Bu Ne Bicim İp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

internte explorer acılırken hep şifre istiyor ve msn acılmıyor ipconfig yaptıgımda böle bir sey cıktı nasıl nasıl bisi bu böle

http://img292.imageshack.us/img292/7972/ipud8.jpg 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    statik ip ver birde öle dene?

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    olmadı bakalım bir tarama yaptırıyom olmadı sistem geri yukleme yaparım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hoca dalgamı geçion, Onu nası yaptın öğretsene :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca dalgamı geçion, Onu nası yaptın öğretsene :|
    zuhaaaaaa

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    şimdi söle oldu birader geceleri nete giriyom diye ev telefonunu aldı tabı bılmıyor telefonsuzda nete girilebileceğini neyse ben taktım kabloları bilgisayara 2 saat falan takıldım nette sonra kapadım tekrar actıgımda gördügünüz olay meydana geldi firefoz calsyıor ama ie de sorun var ne msn ne yahoo hicbiri acılmıyor proxy yada güvenlik duvarı ile ilgili bir sey ama olmadı geri yukleme yapmaya calsıtım geri yukleme noktası tayın ettirmıyor bugunün tarihi saat 10 a en son kurulum yaptırıyor suanlık böle idare ediyoz :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    peki her yerde ip adresin oyle mi gozukuyor? tbt de ip ler loglaniyor bu forumda ip adresin o sekilde mi? yada ip gosteren bir sistemde o sekildemi gozukuyorsun?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    ip adresim normal cıkıyoda msn acılmıyor proxy ayarlarını yada güvenlik duvarını düzelt diyor her seyı bırak resimdfeki gibi sacma sapan sey neden cıkıyor onu yoketme sansım yokmu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    ie 7 yi kaldırınca msn acıldıda ama yine resimdeki gibi ip adres duruyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca şimdi şu anda senin makinana yüklü olan ip standartı ipv4 oda 0.0.0.0 ile 255.255.255.255 arasında bir aralıkta olması lazım...

Birde ipv6 mız var oda 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0 ile bunun 255 lisi arasında..

Ama sen 192.168.1 die ip almışsın böle bi standartta yok böle bi ip yazabilecek bi yerde yok :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hoca şimdi şu anda senin makinana yüklü olan ip standartı ipv4 oda 0.0.0.0 ile 255.255.255.255 arasında bir aralıkta olması lazım...

Birde ipv6 mız var oda 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0 ile bunun 255 lisi arasında..

Ama sen 192.168.1 die ip almışsın böle bi standartta yok böle bi ip yazabilecek bi yerde yok :|

sondakı iki rakamları ben sildim her sey dogry yani senin anlattıkların ters olan ise ip adres kısmında yazılanlar herhangi bir ps işi yoktur yani
Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 19