Bu Filmi Tek Başına İzleyene 11000$ Ödül
-
ben fragmana baktım film sesszlik karanlık we aniden bi sese göre yapılıo yani sıçratıcak ama bana pek korkunç gelmedi
http://www.posta-gazetesi.net/kultur-sanat/bu-filmi-yalnz-izleyebilene-11-bin-dolar-odul.htm
bide siz izleyin ??
-
kanımı donduracak bir korku filmi çıkmadı henüz, 75% de izlemişimdir kesin ama nedense çoğunda gülmüşümdür.
-
bende korku filmi delisiyimdir ki ewde genelde tek olduğum için tek başıma izliorum we daha hayır deyip titreten bi flme raslamadım bunları baktıki boktan bi film oldu nerden ilgi çekeiz dediler
-
100 dolar verselerde izlerim ben bunu :)
-
Bu korku filmi degilki :D
yalniz kalp ritmini kontrol falan cok sacma . Birden bire yuksek bas verilince insan her halukarda korkar veya seker yerinden . Cok sacma bir kiyaslama olmus :D ziplamamak , kalp ritminin degismemesi icin sagir olmak lazim .
-
vermezler :/
filmi hazırlarken o kadar masraf ettilermi bakam
-
filmi seyretmeye seyrederizde göz kapatma olayı işi bozar ister istemez sesten göz ufakta olsa kapanır korkacağımdan değil yanı ama fragman için iddaa varsa varım :)
-
film yapımcılarının ilgi Cekmesi icin bi takım Reklam olayı gibi Bisi olsa gerek .. gecen aylarda bi film daha vardı paranoyal activity gibi birseydi adi onuda cok ovduler 1 kere bile yerimden zıplamadım ++ uykumu getirdi .
-
3000'e salonu kirala izle filmi cikista 11000'al. Nerden baksan 8000 kar. Onlada bir daha kirala sevgilinle yalniz izle
-
yalan atıyo ya.şaklar kendi adamlarına veriyolarmış :)
-
3000'e salonu kirala izle filmi cikista 11000'al. Nerden baksan 8000 kar. Onlada bir daha kirala sevgilinle yalniz izle