Bu Fani Nasl Yağlarım ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
kontak spreyi varsa hoca .. onla işini hallet fanı sok iyice bi temizle ortasındaki logoyu kaldır , bir 2 damla sık işlem tamamdır :)
hoca gönderdim çocuğu pc parçası satan yere adam öyle bişi yok demiş :Wo zaman akşam sökeyim kabloları intel yazısını kaldırıp oraya biraz damlatayım:W
@dj_alper
abi bu fandan ses geliyor diğerinde sorun yok
hoca makina yağı kullanma iyice kaçırırsın içine ..
çabuk açıcı uçucu işte .
8 lira .. bişi boyacı nalburda falan olur be hoca ..
-
Kreyzi@
Baktın mı Benim İşe?
-
hazır kasayı açmışken power fanınıda yağla gitsin.
-
av bayine git tabanca yağlamak için satarlarla kontak spreyi al ondan ucu cubuklu olur istediğin yere sokar yağlarsın ama içi eğer cok tozlanmışsa hava tut sonra kontak spreyi sık eğer dönmüyor tamamen kilitlenmişse saf benzinle yıka temizlenir saf benzin biraz pahalı model ucaklarda kullanılan benzinle işini görür.
bir teknik servise gitsen ya bunları yaparlar yada yenisini satarlar sana daha iyisini kimse öneremez kontak spreyi 5 liradan başlıyor 50 liraya kadar çeşitleri var 5 liralık işini görür.
-
Amd-x bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
kontak spreyi varsa hoca .. onla işini hallet fanı sok iyice bi temizle ortasındaki logoyu kaldır , bir 2 damla sık işlem tamamdır :)
hoca gönderdim çocuğu pc parçası satan yere adam öyle bişi yok demiş :Wo zaman akşam sökeyim kabloları intel yazısını kaldırıp oraya biraz damlatayım:W
@dj_alper
çabuk açıcı uçucu işte .8 lira .. bişi boyacı nalburda falan olur be hoca ..
hoca anakartın üstündeki fana biraz damlattım ama fark yok aynı ses devam :Wbu hedeyi isterken ne diyeyim adama ?
ve nasıl kullanayım direk üstüne sıkayım mı *
-
hocam işlemci fanı yağlanmaz soğutucuya gelirse işlemcin bile yanabilir yenisini al fanın en fazla 15 lira felandır
-
bende fani anlıyorum ya, fani nasıl yağlarım derken ne demek istiyo acaba diye bi an düşünmedim değil :D (ölümsüz x fani) :D :D
-
Hocam fanın tepesinde bir yapıştırma vardır onu kaldır altında tıpa vardır onu da kaldır içine 1 damla damlat çok değil sonra tıpayı ve etiketini geri tak.
İslemci fanındada vardır. fakat islemcide daha önemlisi termal macun kurumuşmu ona bak kurumuşsa yenile. o da aynı şekilde minicik tornavida ucu kadar koyacan.
-
Kreyzi bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
@dj_alper
çabuk açıcı uçucu işte .8 lira .. bişi boyacı nalburda falan olur be hoca ..
hoca anakartın üstündeki fana biraz damlattım ama fark yok aynı ses devam :Wbu hedeyi isterken ne diyeyim adama ?
ve nasıl kullanayım direk üstüne sıkayım mı *
hocam cok az yakından 1 kere fıslat :)
yeterli..
şeyh'in dediğini işte aynen uygula :) -
HolyOne bunu yazdı:
Hocam fanın tepesinde bir yapıştırma vardır onu kaldır altında tıpa vardır onu da kaldır içine 1 damla damlat çok değil sonra tıpayı ve etiketini geri tak.
İslemci fanındada vardır. fakat islemcide daha önemlisi termal macun kurumuşmu ona bak kurumuşsa yenile. o da aynı şekilde minicik tornavida ucu kadar koyacan.
hoca bu arkadaki fan bi kutunun içinde power kutusu mu ne :Wonu nasıl acacam tüm kasa ona bağlı sanki 10 tane vida var
işlemci üstündekinin etiketi söktüm bi delik vardı oraya biraz damlattım fanı elle çevirdim
içeri girdi yağ sonra tekrar yaptım 1-2 kere yaptım taktım ses yine aynı
anlamadım ki :W fanın altında demirler görünüyor ya belli onlar böyle nasıl diyim
kurumuş gibi komprasör ile temizlettim ayrıca içini