Bu Böceği Bilen Var Mı?
-
karınca olabilir mi?
-
Geceleyin aynı bölgeyi 4-5 cm ara ile ortalama 2-3 kez ısırıyor. Sabah 8-11 saatleri arası dışarı çıkmak için hareketlendiğinde farkedip yakalayabiliyorum. Diğer zamanlarda bu böceği göremedim.
Zıpladığı için bir çekirgeye benziyor öndeki çok uzun hareketli antenlerini arıya benzettim. İnsana saldırması sivrisineği andırıyor. Kabuğu hamamböceğininkinden sert. Böceği ezince kan görmedim.
-
hocam ters döndür ez :D
gecen bi bocekgirmis ucuyo flaan kıl oldum buyuk bisey aldım yastıgı bi kodum ters donmus sora bastım üstüne cıtırt etti kusucaktım :|
-
Böceklerin tanrısı:
"Uçan Hamamböceği"dir.
milyonlarda yıldır değişmiyorlar,radyoaktiviteden etkilenmiyorlar.kafasız 9 gün yaşayabiliyorlar.aç-susuz günlerce yaşıyabiliyorlar.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
Böceklerin tanrısı:
"Uçan Hamamböceği"dir.
milyonlarda yıldır değişmiyorlar,radyoaktiviteden etkilenmiyorlar.kafasız 9 gün yaşayabiliyorlar.aç-susuz günlerce yaşıyabiliyorlar.
-----------------------------bi kere denk geldim lan bildiğin mutant anasını satıyım elimin yarısı civarındaydı boyu kanatları bi açtımı serçe sanarsın havada uçarken 7-8 yaşlarındaydım aklımı aldı üstüme doğru uçarken ne kaçtıydım götüm titrerken :D
-
deodorant(yada türevleri) + çakmak
-
bulabildiğimiz kadarıyla bu sanırım bi karınca türü
Crazy karıncalar Crazy karıncalar koyu gri siyah karıncalardır.Bu karıncaların bacakları çok uzundur ve Bu karıncaların antenleri tarafından kolaylıkla tanına bilmektedir.Karınca kolonileri genelde toprakta yaşamakla beraber taş, ahşap, enkaz altlarında bulunabilmektedir.Crazy karıncalar diğer böceklerle,yağ içeren gıdalarla,pire ve sinek larvaları ile beslenirler.Bu tür karıncalar tuzak yemler ile yapılan ilaçlamalar başarısızlıkla sonuçlanmaktadır.
-
böyle karınca mı olur ya :)
-
karınca degil eminim çok hızlı hareket eden bi böcek öldürmesi zor oluyo
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
Böceklerin tanrısı:
"Uçan Hamamböceği"dir.
bi resmini koysana hacı şu uçan hamamböceğinin merak ettim şimdi