Bu Bilgisayar Adamı Delirtir !
-
2 gündür pc'de sorun var yeni üni'den geldim kardeşim sorun veriyor mavi ekran çıkıyor sürekli dedi
bende program yüklemiştir ondandır diye formatı çaktım sorun devam etti
donanımdan olabilir dedim ramları çıkarıp yerlerini değiştim fanı temizledim komple kasanın içini temizledim toz filan bırakmadım makina ile hepsini temizledim yine aynı hatayı veriyor kafayı yiyecem nedendir acaba ahan çıkan ekran da bu
-
Hocam driver ile ilgili bir sorun olabilir. Yüklediğin driverların güncel versiyonları varsa onları indirip tekrar yüklemeyi dene ve bios için update varsa update yap bakalım bi çözülecek mi...
-
en altta disk ve veri okumada kilitlenme gibi bir şey yazıyor :D hdd kaynaklı olabilir panpa
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------en altta disk ve veri okumada kilitlenme gibi bir şey yazıyor :D hdd kaynaklı olabilir panpa
-----------------------------föx'de ramdandır diyor olabilir mi acaba :W
şu driver işine bakayım önce
-
-
hdd'de badsector olabilir bi ihtimal.
-
ekran kartın ati mi ?
-
bir ara fix mixle güya sorunları düzelltikten sonra bu hata bende de . çıkmıştı naptıysam düzeltememdim.. driverelride güncelledim fakat olmadı.. format ya reusullah deyip kurtuldum..
-
Hacım bu hata ekran kartından kaynaklanıyor... Böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Driverleri güncelle yani kompile driverleri kaldır yeniden yükle.
Eğer ki sorun devam ediyorsa ekran kartını değiştir ( Ben bu sorunla karşılaşırken driverleri güncelledim ve düzelmedi ve ekran kartını değiştirip sonuca ulaştım. )
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartın ati mi ?
-----------------------------aynen ekran kartı ati
ekran kartını güncellemedim bakalım neler olacak dün özellikle videoları tam boyutta izlediğimde gitmişti makina 1-2 kez düzelir inş.
-
benim iş yerinde de bi tane atı ekran kartlı pc sı var kart sorun verdı sanırım ekran kartını cıkardım sorun gelmesı azalmaya basladı ama sımdı yıne vermeye basladı son kez bıde format atıcam olmadı hdd yı degıstırcem artık bakalım :)