folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.

Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:
    -----------------------------

belki yensini asmıştır atan kişi yaksalar olmaz yırtsalar olmaz atsalar olmaz ne yapıcaktı acaba bir makine yapıp öylemi imha etmesi lazımdı mübarek sanki tanrı parçacığı takılmayın okadar duyarlılığınızı daha yararlı işlere saklayın

birine verebilirlerdi hatta bende de olsa fena olmaz diyebilirim örneğin bunun dışında sanki tanrı parçacığı falan çok yanlış benzetmeler bu aşırı tepkinin sebebi Atatürk'e tapılması değil ataya saygıdandır lakin saygıdan nasibini almamışlar son zamanlarda epey artışta...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Çöp tenekesine kafalarını sokup sikeceksin onları bitane ingiliz kraliyet ailesinden resim çöpe atılsa acaba orada ne olur..

Orada olsaydım inanın pravakatörlük için değil ama insanımızı duyarlılığını artırmak için düşündürmek için yapardım seve seve..

FuCk yOu System..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

ne diyeceğimi bilemiyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

Tanrı parçacııyla ne ilgisi var. herşeyi kendi tarafınıza çekmeyin mk

Atatürk heykelinin önünde put diye saygı duruşunda bile durmuyosundur. 

Mobil uygulama geliştirilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Siz neyin savaşını veriyorsunuz acıkcası her ıkı tarafta bana cok komık gelıyor 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

1 günde olmadı bunlar 10 yılda oldu

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

AchtunG bunu yazdı:

Her iki taraf derken? Daha doğrusu tüm dünyanın saygı duyduğu bir Önder'i sevmemizin, ona saygı duymamızın ve ona karşı yapılan saygısızlığa tepki göstermemizin nesi komik?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Atatürk ilke ve devrimlerine inanan bir insan olarak bu haberin çarpıtıldığını düşünüyorum, evet eskirse atılır bence sakıncası yoktur(Bayrak eskise bile atılamaz). Yapan kişinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum ancak görüntü hiç güzel değil. Bir poşetin içine konularak saygılı bir şekilde atılabilirdi. Muhtemelen bir ilkokulda yenilenen Atatürk köşesi yada eski depolanmış posterlerdir. Her yıl binlerce ilkokulda yenilenen 23 nisan, 19mayıs poster ve bayraklarının ne yapıldığını sanıyorsunuz saklandığını falan mı? ha görüntü yinede güzel değil.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

AchtunG bunu yazdı:

Her iki taraf derken? Daha doğrusu tüm dünyanın saygı duyduğu bir Önder'i sevmemizin, ona saygı duymamızın ve ona karşı yapılan saygısızlığa tepki göstermemizin nesi komik?

İşte komik olan bu konuşma üslubu dunya üzerinde her canlının farklı dusunmeye hakkı var sevende var sevmeyende ıkı taraftan kastım ataturku sevenler yada sevmeyenler degıl ıkı taraf olarak dusunulen hersey musluman olan olmayan hırıstıyan olan olmayan yahudı olan olmayan gıbı lıste uzayıp gıder benım komık buldugum ınsanları konusma uslubu suan senın bana yazarkenkı kızgınlıgın aslında ortada hıcbırsey olmamasına ragmen otomatıkmen bana belkıde soyledıgım sey yuzunden dusman bıle olabılmen neden bu kavga neden bu saygısızlık herkes saygıyı ogrense herkes saygı nedır bılse o ataturk portresı yerde o copte olmas onu sevmeyen bıle atamazdı benım tabularıma benım saygı duyduklarıma da aynı hareket yapılır deyıp karşı tarafın tabusuna saygı duydugu objeye vs. kendı tabusuna gosterdıgı saygıyı gosterebılırdı umarım anlatabılmısımdır benım ıcın komık olan ınsanların butun sorunlarının ıletısımsızlıkten ve saygısızlıktan dogdugunu 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

haberi çarpıtmışlar.

fotoğrafa dikkatli bakarsaniz kitap sayfaları görürsünüz. yanında da ev eşyaları, halı poşet vs var. büyük ihtimalle bir öğrenci/anne vs evi temizlerken kitabıda çöpe atmak istediler kitabın içinde de bilindiği gibi atatürk resmi ve gençliğe hitabe, istiklal marşı var.

yani resme bakarsanız ve haberi şüpheyle okursanız anlarsınız. çöpe atılan bir ders kitaptan dağılmış sadece. yani çöpe atılan aslında kitap. resmi çeken kişide kasıtlı olarak o resmi en öne getirmiş olabilir ya da birisi görmüştür vs. saygısızlık yapılmak istenseydi kasıtlı olarak daha farklı yöntemler uygulanırdı bence.

edit: birde imam hatip lisesi olduğunu belirtmişler. kesinlikle imam hatiplilere baskı olsun, anti pati toplansın, yine birileri ikiye üçe bölünsün diye yapılmış bir haber. 

=)
Toplam Hit: 9703 Toplam Mesaj: 89