Bu Adam Kim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=YT0URZKwqDY

bu şiiri dinleyince ağlıyasım geliyor ... okuyuşa bakın ya ruhumu etkiliyor... askerime el uzatanların Allah belasını versin...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:
    -----------------------------
    ajan1111 bunu yazdı:

ya koskoca amerika ırak'a savaş açarken neler yaptı? önce ab'ye başvurdu,heyet gönderildi,uyarıldı,o kadar hazırlık yaptı filan... şurda adamlar bütün bunları 1 hafta da yapıyor yine yaranamıyor...

edit: bide ben kendimi bildim bileli bu pkk var. seneler öncesinde de şehitler veriliyordu. şimdi niye tüm fikirler değiştirilip bütün suç hükümete yükleniyor?

1 hafta da ne mi yaptı... 12 askerimiz,kardeşimiz ŞEHİT düştü ..8 tane de kayıp verdik...1 hafta da yapıLan budur !...bununLa mı ßize yaranacak ! ..

Bu mesaj BAN sebebidir !..

siz hala bardağa dolu tarafıyla bakın. sınır ötesine girilmedi mi? ağır bombardıman yapılmadı mı? savaş uçakları kuzey ırak'a girmedi mi? dün bugün teskere filan herşey onaylanıp bütün sorumluluk askeriyeye devredilmedi mi? bizimde istediğmiz bu değil mi? pkk'ya savaş açıp kökünü kurutmak. yapıyorlar işte.

ban olayınada senin söz söyleme hakkın yok...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Kyu bunu yazdı:
    ajan şu topic e bak bi sora öt burda      http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50401
    laflarına dikkat et. seviyeli bi şekilde konu tartışıyoruz.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek

herkes hükümete veriyo ağırlığını da yorum yapanların çoğunun ne haberlei ne meclis konuşmalarını izlediği nede kendi görüşlerini yansıttığı görülmüyor burda

adama demişki bi kardeşim bunlar olurken hala chp ye sataşıyo ingiltereye giderken havaalanında basın toplantısında şöyle diyo sayın baykal varsa bir çözümün gel söyle bu şahıs meselesi değil milli bir meseledir birlik olmak lazım ortalığı karıştırma siyaset yapılacak zaman değil diyo boşuna niye küfrediyosunuz

mecliste cemil çiçek bize teskereyi verdiniz gerekli kurum şu saat şu zaman hazırız desin anında izin çıkar diyor(demekki ordu hazırlık yapıyo) siz hala ne küfrediyosunuz

medya organlarına yasak niye acaba dıştakiler aletini bize soktuğu yetmezmiş gibi birde içerdekilermi soksun sağcı solcu olayı gibi sokaklarda kürt türkü türk kürdümü öldürsün

siz küfrede durun tanklar malatyadan sınıra yığılsın f 16 tılar bombalasın 300 kişilik askeri birliğimiz ilerliye dursun

sağduyulu olun arkadaşlar sabırlı olun oyunlara gelmeyin istedikleri bu zaten iç kaos çıkarmak adı stünde bölücü terör örgütü ve siz böyle kendi hükümetinize küfürlere devam ederseniz bölünmeye başlamışız demektir onların istediğide bu

ZİNAR KERE ZİNAR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

kan uykusunu izlemişsinizdir. bizlerin bilmediği ve bilemeyeceği bir strateji war. pamukoğlu paşa operasyonu yönetiyor ve kandil dağında pkk nın 35 üst düzey yöneticisi var paşa  G. kurmayı arıyor ve bekle deniyor. g.kurmay c. başkanınnı arıyor ve gelen haber" operasyon iptal"  ordaki subayların astsubayların ve telsizden duyan erlerin vatan kurtarmak vatanı düşmanlardan bertaraf etmek için günlerce hiç kimsenin haberi olmadan o terröristleri orda bulup yok etmek için ellerinden geleni yapıyorken o sözleri duyduktan sonra başları öne eğik ağlaya ağlaya geriye çekilmeleri bizlerin anlayamayacağım bir siyasetin içinde olduğumuzun ifadesidir.

hapisten çıkıp push amcasının elini öpüp 18 gün sonra b.bakan olan , cumhuriyet bitmiştir diyenler bu Vatanı yönetiyorlar.

Nasıl birlik olunur bunun mücadelesini vermek gerek. 

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

maydonoz07 bunu yazdı:
    birader tamam anlıyorum ben senin ızdırabını ve polemiğe girmeyecem istersen konu hakkında yorum yap %46 grubuyla tartışmak amerikayı yeniden keşfetmek gibi bi his oluşturuyor bende

ne demek istiyon sen birader! ne yani sen şimdi birileri gibi ülkeyi %47 akp, % bilmem kaç bilmem ne diye ikiye mi bölüyon, yani ayrım mı yapıyon? amacın ne? bu laflarla, hakaretlerle neyi hedefliyon? kimlere çalışıyon? kimin PLANLARINA hizmet ediyon? hangi güruhtansın?  ayrımcılıktan başka bi bok bilmiyosan pkkdan farkın ne? sen ve senin gibi lere sorarım ben bunu? ne  nedemek oluyo bu yaptıklarınız söledikleriniz ne? zıvanadan çıktınız iyice?

