folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Kime Bayram Oldu Anlamadım - 10 Şehidimiz Daha Var

Bu Kime Bayram Oldu Anlamadım - 10 Şehidimiz Daha Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı köyünde üs bölgesinden alaya dönen askerleri taşıyan sivil plakalı bir minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 9 asker ile 1 korucu şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.

DTK Eş Başkanı Ahmet Türk'ün Gülyazı'ya gerçekleştireceği ziyaret için yolda bekleyen köylüler, kazayı görünce askerlerin yardımına koştu. Yaralıları araçtan çıkaran köylüler, özel araçlarla hastanelere kaldırdı.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

bombalı eylemler artacak, son anda bombalar etkisiz hale getirilicek, şehitler çoğalacak vs. vs.

ve halk artık dayanamayıp "girin artık şu suriyeye" diyecek !!!

bunun alt yapısı hazırlanıyor ... pkk olayı üstlenmedi, olayı yapanlar suriyeye girilmesi istiyen öcü böcüler

edit: kardeşim doğuda doktor ve orayada nöbet yazmışlar suriyeli sığınmacılar ne isterlerse veriliyor diyor

adam geliyomuş güneş gözlüğü, vücut losyonu, tavuk yemi filan yazdırıyormuş ... vee paşalar gibi alıyormuş !!!

aliyk tarafından 21/Ağu/12 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şarampole yuvarlanmış askeri araç :( 10 şehit.

kaygusuz tarafından 21/Ağu/12 13:10 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

bombalı eylemler artacak, son anda bombalar etkisiz hale getirilicek, şehitler çoğalacak vs. vs.

ve halk artık dayanamayıp "girin artık şu suriyeye" diyecek !!!

bunun alt yapısı hazırlanıyor ... pkk olayı üstlenmedi, olayı yapanlar suriyeye girilmesi istiyen öcü böcüler

edit: kardeşim doğuda doktor ve orayada nöbet yazmışlar suriyeli sığınmacılar ne isterlerse veriliyor diyor

adam geliyomuş güneş gözlüğü, vücut losyonu, tavuk yemi filan yazdırıyormuş ... vee paşalar gibi alıyormuş !!!

Uçağımızı Vurdular Cevapsız kaldı ondandır olanlar....   Memleket Sanki Sahipsiz A.q. Suriyeye Dersini Çaktırmadan da veremiyoruz.. Millet Çaktırmadan Habire Mavi Marmarada Olduğu Gibi Bize Vuruyor Ama Bizde Tık yok...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

90-100 şehit aynı anda olmadan bu halk şehitler ölmez vatan bölünmezden ileriye gitmez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Gannicus bunu yazdı

90-100 şehit aynı anda olmadan bu halk şehitler ölmez vatan bölünmezden ileriye gitmez

90-100 şehit demek, iktidarın düşürülmesi demek. ülkenin karışması demek, askeri darbenin yapılabilecek olması demek. 

çok ilginç günler bizi bekliyor olacak. Allah korusun! Allah rahmet eylesin, çok yazık çok. 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Sıkıntılı günler bizi bekliyo anlaşıldı, Rabbim bu milletin yardımcısı olsun..

Şehit olarada .. Ne diyim ki amk, Allah kahretsin artık lanet olsun böyle işe böyle dünyaya ...

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Sıkıntılı günler bizi bekliyo anlaşıldı, Rabbim bu milletin yardımcısı olsun..

Şehit olarada .. Ne diyim ki amk, Allah kahretsin artık lanet olsun böyle işe böyle dünyaya ...

"Rüzgar eken fırtına biçer".

Herkes kendine sormalı: son on,yirmi yılda ne yaptım ben ?

Kimlere inandım, kimlere inanmadım ?

Cevap herkes için çok açık; her kim ki cevabı görmüyor, görmek istemiyor işte şehitlerin kanı, yoksulun ahı onlardadır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Gannicus bunu yazdı

90-100 şehit demek, iktidarın düşürülmesi demek. ülkenin karışması demek, askeri darbenin yapılabilecek olması demek. 

çok ilginç günler bizi bekliyor olacak. Allah korusun! Allah rahmet eylesin, çok yazık çok. 

askeri darbe artık hayaldir şu an iktidara karşı çıkacak 1 kişi bile yoktur türkiye'de halk buna dahildir ezber hayattır bunun adı

diğer parti liderleri bile günlük antreman yapar gibi çıkıp laf atar birbirlerine ama tık yok

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Gannicus bunu yazdı

türk toplumu derin bir uykuda.Sana katılmıyorum.Gene birilerinin sabrı taşar, tahammülümüz kalmadı derler olur biter

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

halk hareketlenmesi, ayarında anarşi gerek bu ülkeye, darbeyi askerin degil halkın yapması, gerek.

"
Toplam Hit: 1556 Toplam Mesaj: 12