Borç Lazımsa Enpara Ekpara Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

benim enparaya da baya giriş çıkış var, hiç de boş bırakmamaya çalışıyorum nolur nolmaz diye. Ama ekpara mekpara demedi hiç, bakiyem bittiğinde eksiye düşmeyecek bildiğim kadarıynan? :/

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Uzun zamandır kullanıyorum limit 2000

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçenlerde banada teklif ettiler faizi az güzel tavaiye ederim.

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

VATAN TC KİMLİK NO ÇEKMEK İSTEDİĞİNİZ KREDİ TUTARI yazıp 8444'e gönderirseniz bankanın size kredi çıkarıp çıkarmayacağına ücretsiz olarak bakabilirsiniz. Başvuru onaylanırsa sizi bankadan arıyorlar vazgeçtim deyin kapatın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bunu neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum, üst limitten aylığa bağlanmış dolar tutulan hesaba 100 lira tanımlamayan adamlar, emekli anneme 2000tl veriyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

VATAN TC KİMLİK NO ÇEKMEK İSTEDİĞİNİZ KREDİ TUTARI yazıp 8444'e gönderirseniz bankanın size kredi çıkarıp çıkarmayacağına ücretsiz olarak bakabilirsiniz. Başvuru onaylanırsa sizi bankadan arıyorlar vazgeçtim deyin kapatın.

Hocam bu direk odeabanktan sorgulatıyor bildiğim kadarıyla.

Bana sorarsan yapmasınlar. 6 ay içinde 2 kere red yerseniz puanınız ciddi bir şekilde düşüyor ve belli bir süre 2000 puanınızda olsa kredi alamıyorsunuz. zaten her başvuruda 50 puan yada 100 puan düşüyor olması gerekli.

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bana sorarsan yapmasınlar. 6 ay içinde 2 kere red yerseniz puanınız ciddi bir şekilde düşüyor ve belli bir süre 2000 puanınızda olsa kredi alamıyorsunuz. zaten her başvuruda 50 puan yada 100 puan düşüyor olması gerekli.

Kendi üstümde denedim etkisi yok hocam. Hatta ne olduysa bankalar ayrı bir gaza geldi kredi puanımıda sorgulayınca. Yapı Kredi World Gold kart teklif etti arayıp hiç alakam yokken.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

güzelmiş hesabım var haberim yoktu

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Kendi üstümde denedim etkisi yok hocam. Hatta ne olduysa bankalar ayrı bir gaza geldi kredi puanımıda sorgulayınca. Yapı Kredi World Gold kart teklif etti arayıp hiç alakam yokken.

Anladım hocam ben yanlış biliyorum demekki :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok doğru biliyorsun hocam kredi başvurusu düşürüyor dediğin doğru ancak Odeabank mı sisteme işlemiyor yoksa yasal bi prosedürü mü var bilmiyorum. Zaten gelen mesajda ön onay verilmiştir diyor.

Toplam Hit: 3235 Toplam Mesaj: 23
enpara