Breaking Bad İnce Detaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bitti be dayanamadım hayvanlık yaptım 5 nci sezon 2 nci partı 2 günde bitirdim, nasıl bitti be neler oldu neler,      

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bunlar kalın detaylar bence. Kimse Heisenberg ismine değinmemiş? Bu isim Alman bilim adamı Werner Heisenberg'den geliyor. Werner Heisenberg en iyi "Belirsizlik İlkesi'ni" bulan bilim adamı olarak tanınır. Belirsizlik ilkesi ise basitçe; bir parçacığın konumunun ve momentumunun aynı anda doğru olarak ölçülemeyeceğini söyler (tabi atomik veya subatomik seviyelerden bahsediyoruz). İşte Walter White da tam olarak böyledir. Bir yanda iyi aile babası, vergilerini ödeyen bir lise öğretmeni; diğer yanda ise bir uyuşturucu kralı. Güdülerini, planlarını ve entrikalarını asla bilemezsin. Dizi boyunca Walter White'da her zaman, her bölüm bir belirsizlik olmuştur. Jesse öyle değil mesela. Kestirebiliyorsun hareketlerini. Ama Walter...

krypt tarafından 14/Eki/13 02:18 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

hank'ın karısının gözleri ne biçim olmuştu son bölümde. baştan beri ne güzel karı diyordum hastalıklı gibi olmuş a.q. midem bulandı.

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    < style="color: #505050; font-family: Verdana; font-size: 11px;" name="spoiler7743034173">

dizi 62 bölümden oluşmuş. 62. element samaryummuş ve o element kanserde tedavi için kullanılıyormuş,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

walter'ın kolundaki saat tag heuer monaco, isteyene getirelim :)

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

tissot varmı

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

9000 tl? :D

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    < style="color: #505050; font-family: Verdana; font-size: 11px;" name="spoiler7743034173">
    </>

dizi 62 bölümden oluşmuş. 62. element samaryummuş ve o element kanserde tedavi için kullanılıyormuş,

Samaryum (Sm simgeli), atom sayısı 62, atom ağırlığı 150,4 ve yoğunluğu 7,75 olan seyrek bulunan elementSinema endüstrisinde aydınlatmada kullanılır.

İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmış) 

Aklıma bu geldi nedense

CAgAtAy tarafından 19/Eki/13 22:43 tarihinde düzenlenmiştir

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

tissot varmı

tissot'un çok fazla modeli yok. rolex, panerai, audemars piguet gibi daha prestijli ve geneli daha pahalı markaların birebir imitasyonları yapılır. çünkü 1:1 detay işçilikte bir saat kalıbı oluşturmak için orjinali harcanır, isviçre eta otomatik mekanizma, hakiki deri kayış ve çizilmez safir kristal cam ile üretime geçildiği zaman fiyatlar 1000TL'yi geçer.

modelleri incelemek için burası: www.facebook.com/imitasyon.saat/photos_albums

ürünler hakkında detaylı bilgi için burası: www.facebook.com/imitasyon.saat/notes

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

9000 tl? :D

hocam ben normalde üretilmiş olan en üst kalite imitasyon saatler tedarik ediyorum fiyatlar 500$ ile 1500$ arasında değişiyor.

ama tbt bu fiyatlara girmeyeceği için :) talep olusa walter white'ın kolundaki tag monaco'nun isviçre eta otomatik mekanizma ve safir kristal camlı üretimi yerine, quartz mekanizma ve mineral kristal cam ile üretilmiş 1:1 detay dizayna sahip en üst kalitesini getirebiliriz.

fiyatımız da 198$ olur.

bu sayfayı biraz aşağı çekerseniz birçok ünlü ile birlikte walter'ın kolundaki saati de detaylı görebilirsiniz: http://watchesinmovies.info/tag/tag-heuer/page/2/

Toplam Hit: 17967 Toplam Mesaj: 115