"Bozkurtficker.Jeeran.Com" Adlı Site Kapatılmıştır
-
Geçen arkadaşların ,"bu şerefsizlere gösterelim, derslerini verelim, siteyi çökertin, vb.." sözlerinden sonra o sitenin servis sağlayıcısıyla irtibata geçtim ve aşağıdaki metni çat pat ingilizcemle gönderdim:
ABUSE REPORT bozkurtficker.jeeran.com
Dear Jeeran.Com, One of your member sites which has the name bozkurtficker is behaving ILLEGALLY for your and Turkish terms. "You agree to not use the Service to: Any Content that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of anothers privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable..." The site contains, Unlawful (for Turkiye) , Threatening , invasive of anothers privacy, hateful and ethnically objects. For your sincenerely, ....
Gereken cevap birkaç gün içinde geldi ve sitenin kapatıldığını söylediler. Cevap aşağıdadır:
Dear Sir, thank you for contacting us, we are happy to serve you. we deleted the site of this user and we deleted him and his account from our site because we dont accept such these things in our jeeran website. we are sorry for this and thank you for your trust.
Bence bu gibi sitelere saldırı düzenlemektense, bu gibi sitelerin host firmalarını bulup, onların sözleşmelerini inceleyip, sitenin yanlışlıklarını firmaya sunmak daha etkili olacaktır. Bu sayede site, o sunucuda sonsuza kadar kapatılır.
-
Saol Dostum Bende Zaten Sitenin Guest Bookunu Dagıtmıstım Ama Bu Senin Yaptıgında Aklıma Gelmedi Deil Ama kapatmazlar Diye Dusundum!
-
Helal olsun kardeş teşekkur ederiz
Yaptığın gercekden buyuk ve onurlu bir davranış
Saygılar.
-
Beynini kullanabilen birisilerini görmek mutlu etti beni.
-
Antikky bunu yazdı:
Beynini kullanabilen birisilerini görmek mutlu etti beni.
+1 tebrikler... -
yorumsuz+1
-
Ellerin dert gormasin arkadas.. Aslında bunları ceza evlerine atmalılar bizzat vatandasların ellerini vermeliler valla ben G.Antepteyim turkiyenin nerisinde boyle bir guzellik yapsalar kosa kosa giderdim. :)
-
zekice tbrk (ayrica bazı sitenin adminlerini de kınıyorum bende konu açmıştım bu site kaldırılmalı diye hemen konuy kilitlemişler ve adres görünmeyecekk şekilde silmiş ve altına istek üzerine hack yazmıyor yazmışlar sinir olmuştum)
-
zekice +11
-
hocam helal olsun kafaya vurup elinden alacağına aklını kullanmışın... bizde savsak.com u host eden dangalaklara aynından göndermişdik yok savcılıkdan kağıt alın öyle gelin dediler firmanın 3 domain vardı 3 ünede çakdık indexi maymun ettik artık savcılığa mı giderler şöyle soğuk su içmeyemi bilemiyoruz tabi
-
tebrikler dostum iyi yapmışsın... ;)