Bu Aletin Çalışma Mantığı Nedir ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=esnQwVZOrUU

...

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

çok iyi düşünülmüş bi sistem :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

dostum bu alet marangoz ustalarının dalgınlığa kapılıp ellerini kesmemeleri için tasarlanmıştır. mantıkta şu zannedersem ya renk algılama sistemi yada yumuşaklık bu 2 sinden biridir muhtemelen.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

çok süper lan. böylece parmaklarını kaptıranlar en azından kopmadan kurtarabilir açıklarla

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

testere bışağının içeri kaçması tamamen  momentumla ilgili bir şey dönüşünde kazandıgı enerji ile aşagı iniyor fakat yumusak sey degınce olayını anlamadım

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Adam videoda acıklıyor bıcaga düzenli olarak elektrik veriyorlar ve bunu ms düzeyinde kontrol ediyor.İnsan dokusu dokundugu anda sistemi direnci artıyor ve akım düşüyor.Bu düşüşü algıyan sistem kendini kapatıyor

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------

testere bışağının içeri kaçması tamamen momentumla ilgili bir şey dönüşünde kazandıgı enerji ile aşagı iniyor fakat yumusak sey degınce olayını anlamadım

dostum bende tahminen söyledim yani bu aleti yapan adamlar bu aleti kullanan kitlenin elbette hıyar, domates vs. doğramak için kullanmayacaklarından emin ve sistemi şöyle programlamış olabilirler belirli bir seviyeden aşağı sertlikteki cisim algılanınca stop et.  şeklinde programlanmış olabilir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

testere bışağının içeri kaçması tamamen momentumla ilgili bir şey dönüşünde kazandıgı enerji ile aşagı iniyor fakat yumusak sey degınce olayını anlamadım

dostum bende tahminen söyledim yani bu aleti yapan adamlar bu aleti kullanan kitlenin elbette hıyar, domates vs. doğramak için kullanmayacaklarından emin ve sistemi şöyle programlamış olabilirler belirli bir seviyeden aşağı sertlikteki cisim algılanınca stop et.  şeklinde programlanmış olabilir. 

tamam da yafrum ben öyle salatalık hıyar dogruyorlar demedım kı :)

sadece kesici seyın içeri girme mantıgını anlattım :)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Bicak odunu keserken belli bir güc harciyor, yumusak ve yogunlugu daha az olan maddeye geldiginde herzamankinden daha az enerji harciyor, bu noktayi degerlendirip güc kontrolü ile elektrigi kesiyorlar heralde galiba sanirsam.

Parlayan bizi paylar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

dostum bende tahminen söyledim yani bu aleti yapan adamlar bu aleti kullanan kitlenin elbette hıyar, domates vs. doğramak için kullanmayacaklarından emin ve sistemi şöyle programlamış olabilirler belirli bir seviyeden aşağı sertlikteki cisim algılanınca stop et. şeklinde programlanmış olabilir.

tamam da yafrum ben öyle salatalık hıyar dogruyorlar demedım kı :)

sadece kesici seyın içeri girme mantıgını anlattım :)

tamamda yavrum bende sen öyle dedin demedim (: sadece bence çalışma mantığı şöyledir dedim senin yazıyı alıntı yapmam daki sebep "fakat yumusak sey degınce olayını anlamadım" demiş olman. ;)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bak mantık tam olarak şöyle oluyor,

çok sert cisim = fazla enerji

yumuşak cisim = az enerji

az enerji = stop et.

yani yumuşak doku algılandığında buna istinaden enerji en alt seviyeye çekiliyor, en alt seviyeye çekilince makine saniyede stop ediyor.

Toplam Hit: 2907 Toplam Mesaj: 20