Böyle Bir Tecavüz Gerçekten Olabilir Mi?
-
olay gerçekten bu dönemin ne kadar iğrenç bir dönem olduğunu ortaya koyuyor herhes bir şeyler diyo ben bunu yaptım, ben bunu yapacaktım, yok efendim bu ayrı yazılmış. bu ayrı yazılmamış geçin bunları orjinal fikirmiş durup düşünmeliyiz kendi kendimize sormalıyız bunu nedeni ne ne gibi bir ders çıkarabilirim demeliyiz
-
böyle basit birşey için bu kadar plan yapmazlar bence.
sonuçda asıl amaç parayı almak taksicinin taksisine binerek bile çok kolay bir şekilde parasını almak varken, neden böyle uğraşsın ki?
adam birazdaha dayanıp bir petrole falan çekse hiçbir bok yiyemezler yada evi birazdaha yakında olsa azıcık daha dayansa gene plan yatar. hem küçücük cocuk sakızı verecek sonra o adam sakızı çiğneyecek falan da filanda. uzun iş. ben mesela öyle zamanlarda cocuklardan sakız yada herhangi birşey alsam onu yemek için değil maksat cocuk kazansın diye alırım ve torpitoya atarım gider.
yani işin özü öyle sağlam plan falan değil on para etmez bir plan ve iş neredeyse tamamen şans :D
-
bir abazayla ve para peşinde olan kızların birlesmesiyle bir komplo kurulmustur. gayet basarılı olmuss:) aslında bu yontemi tuttum.
mesela bi arkadasının dogum gününden önce wercen sakızı bayıltcan sonra gözlerini açtıgında dogum günü pastasıyla karsılascak qüzel fikirxD
-
İdam aga İdam.. başka çözüm yolu yok.. İran gibi olmamıza gerek yok ama AB gibi olmakta bize göre deil..
-
para pul bişey değil de kıza tecavüz edenleri harbi asmak lazım
-
Başıbüyük orman değişik bir çağrışımı var:D
-
1- e-maille yayıldığından inanmıyorum
2-eğer gerçekse bile hiç şaşırmadım artık böyle şeyler bana normal geliyor.(medyamız sağolsun)
-
film seneryosu gibi olay da hadi soydunuz be p.çler ne die tecavüz ediyonuz..inş. annanız genel ev önünde pecete satmak zorunda kalır :S
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
para pul bişey değil de kıza tecavüz edenleri harbi asmak lazım
-----------------------------
Aynen katılıyorum.O kzın hayati bitti artık.Bir daha geri gelmeyecek ne kdr tedavi olursa olsn.O tacizle yaşayacak... -
idam tekrar gelsin amk
walla gelsin yauuu