Bosna Hersek'e Gidiyorum
-
Arkadaşlar okumaya bosna hersek saraybosna üniversitesine gidiyorum. Fekat bu ülke hakkında hiçbi bilgim yok yaşam koşulları nasıldır ? elektronik ürünlerin fiyatları uygunmudur ? Okumak için iyi biyermidir ne bilm karısı kızı nasıldır ? gerçi tecavüzün şokunu yeni atlattılar ama genede ümidim var. Bilen gören giden duyan varsa ve anlatırsa sevinirim. Ot bok farketmez ne duyduysanız kabulümdür :p
Ha bide ingilizce okuycam yurtdışına gidip ingilizce öğrenen varsa veya sadece yurtdışına okumaya giden varsa tavsiyelerini alabilirim.
-
Bizim arkadas bosnada savaş zamanında hep erkekleri öldürdükleri için sokakdakilerin %70 inin kadın olduğunu sölüyordu.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim arkadas bosnada savaş zamanında erkekleri hep öldürdükleri için sokakdakilerin %70 inin kadın olduğunu sölüyordu.
-----------------------------Oha vallamı lan
-
Oralarda kendine dikkat et hacı,
-
Renard bunu yazdı:
Oralarda kendine dikkat et hacı,
-----------------------------Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakıcan hoca yapıcak bişey yok istem dışı gelişen şeyler bunlar :P
-
Bosna Hersek kıyafet bakmından acayip pahalı bir şehirdir, elektronik fiyatlarındada ucuz olduğunu sanmıyorum.Bunun yanında %70 kız nüfusu olduğu doğrudur, avrupalılaşma hareketlerinden ve Rusyaya olan yakınlığı sebebiyle kızları açlık çekmektedir cinsel bakımdan.Okul hakkında bir bilgim yok ama tipik erkek muhabbetindeki durumları aktardım
-
Esconda bunu yazdı:
Bosna Hersek kıyafet bakmından acayip pahalı bir şehirdir, elektronik fiyatlarındada ucuz olduğunu sanmıyorum.Bunun yanında %70 kız nüfusu olduğu doğrudur, avrupalılaşma hareketlerinden ve Rusyaya olan yakınlığı sebebiyle kızları açlık çekmektedir cinsel bakımdan.Okul hakkında bir bilgim yok ama tipik erkek muhabbetindeki durumları aktardım
-----------------------------Cinsiyete Top Olduğun Yazıyor ?? :D
-
hoca bilmen gerekenler şunlardan ibaret
bir işçi maaşı max 300 dolar civarında kazanıyor. genelde herkesin evi var...
nüfusun %70 i kadın olduğu doğru gittiğinde bayanlara traş olacaksın :D
en uzun giyinenler genelde mini etekli oluyorlar ama buna bakarak namusları üzerinde yorum yapma!
gece hayatları güzeldir genel anlamda en pahalı içkileri 2-3 euro arasında değişiyor.
yemekler genelde 1 eurodan başlayıp 4 euroya kadar cıkıyor...
hırsızlık gasp vs. rastlaman pek mümkün değil. insanları aşırı hoşgörülü...
-
crafty bunu yazdı:
en uzun giyinenler genelde mini etekli oluyorlar ama buna bakarak namusları üzerinde yorum yapma!
gece hayatları güzeldir genel anlamda en pahalı içkileri 2-3 euro arasında değişiyor.
-----------------------------tam yaşanılacak yermiş desene hacı :|
-
halkın yarısı türkce biliyor bitlise gidiyorum diyebilirsin enufak farkı yok yerlesim ve şehir olarak.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------bu anlattıklarına göre krallar gibi yaşarım orda :W