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    ya işiniz yok mu sizin...millet o kadar seyle ugrasıo sıkıntı edio..gelmiş biri burda birilerini kötülemeye calısıo..ulan cok meraklıysan yaz bunu bi mektuba ne varsa düşüncen küfür müfür hiç farketmez..gönder basbakanlıga..ama yapamzsın..yemez dimi ? anca burda konusrsun... üüff..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

İşin askeri boyutunu hiç hesaba katan yok. dış ilişkiler ve terörle mücadele de olay şudur;

asker iç ve dış güvenliği sağlamaktan sorumludur. siyasiler ise savaş durumunda olayın ülke çıkarlarını gözeterek ülkemizin en az zararla en yüksek faydayla nasıl hareket edileceğinin genel hesabını yapar. Asker askerini ve ülkesini korumakla yükümlüdür. siyasiler askerle birlikte oturur konuşur. nasıl hareket etmemiz lazım diye. ama sen kalk 12 şehit bilmem kimin yüzünden olmuş de bu olmaz.elinde şimdi keleş olsa sokağa çıksan güvenlik güçleri gelinceye kadar kaç kişiyi vurabilirsin hesabını yap işte mesela.her mermi adetince bir kişidir nerdeyse.yada pusuya düşür  tek başına bixi yada mg 3  le 40 terörist geçse sen hakimde olsan 40 ınıda temizlersin.burda önemli olan tek tek sinek avlamak yerine kökten temizlemek.hedef bu olmalıdır.   çanakkalede 250 000 kurtuluş savaşındada bir o kadar şehit verdik diye kalkıp Atatürk ü suçlamak gaflet değilmidir? terör varsa bunu hep birlikte ulus olarak yok etmeliyiz. maliyetinin hesabı yapılmaz. sadece bu bayramda trafik kazasında ölen 80 kişi . asker olan şehitte olur gazide olur. ben o esir alınan askerlerin yerinde olsam vurabildim kadarını vurur sonrasını düşünmezdim.ellerinde o an silah yokmuydu bu askerlerimizin? o silahlarda ppk nın elinde şimdi. e kalkın şimdi bununda sorumlusu şu deyin yanlış.

abd  ye gereken rest çeklidi.

asker ırakta

önemli noktalar şiddetle vuruluyor.

ırak yönetcilerini göt korkusu sarmadımı?

şehit ailelerine halkımız 80 trilyona yakın para bağışlamadımı?

şu an her yerde ulusal tepkiler çığ gibi değilmi?

5000 kişilk pasifize edilen polis özel harekat aktive edilmedimi? 

eksiklik nerde?

aselsan gibi kuruluşumuz varken abd şirketinden alınan motorola telsizlerle 2.5 saat bağlantısı kopan telsizlerdemi yoksa bunu alanlardamı?  bu telsizleri bir şekilde kontrol edenlerdemi?

hemen isitiyoruzki kaba gülle dalalım ırağa.. işin askeri boyutunu sırlarını biz bilemeyiz. ama hiç bir asker ve hükümet görevlisi hain filan değildir. 

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    evet hitler bi örgüte bağlı. zaten bağlı olmasa sikindirik binbaşıyken o kadar şey yapamazdı. örgüt hakkında ayrıntılı bilgiyi lemuria verir birazdan..

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bLackRobe
    bLackRobe's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

maydonoz07 bunu yazdı:
    birader haddini bil orda sana kimi hatırlatıyor diye soruyor cümleleri evirip çevirme bi kişi ben politikacıyım diyorsa onun özel yaşamı yoktur arkadaş onun a dan z ye herşeyini bileceksin bileceksin ki kim seni yönetiyor öğreneceksin. müslüman cumhurbaşkanı diye attılar mı gülü önünüze karısı napıyor biliyomusun bir önceki c.başkanının kullanmayıp hazineye iade ettiği ödeneği  %65 artırıyor niye konutun mobilyaları değişecekmiş bu ülkede birçpok aç insan var hacı hani islamda israf haramdı bumu müslüman başkan bu o müslümanlığı bizden daha iyi bilen %46 nın c.başkanı

neden bilinecek? ben bir bireyim diyelim bir poltikacı ve özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum? sen neye

dayanarak benim işimin dışıdaki hayatımı deşifre etme hakkını buluyorsun? bu hangi sistemde hangi özgürlüğe uygun?

bazı şeyler tercih meselesidir abicim birey özel yaşantısı yahut kendini geliştirme gibi hususlarda kendi insiyatifi

belirleme hakkına sahiptir... sen kalkıpta o şahısa çeşitli söylemlerle mühahele edersen o insanın özgürlüklerine

hakkına tecavüz etmmiş olursun....

şu konut meselesine gelince... bizim burda ölçütümüz haklar olmalı bence.. bu hak o insana verlmişmi? verilmiş...

peki bu insan bu hakkı kullanma insiyatifine sahip mi? sahip... bu  başka bireylerin hakkına tecavüzmü? değil...

e o zaman?  ayrıca o konut şu an cumhurbaşkanı ve eşinin yaşadığı konuttur... mobilya alırkendemi sana soracaklardı?

sen evine birşey alırken bütçeni zartını zurtunu nasıl kimseye söylemiorsan yada söyleme gereği duymuyorsan

o şahısda bu hakka sahiptir.... hiç özgürlüklere saygı duymuorsunuz hiçççç...

arkadasim o birey dedigin insan cumhurbaskani

1. olarak gorevleri var

2. olarak halka millete Turkiye'ye karsi sorumluluklari var

oldu o birey haklari var o zaman istedigi gibi davransin..Kisisel ozgurluk diyorsun evet dogru ama cumhur baskanini sokakda gezen normal siradan bi insanlada bir tutmamak lazim degil mi?

ve konut dedigin normal oturdugun bi daire degil 2. kiseye ait hic degil.

Basbakan'a da gelince o kadar cok yazacak sey var ki...Sıcak parayla bi ulke kalkinmaz ama cok guzel coker...

neyse yazdiklarimda hata varsa afola

Bir büyücünün ruhu büyünün potası içinde eritilip şekillendirilir
Toplam Hit: 6447 Toplam Mesaj: 46