Bu Hata Nedir?
-
Beyler Sürekli free fox`da betiği durdur devam et hatası alıyorum sürekli donuyor bazen bi oluyor beş dk boyunca hiç birşey yapamıyorumalt delete bile yapılmıyor direkt kitleniyor,bu sorunu nasıl düzeltebilirim free fox confinge girip bir yeri 20000 yapıyorum bir süre gidiyor daha az donuyor ama sonradan yine aynı moda geçiyor
-
her sitede yapıyorsa kullandığın eklentileri kontrol et bir tanesi sapıtmış olabilir.her sitede yapmıyorsa girdiğin sitenin javascriptleri ile alakalı bi sorunu vardır.
-
Ben de bazen gmail hesabıma girerken aynı hatayı alıyorum :/
-
Hocam direkt facebook`ta yapıyor bunu sürekli static.ak.face diye bir uzantı çıkıyor bu adresi yasaklıyorum bu seferde aynı model
başka bir linkten geliyor eklenti bir tane kullanıyorum oda görsel resim başka birşey yok onunda sorun olma imkanı sıfıra yakın..
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gmail'de bazen banada oluyor sebebi de ajax responselarının geç gelmesi veya bazen gelememesi.
-
sokoban bunu yazdı:
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------gmail'de bazen banada oluyor sebebi de ajax responselarının geç gelmesi veya bazen gelememesi.
-----------------------------Bizden veya sistemden kaynaklanan birşey değil mi yani hocam gmaille alakalı bir olay mı? Çözümü var mı?
-
Anakroniq bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------Bizden veya sistemden kaynaklanan birşey değil mi yani hocam gmaille alakalı bir olay mı? Çözümü var mı?
-----------------------------O anlık olarak iki taraftanda olabilir eğer internet bağlantın sorunluysa ajax'tan geri veri dönmeyebilir ya da o anlık gmail'de bir sorun vardır o geri çevirmez.Ama sık oluyorsa bağlantıyla ilgili bir sorundur diye düşünüyorum.
-
Bu sayfadaki bir betik meşgul ya da artık yanıt vermiyor olabilir. İsterseniz betiği şimdi durdurabilir, isterseniz sürecin tamamlanmasını görmek için bekleyebilirsiniz.
Betik: http://static.linkz.net/linkz/linkz.js:468aynen böyle bak şimdi bi daha geldi şerefsiz:D
-
diCk bunu yazdı:
Bu sayfadaki bir betik meşgul ya da artık yanıt vermiyor olabilir. İsterseniz betiği şimdi durdurabilir, isterseniz sürecin tamamlanmasını görmek için bekleyebilirsiniz.
Betik: http://static.linkz.net/linkz/linkz.js:468aynen böyle bak şimdi bi daha geldi şerefsiz:D
-----------------------------Reklam o hacım reklamın içine koydukları kodda bi cacık var demek ki.
-
ben de operadan eksi sözlük'e girdigimde browser kitleniyor. he bir de araba ya da arabam.com'da oluyor aynısı.
sayfanın kullandıgı yazılımın browser'a response edememesiyle alakalı bir durum sanırım.
en iyisi browser degistirmek ^^
-
Acaba diyorum ipneler ordan bilgisayaramı saldırıyorlar ne oluyor çözemedim:D