folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bu Amca Hakkında Düşünceleriniz Neler? (Pasif Gelir)

Bu Amca Hakkında Düşünceleriniz Neler? (Pasif Gelir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

https://youtu.be/lGowtGDQVdY bu videoda bi arkadaş anlatmış sistemi bildiği kadarıyla ama buda sonradan işi ticarete dökmüş site için tema satışı paypal ödeme alma gibi hizmetler sunmaya başlamıştı en son 

meander tarafından 16/Ara/17 23:22 tarihinde düzenlenmiştir

imza meander
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Erkek

Adam gerçekten kazanıyor bence de ama anlattığı şeylerden ziyade buna inanıp para yatıranlardan kazanıyor. O kadar para kazanabileceği, o kadar basit olan bir iş yapıyor madem de bir sürü farklı videosu reklam olarak geliyor benim karşıma onlara o kadar vakit ayıracağına servetine servet katar, bir şey yapar. Yanlış hatırlamıyorsam bir videosunda bir otelin önündeydi ve otelin kendisinin olduğunu iddia ediyordu gibi hatırlıyorum, sonrasında çıkan videoların da her birisinde farklı farklı spor arabalara biniyordu hepsinde de kendisinin olduğunu söylüyordu. Benim tahminim arabaları kiralıyor (o otelde de sadece bir müşteriydi) ve lüks görünümden zengin imajı, güvenilir birisi olduğu imajı çizerek insanların parasını alıyor, hayatını sürdürüp gidiyor.

Edit: şimdi tekrar baktım da otel benim dememiş 1500$ verdim tatil yapıyorum demiş. Görüşüm yine değişmedi.

Moustafa tarafından 17/Ara/17 01:04 tarihinde düzenlenmiştir

Mustafa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Piramid oluştumuş, alttakiler feedliyor. Bir zamanlar rainbow, aloe vera ve tuppweware vardı.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dündendir takipteyim, anladığımı söyliyeyim, tartışmalara bakarak bendeki düşünce şöyle, bu adam da saadet zinciri gibi bişeymi kurgulamış acaba?

ShockMan tarafından 17/Ara/17 04:22 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Bankaya 10.000 tl para yatırırsın ve her sene 1.000 tl ek gelirin olur. Düşük sermaye ile gelir ancak yüksek bedeni etkinlik ile olur. Devlet bazı yatırım destekli bölgelerde yeni çiftçiliğe kalkışanlara, kendi arsaları ve gerekli teçhizartlarının mevcut olması şartıyla 10-15 süt danası veriyormuş. Bunları bir kaç sene elde tutmak şartı koyuyormuş. O tür işlerden anlıyorsan, bu süt danaları büyüdüklerinde sana kalıyorlar. Mesela böyle düşük sermaye ile kazanç sağlanabilir. Hayali işler ile ancak hayali kazanç sağlanır.

Hocam bu süt danası nedir ben anlayamadım

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Ben bi sıkıntı görmüyorum adam Drop shipping yapıyor sizde yapın diyor adama hiç para vermeden de kendin bi mağaza açıp yapabilirsin 

Drop shipping anlatan sadece buda değil beleş tavsiye verenlerde var 

Adam ben uğraştım tecrübe edindim eğitim satıyorum diyor  bide ödeme çözümü işi türkiyede sıkıntılı kendi stripe hesabı kullandırıyor isteyenede amerikada şirket açtırıyor.bunda ne hinlik olacak elbet kursu satmak içinde pazarlama yapıyor süslüyor vs

Sadece amerikada şirket açma hizmeti bile yeterli  çünkü stripe atlas yada başka şeyleri deneyip beceremeyen yada extra para vermek zorunda kalan örnekler var Kendiö başka projem için bu şirket açma işi için başvuracağım adama

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

Ben bi sıkıntı görmüyorum adam Drop shipping yapıyor sizde yapın diyor adama hiç para vermeden de kendin bi mağaza açıp yapabilirsin 

Drop shipping anlatan sadece buda değil beleş tavsiye verenlerde var 

Adam ben uğraştım tecrübe edindim eğitim satıyorum diyor  bide ödeme çözümü işi türkiyede sıkıntılı kendi stripe hesabı kullandırıyor isteyenede amerikada şirket açtırıyor.bunda ne hinlik olacak elbet kursu satmak içinde pazarlama yapıyor süslüyor vs

Sadece amerikada şirket açma hizmeti bile yeterli  çünkü stripe atlas yada başka şeyleri deneyip beceremeyen yada extra para vermek zorunda kalan örnekler var Kendiö başka projem için bu şirket açma işi için başvuracağım adama

Gerçekten en faydalı bulduğum yorum buydu aslında. Ortaya zehir atıp kaçmış gibi oldum ama herkes ponzi vb. demiş izlemeden ve ön yargıyla. Yinede tabi farklı bakış açılarıyla bakmama sebep oldunuz, teşekkürler :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendisini iyi bir sosyal mühendis olarak tanıtan bir insana nasıl güvenebiliyorsunuz?

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

Kendisini iyi bir sosyal mühendis olarak tanıtan bir insana nasıl güvenebiliyorsunuz?

işte bu taraftan bakınca bu da mantıklı mesela.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

valla videoları izlemeden önce şu düşünce vardı aklımda "ulan bu adam kazanıyorsa neden kendi pazarını başkasına öğreterek pazarını paylaşsın ki"

videoları izledim çokta değişen birşey olmadı hala aynı düşüncedeyim :)) 

ancak videoları izledikten sonra ulan bu adam sahtekar vs vs  gibi düşünceler gitti aklımdan. Çünkü ücretisiz bir eğitim videosu koymuş sitesinde aliexpressten alıyor faceye reklam veriyor vs vs. Adamın dediği doğru aslında para harcayarak zaman harcayarak ve deneme yanılma yaparak öğrenilecek şeyleri adam ben size öğreteceğim bunları ben yaptım zamanında diyor. Haklı da zaman para vs harcayarak anca öğreniriz. Bu bakımdan bakınca 200$ lık bir eğitim aslında çok bir mebla değil çünkü bilgi satın alıyorsun tecrübe satın alıyorsun. Adam konuşmlarında bilgisiz gelmedi.

Fakat hala aklımda ilk düşünce var. Sen bu işten para kazanıyorsun tamam inandık buna. Güzelde kazanıyorsun tamam eyvallah Allah daha çok arttırsın inşallah. Yahu arkadaş pastanı niye bizimle paylaşma derdindesin ? 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 4826 Toplam Mesaj: 23
e-ticaret pasifgelir dropship