folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bu Oyunu Arıyorum - Strateji

Bu Oyunu Arıyorum - Strateji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar bi strateji oyunu arıyorum, isim olarak bilmediğim için olayını biraz anlatayım; (Settlers değil!)

Oyunda (eski bi oyun) köylüleri biz hareket ettirebiliyoruz diye hatırlıyorum. Mesela köylü ile yol yapıtırabiliyorsun ve bunu köylünün üstüne tıklayıp yol yapacağın yere felan tıklıyorsun.

Köylüler ve askerler acıkıyor. Ve bunlar marketten besleniyorlar. Köylüler kendi gidip yiyo ama askerlere yiyeceği sen götürüyorsun. Askerlerin asker olmadan öncesi var. Bu zamanda onlar başıboş şekilde şatoda bekliyorlar. Tâki üstünü giydirip altına atı verene kadar. Ve bu elemanlar asker olana dek marketten kendileri beslenebiliyorlar. 

Markete yiyeceği koymak biraz uğraştırıyor ama olayı izlemek adama zevk veriyo. Beslenen hayvan kesilip köylü yardımıyla kasap'a götürülüyor (böyle hatırlıyorum) burdan değirmene götürülüyor buda sucuk sosis yapıp askıya asıyor eleman gelip bunları alıp markete götürüyor. 

Grafikleri yanlış hatırlamıyorsam aynı wow gibi ama yanlış hatırlamıyorsam. Bu oyunun adını nerde bulabilirim, ne zamandır arıyorum bulamadım?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

settlers yazacaktım :D değilmiş :D bende merak ettim takip

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

daha 2 gün önce dogru düzgün çalışan versiyonunu aradım bu oyunun ama bulamadım hata verdi hepsi :) eger düzgününü bulursan bana da at linki. bir de bu oyun yıllar yıllar önce yapılmıs olmasına ragmen kendisinden sonra bir tek age of empires 2 the conquerors adam gibi bir oyundur. daha da ötesi gelmemiştir.

bu kadar gerilimden sonra oyunun adını da vereyim tam olsun :)

Knights & Merchants Shuttered Kingdom

daha sonra çıkanın da 

Knights & Merchants Peasants Rebellion olması lazım

Peasants Rebellion versiyonu içerisinde Shuttered Kingdom ı da barındırır. 2. yi indirin yani.

düzgün çalışan(renk kayması vs oluyo) versiyonunu bulana benden bedava jelibon.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Knights & Merchants

Bu oyunu 1-2 hafta önce birinden duydum şimdi burda da karşıma çıktı. Bakmak gerek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek
    Link yokmu Link ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

Knights & Merchants

Bu oyunu 1-2 hafta önce birinden duydum şimdi burda da karşıma çıktı. Bakmak gerek.

hastalık derecesinde oynardım. Anno,tropico,setlers,stronghold bu tür oyun bilen varsa beri gelsin

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

bi durun final zamanı hocam ya..

rise of nations serisini + populous'u oynamadan ölmeyin.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı

Knights & Merchants

hastalık derecesinde oynardım. Anno,tropico,setlers,stronghold bu tür oyun bilen varsa beri gelsin

Anno 1404 oynamıştım. Fakat bir noktadan sonra adalar dolup sığmıyordu. Bir de multiplayeri var mıydı hatırlamıyorum ama olsa hakikaten güzel olurdu. En çok oynadığım strateji oyunu stronghold'dur. Tropico 4'ü severek oynadım. Settlers 7 hoşuma gitmişti fakat korsan oynuyordum ve dakka başı oyun donuyodu 3-5 saniye. 

Populous'u 10 sene önce falan oynamıştım bir arkadaşımın evinde :D Rise of nations, age of empires'tan daha keyif alarak oynadığım ve daha gerçekçi bulduğum bir oyun. Çok az oynadım ama oynarken hiç sıkılmamıştım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla yukarıdaki oyunları bilmem ama benim oynadığım oyun Civilization Beyond the sword 5 bok gibi hiç sewmedim ama hala bunu oynarım amk :|

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

...düzgün çalışan(renk kayması vs oluyo) versiyonunu bulana benden bedava jelibon.

Ekran çözünürlüğünü değiştirdiğiniz pencereyi açıp oyunu öyle çalıştırın. Bakalım düzelecek mi? (Garip ama gerçek: Starcraft 2 - Broodwar bu şekilde renkler birbirine girmeden düzgün çalışıyordu).

Olaylara karışmayın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

anno1602 ve 1503 bence en krallarıydı serinin yani onları oynarken daha çok zevk alıyodum^^

imza
Toplam Hit: 1729 Toplam Mesaj: 19