Bu Efekti Nasıl Yakalarız?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------beyler bu gün fırsatım oldu kendimce yaptım birşeylerde resimleir kullnarak daha afilli birşeyler yapan arkdaşlar olurmu diye resimleri koydum ayrıca benim çalışmam içinde birşeyler söylersiniz belki.
açıkçası ben ev ortamından olayı başka bir mekana taşımak isterdim fakat beceremedim. birde ortadaki foto tam şebek olmuş olmamış:)
http://imageshack.us/gal.php?id=qpSkx97W1JyxnanG0aHQ3OCT
-----------------------------Gayet güzel olmuş.. Yaptıkça geliştirir, değiştirirsin kafanda ki düşündüğünü uygulamaya koyarsın.
-
eywallah
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------http://imageshack.us/gal.php?id=qpSkx97W1JyxnanG0aHQ3OCT
-----------------------------abi daha link vermeyi bilmiyosunuz ne diyim ya.
tripotu sabitleyip 3 kare çek koy buraya halledelim, anlatalım.
-----------------------------link şaibeli. bende anlamadım.
fakat görende görüyor sanırım?
-
Saydam olması opacity ile ilgili. Layerın opacitysini düşürdüğünde o da saydamlaşacaktır.
-
uzun pozlama ?
kamera tekniği basit birşey
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------uzun pozlama ?
kamera tekniği basit birşey
-----------------------------değil uzun pozlama. herşeyi yazmışlar iş opacityde bitiyo
-
Klasik fotğrafta bu tabiki üstüste çekim tekniğiyle yapılır.. Dijital fotoğraf makineleri de bunu smüle edebilyor sanırım fakat profesyonel modellerdir..
fortoşop uyygulamalarında ise arkadaşların dediği gibi ayrı ayrı fotoğrafları farklı sayadmlık değerleriyle birleştirmeke olur..
fakat her fotoğrafın değerinin farklo olması gerekir..
1.fot. %0
2.%30
3.% 55
4.% 70 gibi olursa daha iyi olur sanırm
-
sonuç olarak biten hali bu ben saydamlık vermedim böyle birşey yaptım umarım beğenirsiniz:)
-
photoshop opacity ayarları ile yaparsın.
kamerayı sabit tut. gölgene dikkat et.
bi de bunun aynalısı oluyor. aynada adam görünüyor fakat karşısında yok.
uğraş işte :D -
patates bunu yazdı:
-----------------------------sonuç olarak biten hali bu ben saydamlık vermedim böyle birşey yaptım umarım beğenirsiniz:)
-----------------------------damacanadan 1 tane var hacı olmamış