Borç Lazımsa Enpara Ekpara Var
-
benim enparaya da baya giriş çıkış var, hiç de boş bırakmamaya çalışıyorum nolur nolmaz diye. Ama ekpara mekpara demedi hiç, bakiyem bittiğinde eksiye düşmeyecek bildiğim kadarıynan? :/
-
Uzun zamandır kullanıyorum limit 2000
-
Geçenlerde banada teklif ettiler faizi az güzel tavaiye ederim.
-
VATAN TC KİMLİK NO ÇEKMEK İSTEDİĞİNİZ KREDİ TUTARI yazıp 8444'e gönderirseniz bankanın size kredi çıkarıp çıkarmayacağına ücretsiz olarak bakabilirsiniz. Başvuru onaylanırsa sizi bankadan arıyorlar vazgeçtim deyin kapatın.
-
bunu neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum, üst limitten aylığa bağlanmış dolar tutulan hesaba 100 lira tanımlamayan adamlar, emekli anneme 2000tl veriyor.
-
mkyb bunu yazdı
VATAN TC KİMLİK NO ÇEKMEK İSTEDİĞİNİZ KREDİ TUTARI yazıp 8444'e gönderirseniz bankanın size kredi çıkarıp çıkarmayacağına ücretsiz olarak bakabilirsiniz. Başvuru onaylanırsa sizi bankadan arıyorlar vazgeçtim deyin kapatın.
Hocam bu direk odeabanktan sorgulatıyor bildiğim kadarıyla.
Bana sorarsan yapmasınlar. 6 ay içinde 2 kere red yerseniz puanınız ciddi bir şekilde düşüyor ve belli bir süre 2000 puanınızda olsa kredi alamıyorsunuz. zaten her başvuruda 50 puan yada 100 puan düşüyor olması gerekli.
-
Easx bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bana sorarsan yapmasınlar. 6 ay içinde 2 kere red yerseniz puanınız ciddi bir şekilde düşüyor ve belli bir süre 2000 puanınızda olsa kredi alamıyorsunuz. zaten her başvuruda 50 puan yada 100 puan düşüyor olması gerekli.
Kendi üstümde denedim etkisi yok hocam. Hatta ne olduysa bankalar ayrı bir gaza geldi kredi puanımıda sorgulayınca. Yapı Kredi World Gold kart teklif etti arayıp hiç alakam yokken.
-
güzelmiş hesabım var haberim yoktu
-
mkyb bunu yazdıEasx bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kendi üstümde denedim etkisi yok hocam. Hatta ne olduysa bankalar ayrı bir gaza geldi kredi puanımıda sorgulayınca. Yapı Kredi World Gold kart teklif etti arayıp hiç alakam yokken.
Anladım hocam ben yanlış biliyorum demekki :)
-
Yok doğru biliyorsun hocam kredi başvurusu düşürüyor dediğin doğru ancak Odeabank mı sisteme işlemiyor yoksa yasal bi prosedürü mü var bilmiyorum. Zaten gelen mesajda ön onay verilmiştir diyor.