Boş Zamanınız Varsa Deneyin Gülmekten Öldüm...!
-
Arkadaşlar benim pc şuan 3 yıllık ve aldığımdan bu yana klavye'yi temizlemedim yani içini temizlemedim bu gün içine bişey düştü alim dedim ve temizlemek zorunda kaldım temizlerken başıma neler gldi gülmekten öldüm :)))):) sizinde sizle paylaşmak istedim...:)
1-Tuşları söktüm
2-Tuşlar kalkınca için deki pislikler çok iğrenç:(((
3-Daha yakından görünüş ıyyy:((
4-Biraz daha yakında....
5-Temizlenmiş hali..:)
6-Düzeltilmiş en güzel hali...)sfer bişi
Ve sonunda 3 yıllda içinde oluşan pislikler bunlar neler ben canlı gördüğüm için
1-Bol Saç 2-Mısır patlağı 3-Tırnak 4-cips kırıntıları 5-toz 6-çekirdek 7-siyah bilmediğim bişey 8-pirinç tanecikleri
İşte en son klavyenin içinden çıkan pislik in birazı...(yarısıda temizlerken atmak zorunda kaldım bidem ....
Valla arkadaşlar gülmekten öldüm yarıldım bunu yaparken ..... sizinde denemenizi tavsiye ediorum .....):):)):):): -
benimkini açsam ıyy içinden top top sümük çıkar :D iğne iplikte var heralde :D
ama boş iş bunlar elektrik süpürgesini daya çeker o :D
-
Sen güldün mü bilmem ama benim midem bulandı biraz =)
-
maşallah cok TEmizmiş ...
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------benimkini açsam ıyy içinden top top sümük çıkar :D iğne iplikte var heralde :D
ama boş iş bunlar elektrik süpürgesini daya çeker o :D
-----------------------------he ben elektrik supurgesi ile temizliyeyim Dedim Tuşlarıda aldı kokten temizledi :)
-
ben açtım tam temizleyemedim sen neyle temizledin ?
-
Bn onu denedim ama tuşların altına yapışmışları almıyo :d ayy çok eylenceli içim açlıldı temizleyince tuşlar ii basıyo sewindim amk:)
-
Enteresan Bende bu dertten muzdaribim yahu, Benim Bilgisayarın üzerine Yokluğumdan istifade ederek Oturan Kardeşlerim ve Akrabalarım fena ediyolar, Kola Çay Döküyolar, Zırt Pırt Bu Temizliği yapıyorum Bıktım usandım Valla. :(
Allahtan Benim Klavye Siyah Kirleri Böyle İrenç Görmüyorum. :)
-
Valla ben tuşların altını filan ıslak mendil ile sildim sonra cımbız kullandım filan zor oldu ama eğlenceli oldu heheh biraz iğrenç ama pff:)
-
benim klavyenin durumu da öyle ben de yapıcaktım aynısını zamanında konu açıp :D .. arada sırada klavyeyi ters çevirip masaya vuruyorum ince küller dökülüyor aksi halde sök tak 2 gün temiz kalacak diye işkence :D
-
Bütün tuşları söktüm msaya vurdum komple döküldü ama çıkmayan yağ lekeleri vardı onlarıda cımbızla kazıdım filan ...:d yağda nerden gldiyse ...:)