Bu Domain / Site‘M İçin Önerileriniz (İSTEK)
-
Domaını aldım , hiçbir tecrubem yok ama buradan sipariş almak , insanların bana ulasmasını saglamak ıcın bu sıteyı hızmete sunmak ıstıyorum ...
Bir nevi basit bır E TİCARET sitesi yanı :)Nasıl bısey önerırsınız?
Yardımlarınıızı beklıyorum... -
Açık kaynak kodlu e ticaret paketleri var OpenCart en iyisi sanırım. http://www.opencart.com/
İçerikte de ayarlarsın ekran boyutu android sürümlerine göre gider tutturursan eğer. İmkanın olursa haftada bi tane telefonu mesela indirimli sat özellikle yeni telefonlardan baya da ses getirebilirsin.
-
Domain guzelmis. oncelik ile bunu beliritiyim ilk once openCart'n havale sistemi ile baslayip site tamamen bittiginde sanal pos basvurunu yapabilirisn.
Veya Telpa gibi dedarikci pos'lari ile entegrasyon mevcut.
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Domain guzelmis. oncelik ile bunu beliritiyim ilk once openCart'n havale sistemi ile baslayip site tamamen bittiginde sanal pos basvurunu yapabilirisn.
Veya Telpa gibi dedarikci pos'lari ile entegrasyon mevcut.
-----------------------------Sağl hocam tesekkurler :)
-
cahitnuri bunu yazdı:
-----------------------------Açık kaynak kodlu e ticaret paketleri var OpenCart en iyisi sanırım. http://www.opencart.com/
İçerikte de ayarlarsın ekran boyutu android sürümlerine göre gider tutturursan eğer. İmkanın olursa haftada bi tane telefonu mesela indirimli sat özellikle yeni telefonlardan baya da ses getirebilirsin.
-----------------------------Sagol hocaM :)
-
up
-
Bunu senle konuştuk diye hatırlıyorum. Telefon aç ayrıntıları konuşalım.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bunu senle konuştuk diye hatırlıyorum. Telefon aç ayrıntıları konuşalım.
-----------------------------Olm numaranı yıne silmişim ben denyo yha :D
-
-
Sonup :)
-
fiyatlar ucuz olsun kendi kulvarında siteyi nasıl yaparsan yap hiç olmadı sanalpazar vs.. üzerinden satış yaparsın ama satarsın bireysel sitelere güven az bu ülkede onun için bireysel ve küçük bir siteysen bunu güvenli mecralardanda yapman lazım bu benim fikrim tabiki karar senin iyi çalışmalar başarılar.