea, Turkcell'ide çekemiyor.Fıtık etti o reklam beni fıtık. Kendi boklarıyla oynasınlar. Ergen operatörü.

hacı aveanın savunucusu falan değilim zaten niye savunıyım sanki kazandıkları para bana geliyo..ama şunu söliyim 2 hat kullanıyorum biri t.cell biri avea..aşa yukarı denk telefonlara takılı ikiside..ama istanbulda turkcell kanser ediyo beni...evdeki diğerleride turkcell kullanıyo...telefon çaldı mı köşe kapmaca yarışı var evde..bi yerde 2 dk.çekiyo, 2 dk.sonra ses gidip geliyo başka köşeye geçiyoz. aynı şey okulda da oluyo arada..reklamını cartını curtunu bilmem ama fiyat konusunda da benim için en avantajlısı avea..turkcell'i de kimseyi aramaya kullanmıyorum turkcell kullananlar ulaşsın diye kullanıyorum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ecstatic_60 bunu yazdı:

hacı aveanın savunucusu falan değilim zaten niye savunıyım sanki kazandıkları para bana geliyo..ama şunu söliyim 2 hat kullanıyorum biri t.cell biri avea..aşa yukarı denk telefonlara takılı ikiside..ama istanbulda turkcell kanser ediyo beni...evdeki diğerleride turkcell kullanıyo...telefon çaldı mı köşe kapmaca yarışı var evde..bi yerde 2 dk.çekiyo, 2 dk.sonra ses gidip geliyo başka köşeye geçiyoz. aynı şey okulda da oluyo arada..reklamını cartını curtunu bilmem ama fiyat konusunda da benim için en avantajlısı avea..turkcell'i de kimseyi aramaya kullanmıyorum turkcell kullananlar ulaşsın diye kullanıyorum 

istanbulda fazlasıyla sıkıntı var ve Türkiye nüfusunun %10'undan fazlası istanbulda.Yani çözüm bulmaları lazımç

Bunun dışında eskişehirde şehrin göbeğinde avea'nın çekmediğini, çelik binalarda avea ve vodafone'un çekmediğini iyi biliyorum.

Hatta eskişehirden samsuna ordan sinop'a sadece 3 yerde çekmedi Turkcell, avea ise zırt pırt kesildi (hatun vardı yolda mesajlaşıyordum)

--

Maalesef istanbulda durum farklı. Fakat Turkcell 'e ve kalitesine güveniyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda yaptığım aptallık yüzünden 1200 lira olan faturayı 800'e düşürdüler.Sonra işi uyandım çok yüklü geldiğinde arıyorum.Adamlar yardımcı oluyor.

Hele hele hizmet konusunda üstüne tanımam.Telefon bozulursa hemen geliyorlar ve randevu falna gayet sağlam. Kaç kere senkronizasyon sıkıntısı çekince Turkcell elemanı gelip halletti hatırlamıyorum ama gayet yardımcı oluyorlar.

Bunu vodafone yada avea'da bulamam. ayda 10 bin mesaj atan biri değilim, 1.000 mesaj yetiyor.. Dikkatli tarife seçince aylık 30 lira falan yüklemek yetiyor bana.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

aveadır turkcelldir eskide kaldı. artık vodafone bile sağlam çekiyor heryerde. turkcellin eskiden kalma ufak bi avantajı var dağda taşta hâlâ ama yine de eşit gibiler. hatta bazı yerlerde vodafone bazı yerlerde avea hepsinden iyi çeker duruma geldi.

sonuç olarak o eski zamanlardaki turkcell siker laflarını bırakmak lazım diye düşünüyorum.

ancak sanıyorum ki pahalı iyidir izlenimi gibi şeyler yüzünden turkcell özellikle fiyat düşürmüyor. zaten pazarlaması da sürekli kalite üzerine. turkcellin verdiği bu izlenim (şu an artık yanlış bir izlenimdir) yıkılmadığı sürece turkcell pahalı kalacak. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    sanki kendi sirketiniz gibi savunuyosunuz bazi seyleri.kullanin gitsin asik olmaya gerek yok. bu arada sirf fasulyeli reklamlardan dolayi aveaya sempatim artti :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

bir turkcell kullanıcısı olarak söylüyorum fiyat olarak herşeyi kazık ben 14tl e 250mb internet paketi alırken bir avea lı o fiyata 1gb alıyor . turkcell in çekim kalitesine birşey demiyorum tabii. arada sıkıntı çıkıyor fakat genel anlamda başarılı.  gencturkcell ve + birkaç tarifeyle aylık 30 liraya tüm herşeyi hallediyorum ( hediye her yöne 2 saat konuşma , her yöne 5.000 sms vede hediyesi 100mb + 250mb internet. )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

bir turkcell kullanıcısı olarak söylüyorum fiyat olarak herşeyi kazık ben 14tl e 250mb internet paketi alırken bir avea lı o fiyata 1gb alıyor . turkcell in çekim kalitesine birşey demiyorum tabii. arada sıkıntı çıkıyor fakat genel anlamda başarılı.  gencturkcell ve + birkaç tarifeyle aylık 30 liraya tüm herşeyi hallediyorum ( hediye her yöne 2 saat konuşma , her yöne 5.000 sms vede hediyesi 100mb + 250mb internet. )

yani. bide üstelik vodafone 8 tl ye sınırsız internet veriyordu türkselli yavuşaklar yargıya şikayet ne deniyorsa artık rekabet kurulumudur nedir praya şikayet  ediyor ee sonra ne oldu sınırsız interneti mecburen kapattı vodafone.

5 yıldır avea hattım var.  bu son zamanlarda çok iyi kampanya yapıyor avealı olanlara ama eski hat sahiplerine bi cacık yok genelde yenilere var..
    aveaya geçene aylık 500 dk + 1 gb internet + sms vesaire : 20 TL

Ben 19 tl veriyorum aylık 250 dk + interneti + smsi yetiyor.
    türksel 20 tl ye ne veriyo anca milleti düdüklüyor..

ayrıca bu konu nerden telefon muhabbetine geldiiiiiiiiiiiiiii

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

PsychoDawn bunu yazdı:

yani. bide üstelik vodafone 8 tl ye sınırsız internet veriyordu türkselli yavuşaklar yargıya şikayet ne deniyorsa artık rekabet kurulumudur nedir praya şikayet  ediyor ee sonra ne oldu sınırsız interneti mecburen kapattı vodafone.

5 yıldır avea hattım var.  bu son zamanlarda çok iyi kampanya yapıyor avealı olanlara ama eski hat sahiplerine bi cacık yok genelde yenilere var..
    aveaya geçene aylık 500 dk + 1 gb internet + sms vesaire : 20 TL

Ben 19 tl veriyorum aylık 250 dk + interneti + smsi yetiyor.
    türksel 20 tl ye ne veriyo anca milleti düdüklüyor..

ayrıca bu konu nerden telefon muhabbetine geldiiiiiiiiiiiiiii

zumsuk yüzünden =I , niye atarlandıysa anlamadım =D

Toplam Hit: 5713 Toplam Mesaj: 31