Bu Da Benim Hobim
-
Hocam yavru falan yaparlarda satmayı düşünürsen talibim:) Birde bunları nerden nasıl aldın?
-
nickmenza bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yavru falan yaparlarda satmayı düşünürsen talibim:) Birde bunları nerden nasıl aldın?
-----------------------------Cogu Almanya'dan geldi,bir kac parca da Macaristan'dan.
Arkadasimda Bracyhpelma vagans yavrulari var dusunursen,baglanti kurabiliriz.
-
Bonus :D
-
Hobini sikim :D şaka bi yana bende ileri düzeyde entomofobia ve araknafobia var. Çok rahatsız oldum gece gece
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Hobini sikim :D şaka bi yana bende ileri düzeyde entomofobia ve araknafobia var. Çok rahatsız oldum gece gece
-----------------------------Hoca o zaman bunlar sana hic gelmez :D Ayni yerde bunlarla beraber oldugunu dusunemiyorum.
Aslina bakarsanda korkulacak hic bir yanlari yok. ;)
-
Korkulacak bişey olmadığını biliyorum çocukluğumla ilgili bir mevzudan ötürü fobim var ama bütün yazıları baştan sona okudum ilgi çekici geliyor ama beslediğimi düşünüyorum aman allahım
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Korkulacak bişey olmadığını biliyorum çocukluğumla ilgili bir mevzudan ötürü fobim var ama bütün yazıları baştan sona okudum ilgi çekici geliyor ama beslediğimi düşünüyorum aman allahım
-----------------------------Bende de senin durumun tam tersi var, yani bunlarla ic ice olmam cocukluktan beri geliyo sayilir. Kucukken koye falan gittigimizde orumceklerin pesinde falan kosarmisim, duvarda falan gorunce yakalarmisim.
-
-
Arkadaşın petshop'una gittim bayağı bir terrarium hayvanı getirmiş kayıt aldım hemen bu konuya ekleyeyim dedim :) Savannah monitorüde elime aldım :D Sanki yıllardır yatıyormuşuz gibi o kadar içindeyim ki yabancılık çekmedim hiç :D
Hayvan benim bileklerimden daha güçlü tutamadım bir türlü sabit 80 cm bir şey.
Resimleri ekliyorum şu an :D -
hep bi caretta beslemek istedim , şimdilik seyhan ırmağındaki martıları büronun kalıntı ekmekleriyle beslemek hoş oluyor