Bu Oyunu Arıyorum - Strateji
-
Hacılar bi strateji oyunu arıyorum, isim olarak bilmediğim için olayını biraz anlatayım; (Settlers değil!)
Oyunda (eski bi oyun) köylüleri biz hareket ettirebiliyoruz diye hatırlıyorum. Mesela köylü ile yol yapıtırabiliyorsun ve bunu köylünün üstüne tıklayıp yol yapacağın yere felan tıklıyorsun.
Köylüler ve askerler acıkıyor. Ve bunlar marketten besleniyorlar. Köylüler kendi gidip yiyo ama askerlere yiyeceği sen götürüyorsun. Askerlerin asker olmadan öncesi var. Bu zamanda onlar başıboş şekilde şatoda bekliyorlar. Tâki üstünü giydirip altına atı verene kadar. Ve bu elemanlar asker olana dek marketten kendileri beslenebiliyorlar.
Markete yiyeceği koymak biraz uğraştırıyor ama olayı izlemek adama zevk veriyo. Beslenen hayvan kesilip köylü yardımıyla kasap'a götürülüyor (böyle hatırlıyorum) burdan değirmene götürülüyor buda sucuk sosis yapıp askıya asıyor eleman gelip bunları alıp markete götürüyor.
Grafikleri yanlış hatırlamıyorsam aynı wow gibi ama yanlış hatırlamıyorsam. Bu oyunun adını nerde bulabilirim, ne zamandır arıyorum bulamadım?
-
settlers yazacaktım :D değilmiş :D bende merak ettim takip
-
daha 2 gün önce dogru düzgün çalışan versiyonunu aradım bu oyunun ama bulamadım hata verdi hepsi :) eger düzgününü bulursan bana da at linki. bir de bu oyun yıllar yıllar önce yapılmıs olmasına ragmen kendisinden sonra bir tek age of empires 2 the conquerors adam gibi bir oyundur. daha da ötesi gelmemiştir.
bu kadar gerilimden sonra oyunun adını da vereyim tam olsun :)
Knights & Merchants Shuttered Kingdom
daha sonra çıkanın da
Knights & Merchants Peasants Rebellion olması lazım
Peasants Rebellion versiyonu içerisinde Shuttered Kingdom ı da barındırır. 2. yi indirin yani.
düzgün çalışan(renk kayması vs oluyo) versiyonunu bulana benden bedava jelibon.
-
Knights & Merchants
Bu oyunu 1-2 hafta önce birinden duydum şimdi burda da karşıma çıktı. Bakmak gerek.
-
Link yokmu Link ?
-
Subtitle bunu yazdı
Knights & Merchants
Bu oyunu 1-2 hafta önce birinden duydum şimdi burda da karşıma çıktı. Bakmak gerek.
hastalık derecesinde oynardım. Anno,tropico,setlers,stronghold bu tür oyun bilen varsa beri gelsin
-
bi durun final zamanı hocam ya..
rise of nations serisini + populous'u oynamadan ölmeyin.
-
sandman bunu yazdıSubtitle bunu yazdı
Knights & Merchants
hastalık derecesinde oynardım. Anno,tropico,setlers,stronghold bu tür oyun bilen varsa beri gelsin
Anno 1404 oynamıştım. Fakat bir noktadan sonra adalar dolup sığmıyordu. Bir de multiplayeri var mıydı hatırlamıyorum ama olsa hakikaten güzel olurdu. En çok oynadığım strateji oyunu stronghold'dur. Tropico 4'ü severek oynadım. Settlers 7 hoşuma gitmişti fakat korsan oynuyordum ve dakka başı oyun donuyodu 3-5 saniye.
Populous'u 10 sene önce falan oynamıştım bir arkadaşımın evinde :D Rise of nations, age of empires'tan daha keyif alarak oynadığım ve daha gerçekçi bulduğum bir oyun. Çok az oynadım ama oynarken hiç sıkılmamıştım.
-
valla yukarıdaki oyunları bilmem ama benim oynadığım oyun Civilization Beyond the sword 5 bok gibi hiç sewmedim ama hala bunu oynarım amk :|
-
ultrAsker bunu yazdı
...düzgün çalışan(renk kayması vs oluyo) versiyonunu bulana benden bedava jelibon.
Ekran çözünürlüğünü değiştirdiğiniz pencereyi açıp oyunu öyle çalıştırın. Bakalım düzelecek mi? (Garip ama gerçek: Starcraft 2 - Broodwar bu şekilde renkler birbirine girmeden düzgün çalışıyordu).
-
anno1602 ve 1503 bence en krallarıydı serinin yani onları oynarken daha çok zevk alıyodum^^